- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
mgTerminator #35147 üzenetére
Nem járok olyan helyen ahol ezt megtehetnék. Meg ez nem Budapest.
-
Tirexi
addikt
Tegnap nekem volt egy érdekes "hibám" a 4.4.-el ami még soha nem fordult elő korábban másik romokkal.
Valamiért bebugzódott a képernyő világítás és nem kapcsolt le soha.
Tehát IDLE állapotban ha megnyomtam a középső gombot, hogy megnézzem az időt, utána nem kapcsolta le se a kijelzőt se a gombok világítását automatikusan. Képernyő zár gombbal persze le lehetett nyomni.
Érdekes hiba.
Egy restart megoldotta. Kíváncsi leszek lesz-e még ilyen. -
Tirexi
addikt
válasz
mgTerminator #35050 üzenetére
Nekem nem kellett megnéznem ahhoz, hogy erre rájöjjek.
Egyértelmű, hogy az S5-öt nem azoknak találták ki akiknek S4-ük van.Nekünk ezt találják majd ki: [link]
Már ha lesz belőle valami. -
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34978 üzenetére
-
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34976 üzenetére
Ugyan úgy merül nálam mint eddig a 4.2-vel.
Szal no para egyszerűen csak telepakoltad feleseleges programokkal. -
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34691 üzenetére
-
Tirexi
addikt
Na már elég olcsó az S5.
216k a full csomag 2 év garival. -
Tirexi
addikt
Nekem meg a gyári fólia lenyomata rajta maradt a telefonon.
Ezt nem lehet valahogy orvosolni? Nem feltűnő csak bizonyos fény viszonyok között látni. -
Tirexi
addikt
válasz
silentkiller #34642 üzenetére
Nagyon egyszerű. Valaki vegyen egyet aztán próbálja meg sima S4-re rátenni.
Problem Solved. -
Tirexi
addikt
válasz
mgTerminator #34541 üzenetére
S5-ben... Az volt a kérdés nem? Hogy váltanál-e S5-re.
Annyival nem tud többet, hogy érdemes legyen.
Na meg be volt harangozva az 1440p meg a 3GB memó stb..
Ehelyett hülye ujjlenyomat olvasót kaptunk. Mert az létfontosságú. -
Tirexi
addikt
válasz
Vikooo #34451 üzenetére
1) Nincs ilyen semmilyen fényerőnél sem.
2) Nekem ez nem is kell ugyan úgy jó a GPS.
3) Nem merül jobban a teló mint a 4.2-vel.
4) Nem is kell. Ha nincsen baj a telóval felesleges ilyen program telepítése. Amúgy sem érdekel az akksi idő. Ezeket a telefonokat masszív használat esetén naponta kell töltögetned úgy is, ha nem 2x-er 3x-or.
5) Másoltam rá átküldött fájlokat és nem ütközött semmi. Konkrétabb?
6) Ezt sem tapasztaltam.Ezek szerint nekem varázs telefonom van.
Én csak azt vettem észre, hogy minél több memória tisztító sz@r program van a telón annál több memó foglalt meg annál jobban merül.
-
Tirexi
addikt
Akinek nagyobb szabadság kell szedjen le mókolt ROM-ot.
Nem csodálom ha minden le van korlátozva mivel itt már lassan a 10 évesnek is Galaxy S5-je van és ő aztán marhára ért ahhoz mit csinál egy okos telefonnal.
Le van korlátozva a kókányolás miért baj ez? Legalább nem kell minden héten szerelőhöz vinni a telefont mert a kisgyerek szétnyomkodta.
Az a baj, hogy a telefon mellé nem jár hozzáértés így hát kénytelenek a fejlesztők megkötni valamilyen szinten az ember kezét.
Még mindig jobb mint az ájfón ahol még Bluetooth-on sem tudok egy Samu telefonra átküldeni egy sima képet vagy zenét. Aztán kerül 250k-ba. -
Tirexi
addikt
Ha annyira hibás lenne a 4.4 mint amennyire be van itt a topic-ban állítva akkor ki sem adták volna meg senki sem tenné fel. Ráadásul HIVATALOSAN ki lett adva.
Azért mert pár User nem tudja használni a telefonját nehogy már a fejlesztők legyenek a hülyék.
Nekem eddig semmi bajom nincsen a 4.4-el a GPS is hamar megtalálja a jelet ugyan úgy mint a 4.2-ben.De valaki írja le nekem mik azok a hibák amik előfurdalnak és ígérem megnézem a saját telefonomon.
-
Tirexi
addikt
válasz
mgTerminator #34295 üzenetére
Ha piacra dobnál egy terméket gondolom te sem szeretnéd ha gariztatásnál egy mókolt sz@rt kéne megjavítanod.
Sztem ez jó lépés volt. Így a hozzá nem értő emberke kétszer is meggondolja, hogy mókoljon avagy nem.Soha nem a telefonnal volt a baj, hanem azokkal a programokkal amik root jogot kérnek a telóhoz.
Na azokat a programokat szépen egyesével lehetne törölgetni a Play-ről aztán Problem Solved. -
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34222 üzenetére
Na akkor ezt megvárjuk.
Köszi. -
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34215 üzenetére
F széria? Az meg mi fene?
-
Tirexi
addikt
válasz
FrankMonzano #34199 üzenetére
G2-t vagy Sony-t azért nem vennék mert hiába a nagy kijelző ha folyton elfoglalja a három gomb hely az alját.
Az S4-nél a komplett kijelzőt megkapod. -
Tirexi
addikt
Hali.
Valaki tudna nekem linkelni kártya független eredeti Magyar 4.4 Rom-ot?
Ha létezik ilyen egyáltalán.Köszi.
-
Tirexi
addikt
válasz
Sebibalu #13598 üzenetére
Na éjjel meg volt a Battery King 5.0 tesztelése.
Folyamat mobilnet kapcsolat, 3D játék, internetes böngészés és zene hallgatás volt terítéken.
Műszak végére ilyen felhasználás mellett az S3 már rég lekapcsolt.
Viszont ez... Hát nem bírom lemeríteni emberek.
Most is 40% még. -
Tirexi
addikt
válasz
Sebibalu #13525 üzenetére
Hát a 4.8-hoz képest van változtatás nem is kevés. De úgy különösebben nem veszed észre. Ma tettem fel tehát még sok időt nem foglalkoztam vele. Kiderül éjjel munkában, hogy megy.
Azt láttam, hogy a kamerát fixálták mert nem működött a bélyeg képes dolog meg a hangerőt visszavették alapra.
Meg raktak bele call recorder-t ami elég jó cucc. Kell is néha. -
Tirexi
addikt
válasz
Caaabi #13508 üzenetére
Ma raktam fel az 5.0-át eddig a 4.8 volt fent.
Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve. Gyors és bírja is a telefon a kiképzést.
Dupla annyi időt bír mint annó az S3-am pedig nem kímélem. (3D game, folyamat mobilnet és böngészés)Hát ha még az energia gazdálkodást is bekapcsolod úgy kell kényszeríteni, hogy merüljön a telefon.
A telepítést úgy kell csinálni ahogy le van írva tehát először mehet rá a Modem Odin-ból aztán a ROM Recovery-ből majd a wifi és LTE fix.
A Modem/Wifi fix-et az Odin-ban Phone modban kell felrakni.(#13510) mbalazs81:
Beállítások -> Fiókok -> Mentés és visszaállítás -> Gyári adatok visszaállítása -
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
Hi all.
Szerintetek melyik a legjobb Battery Calibrator a Play-en? -
Tirexi
addikt
Battery King ROM tapasztalatok:
Az energiagazdálkodást is bekapcsolva használom és lenyűgöző, hogy mit tud. Az S3 ilyenkor már 2x-er lemerült volna ugyan ilyen használat mellett szal az akksi idő nem keveset nőtt.
A teljesítmény is nagyon jó mert még a Next Launcher telepakolva is simán akadás mentesen fut. Ezen meglepődtem de nagyon... S3-al szörnyű rossz volt.
Szal aki a telepítésén gondolkodik annak nyugodt szívvel ajánlom.Az alap ROM-hoz képest mindenképpen jobb 1.2GB RAM van szabadon és az akksi idő is valamivel nőtt.
Annyi a baj vele, hogy telepítés után nincsen Wifi de ha feltesszük az MF8-as Modem-et és a mellé csatolt Wifi fix-et akkor megint lesz wifi.
A telepítése pofon egyszerű szal hajrá.
-
Tirexi
addikt
válasz
ThorsHUN #11211 üzenetére
Én annó írásos letiltás elleni garanciát kértem az S3 vásárlásakor úgy, hogy figyelmeztettem az eladót ha ebből valami lesz akkor hatósághoz fordulok és bizonyítani tudom ezzel a papírral a dolgokat.
Ez azért még mindig jobb mintha semmi nem lett volna.
Volt már olyan aki többet nem írt vissza PH-n soha ugyan ilyen dolog miatt amikor leírtam neki ezt. Aztán láttam, hogy nem rég kivágták az oldalról csalás miatt.
Szal ott már nem a szolgáltató lesz a behajtó hanem kap egy kis rendőrségi rásegítést csalás miatt.
De persze ez akkor sem tántorít el mindenkit a csalástól, de még is nyugodtabban alszok egy ilyen papírral a kezemben. -
Tirexi
addikt
válasz
Másik Zé #11208 üzenetére
Keress olyat, a Hang almenükben hogy "Értesítések". Ott kell minden csúszkát felhúzni és bepipálgatni.
(#11207) Anulu79:
Hát attól függ kitől veszed. Meg kell róla győződni vagy is inkább vállaljon garanciát az eladó letiltás ellen.
Aztán meg lehet nézni nem-e karcos a kijelző vagy a csatlakozók nem-e sérültek a telón.
Jó AC töltőt kaptál-e hozzá és nincsenek-e megtörve a kábelek, stb. -
Tirexi
addikt
válasz
gainwardgs #11154 üzenetére
Dehogynem.
Beállítások=>Saját eszköz=>Zárolt képernyő widgetei=>Óra vagy személyes üzenet.
Itt lehet mindent átírni.De miért akarod átírni? Neked nem társad a telefonod?
(#11155) Sanci789:
Ezek olyan dolgok amik megtörténhetnek. De kb 0.1% esélyed van rá. Ez nem tömeges jelenség.
De aki fél ilyentől az ne vegyen telefont. -
Tirexi
addikt
Most kipróbáltam én is fülessel a zenehallgatást sztem jó. Nem pattog a hang, nálam szép folytonos. Battery King ROM.
-
Tirexi
addikt
válasz
paulovitsd #11080 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a Sim PIN kód védelmet előbb ki kell kapcsolni és utána mehet a telóra a 4.3.
De lehet, hogy tévedek.Szerk.:
Igen jól tudtam:Flashing:
1. Disable sim pin before you install -
Tirexi
addikt
S4-en hogyan lehet kinullázni a Battery Stat-ot? CWM Recovery-ben nincsen rá opció.
Amúgy megjött a gyári töltő. Most már töltés közben 1900-at ír a 360 helyett.
-
Tirexi
addikt
A Battery Rom-nál wipe-olni kell a cache, system és a data-t is a Recovery-ben a leírás szerint.
Ahhoz hogy megtartsam a Wifi modulom melyiket nem kell wipe-olni?Csak mert sajna a battery-nél nincsen wifi-m.
-
Tirexi
addikt
válasz
norbi93 #10813 üzenetére
Áhh azóta már "jobban" értek hozzá mint első körben.
Telepítettem már Recovery-vel is ROM-ot meg Odin-al is. Wipe-oltam is már.
Csak először tűnt lehetetlennek de aztán belejön az ember.
Tutorial videót is mernék csinálni ezekről a dolgokról.
Annó az Omnia HD-t is sz@rrá ROM-oltam.Csak egyelőre új töltőt kell szereznem mert USB-ről nem igen hatékony a dolog.
-
Tirexi
addikt
Én jobban szeretném előbb tudni, hogy miért fanyalodnék ilyen melóra.
Hátha meg tudjuk egymást kímélni a felesleges dolgoktól és már most meg tudjuk adni a választ anélkül, hogy bármit is csinálnánk.
Tehát, hogy egyszerűen fogalmazzam meg bonyolult mondandóm lényegét... Miért is kell ez neked? -
-
Tirexi
addikt
válasz
csubííí #10660 üzenetére
Még ROM cserénél sem tűnik el semmi a telefonról frissítésnél meg pláne nem.
Minden marad úgy ahogy eddig még a widgetek is a launcher-ben.CSAK akkor tűnik el minden ha gyári beállítást nyomsz vagy rom cserénél wipe/formatálsz.
Legalább is nekem ez a tapasztalatatom S2/S3/S4-el.Frissíteni, legalább is ha hivatalos jön akkor KIES-el szoktam kábellel. De sztem WIFI-vel is megbízható ha elég töltöttség van a telódon.
-
Tirexi
addikt
válasz
._.Dante._. #10643 üzenetére
Itt találsz mindenre választ: [link]
Na amúgy kiderült mi a hibás. A töltő a rossz.
Feltöltöttem USB-ről és a teló tartja a töltést.
Szal mehet rá a Battery King ROM. -
Tirexi
addikt
Na most már kezd kiderülni mivel van a gond ugyan is most USB-ről töltöm és úgy néz ki most feltöltődik.
A másik az AC már szinte semmit nem töltött...(#10638) lajki7:
Már megtörtént mind. Volt wipe meg format is meg minden. Recovery-vel csináltam.
Most a gyári független ROM van fent.A battery reset az mi konkrétan? Tökig lemeríteni majd feltölteni?
-
Tirexi
addikt
válasz
Gizmo94 #10619 üzenetére
Hát töltő lehet kizárva mert az USB töltés is csak 360-at mutat.
Ha kábel hiba lenne akkor nem lenne jó az adatátvitel sem nem?
De az viszont jó.(#10620) kali:
Ott mit kell nézni?
Avarge Value-be minden 0.
Current Chg ADC is 0.Az androidos programban már csak 300 töltés közben...
-
Tirexi
addikt
-
Tirexi
addikt
válasz
Sebibalu #10593 üzenetére
Csak arra nem jövök rá mi a fenéért töltődik ilyen lassan a telefon. Az alap ROM-al is meg ezzel is.
2 óra alatt 14%-ról töltötte 46%-ra. S3 ilyenkor már fel volt töltve 5%-ról.
Most nálam van a hiba vagy ez tényleg ilyen hosszú művelet?Nektek mennyi idő egy feltöltés szinte nulláról 100%-ra?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest