- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
voktor #16099 üzenetére
En is nemsokara viszem vissza kikapcsolas miatt.
Oktoberi telefon, de csak mult heten kezdett kikapcsolgatni. Van, hogy egy nap egyszer sem, van hogy csak egyszer, de mult hetvegen kb fel oran belul 4x is.
Teljesen random, hogy mikor kapcsol ki. Egyszer volt hivas kozben, hangero allitasakor, scrollozas kozben, ebreszto kinyomasakor, programinditaskor, zsebben.Latom meg mindig ajanljak az akksikitamasztos megoldast, de nem hiszem, hogy segitene.
Proba keppen forgattam, raztam a telot egy jo ideig, de nem kapcsolt ki. Ezek utan ketlem, hogy egy kis papirdarab megoldana a problemat.Tobbiekhez, visszavitellel kapcsolatban:
Torlom a belso hattertarrol ami privat es nyomok egy gyari visszaallitast. Ez eleg ahhoz, hogy minden torlodjon?
Kellenek a T-s papirok, vagy ki tudjak nezni a rendszerbol amire szukseguk van?
Olvastam regebben, hogy volt akinek csere eseten a hatlapot (wtf) es az akksit nem csereltek.
Ennek van valami alapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kuponkunyeráló
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest