Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lefkosia #35142 üzenetére
jajj, mér a zindex, mikor helyben is van; link
más kérdés, hogy nem nagyon van ok a félelemre;
...az illetéktelenül behatolónak csak annyit kell tennie, hogy megszerzi a tulajdonos ujjlenyomatának képét 2400 dpi-s felbontásban, szoftveresen kitisztítja, megfordítja, majd lézernyomtatóval 1200 dpi-vel kinyomtatja egy átlátszó anyagra, és egy kis utókezelés után már használható is a hamis ujjlenyomat.
igaz, a másik leírás is szélsőséges hibalehetőséget taglal, kell egy megfelelő minőségű ujjlenyomat, hozzá némi (laboratóriumi) körítés és eszközök, meg ugye maga a készülék. -
LuXAA
csendes tag
válasz
lefkosia #32655 üzenetére
Sikerult! :-)
Kepernyo nem elforgatas issue megoldva...
Vszinuleg a Samsung Hub torlese okozta a hibat, itt a megoldas:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2638376
Letoltod ezt:
https://www.dropbox.com/s/mqwrt5rzm4...enRotation.zip
Recovery-be vagy Mobile Odin Pro-ba betallozod es felrakod, reboot es mukodik ujbol a forgatas, a az is ha a szenzor elott elhuzod a kezed, szval minden szenzor.
Remelem tudtam sokaknak segiteni :-)
-
flegga92
senior tag
-
nfsu17
veterán
válasz
lefkosia #32529 üzenetére
ezt már 4.2.2 is tudta.
most már tényleg a hócipőm tele van ezzel az mkf-el, meg azzal, hogy voltam olyan barom és frissítettem.
készenlétben olyan szinten merül, hogy agyam eldobom.
ha meg használom, akkor nem vészes, úgy értem, hozza az elvárhatót.
semmi az égvilágon nincsen, ami indokolná, hogy nempiszkálás alatt merülnie kellene...nincs wifi, nincs mobilnet és merül.
aztán gondolol egyet és egy ideig jó..tehát egyik este jól lemerül, másik este nem.mennyire hatná meg a szervízt, ha bemennék, és azt mondanám, hogy nem ezzel a xar szoftverrel vettem a telót, kérem vissza azt rá (bárrmilyen módon, legyen az ő gondjuk)??
majd azt mondom magától frissült, hozzá sem nyúltam és nem közölte velem a teló előre, hogy rosszabb lesz, mint volt. -
borsodika
őstag
válasz
lefkosia #32248 üzenetére
Én is feltettem tényleg mintha kicsit gyorsabb lenne az előző leak-hez képest viszont amikor a gyári lockscreen-el feloldom akkor mintha +1mp hatásszünet lenne amire mutatja a kezdőképernyőt pedig volt wipe és az előző leaknél ezt nem tapasztaltam. HA beállítom ezt a cseppes lockscreent ott hibátlan.
-
joe357
tag
válasz
lefkosia #27670 üzenetére
Nem akarok apple vitába belemenni de az a7 a legerősebb most a piacon? khm egy kétmagos 1.4 Ghz-s kotlák, mert cortex 8-as utasításkészletes és 64 bites de nincs benne annyi memória hogy előny lenne. Mi van? Csak mert alma azt mondja 4x gyorsabb, de minél a 3210-nél mert úgy oké. Szeretem az ilyen cikkeket, ott is tette a dolgát a marketing aki írta. Bocsánat mindenkitől de ez becukrozott
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
lefkosia #26249 üzenetére
köszi. ez jött OTA frissítésként is??? csak mert hiába nyomok rá , mindig azt írja hogy már fent van a legfrissebb. vagy próbáljam meg kiessel?
ODIN-os vagy recovery-s megoldást egyenlőre nem akarok...mgterminator: a saját gyári töltőjével 1200-as értéket mutat... refresh, most pl. 1900-at
-
válasz
lefkosia #25314 üzenetére
nem engedélyeztél/korlátoztál valamit az android eszközkezelőben?
csak találgatok, de a speciálisban adott funkció bekapcsolásával történő megfelelő működés arra utal.nfsu17; nekem folyamatos 4g/lte, beszélgetés és sms alatt átkapcsol h+/h/3g hálóra, illetve egyszer volt néhány percig edge, amikor "bunkerben" voltam.
4.3 neked is jobb lesz, még a jelenlegitől is. -
nfsu17
veterán
válasz
lefkosia #25116 üzenetére
feléledt a progi?
tavaly nyár óta nem volt frissítve...cserébe már nem is ment a gyári S2 4.1.2 JB alatt...pár custom JB alatt ment, mert a kernel ott más volt. ICS alatt a kedvenc videófelvevőm volt, mert volt benne fix fókusz és nem kereste állandóan fölöslegesen a fókuszt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest