- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzola
titán
válasz
Sebibalu #32625 üzenetére
Nekem Chrome és IE is felhoz listát. Ha nem választok, nem lehet regisztrálni, nem vagyok hülye...
Samsung is egyre nyomorékabb lesz! Mi a francnak kell product code, nem tudják IMEI alapján, hogy mit adtak el? Legalább lenne benne az összes PC...
Miért épp a T hiányzik belőle? -
-
gologolo
tag
válasz
Sebibalu #32103 üzenetére
Azon eddig nem kellett változtatni hogy legyen mobilnet. A Hozzáférési pontok neve/web (wnw) menü beállításai így néznek ki nállam:
>Név: Web
>APN: wnw
>Proxy: <not set>
>Port: <not set>
>Felhasználónév: <not set>
>Jelszó: <not set>
>Szerver: <not set>
>MMS-központ: <not set>
>MMS proxy: <not set>
>MMS port: <not set>
>MCC: 216
>MNC: 30
>Hitelesítés típusa: PAP
>Hozzáférési pont típusa: internetUtolsó kettő értéket most módosítottam egy leírás alapján. Nem sok vizet zavart.
Jah még annyi hogy ma olyan 3 fele volt egy rövid idő hogy bejött a 3G felirat még a régi rendszeren, de pár percig volt csak. Tudtommal a T-mobil hálózata nem akadozik jelenleg.
Akartam egy rootlást is ezzel: Kingo Android ROOT.
Van rá esély hogy ez esetleg megoldja a problémát? -
lefkosia
őstag
válasz
Sebibalu #31697 üzenetére
Próbáltam GALAXY S 5 settings UI enabled is, de nálam sajnos nem müxik.
-
scofield89
csendes tag
válasz
Sebibalu #31525 üzenetére
Ismerősömtől vettem, t-mobilos volt, utána lett függetlenítve! Úgy gondolom lennie kell garanciának. Esetleg valami gyári beállítások visszaállítása orvosolhatja a problémát? vagy vigyem be gsm-be? Mert minden más jól megy amúgy, kamera stb...nem akadozik, fut minden rendesen!
-
scofield89
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
Sebibalu #31237 üzenetére
KNOXtázis
Most örülök legjobban az S4-emnek, amióta megvan, nemhogy megválnék tőle..
De itt lesz rejtett tartalék, valószínűleg a prémium modell S5. Ha ezt hagyná a Samsung zászlóshajónak, soha nem látott magaslabda lenne a konkurrens cégeknek. Mert ez egy fika felfújt lufi.. Most szétszedhetné a Sony, HTC, Stb. Annyira meg csak nem hülyék, hogy ezt hagyják.. Nem hinném, hogy ennyire kifulladt volna a Samsung..
Mindenesetre ez a telefon csak stabilizálni fogja az S4 árát, ami nekünk nem rossz. -
mgTerminator
veterán
válasz
Sebibalu #31115 üzenetére
Nem volt se kép se hang
töltőre sem reagált. Hát sajnos a srác volt olyan rendes hogy mindent megcsinált nekem még a központban, itt meg csak berakta a lapot és kész, így a legújabb 4.3 van rajta.
vick33: a kijelzőt azért cserélte mert meg volt repedve a keret, és megemlítettem neki, ő meg kérdezte hogy cserélje? Hát mondom nekem mindegy mert nem észrevehető, aztán kicserélte. Az aksit meg azért mert elvileg mélymerült lett
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Sebibalu #31016 üzenetére
öööhm nem, de az ébresztő kiiktatása hanggal az egy baromi kényelmes feature, nem alszik el a telefon ha nézed szintúgy.
CM, GE romokban működik rendesen az S-View?
S2-n sz@rrá romoltam a telefont, valahogy itt nem "hiányzik"... Mondjuk egy jó Wanamliteot lehet feltennék 4.4.2-vel
-
Szakiii
addikt
válasz
Sebibalu #30873 üzenetére
Én ezt értem, 1000 meg egy olyan teló van amin elfutna a kitkat és mégse lesz rajta csak azt mondom hogy amíg a nexusoknak van 18 hónap támogatottsága és ezt egy gyártó saját készüléke nem 1-2 hónappal hanem bő fél évvel meghaladja addig szerintem nem lehet panaszkodni vagyis lehet de felesleges. Hiába erős a nexus 4 már nem sokáig lesz rá frissítés én erről beszélek..
-
válasz
Sebibalu #30884 üzenetére
a samsung ezzel biztos tisztában van, de azt is tudni kell, hogy egyrészt a gyártó szempontjából nagyon elhanyagolható létszámú táborról van szó, másrészt sok felesleges/indokolatlan garis nyűgtől is megszabadulnak ezáltal, mert ha minden érintett őszintén magába néz, akkor valószínűleg belátja, hogy sok olyan készülék lett javítva a jótállás keretein belül, ahol azt nem kellett volna eszközölni a gyártói szerviznek, mert maga a készülék tulajdonosa nyírta ki a telefont, különböző romolgatásokkal úgy, hogy nem értett hozzá a kellő szinten.
a másik dolog, hogy nem véletlenül áldozták be a rendszer teljes nyitottságát, amit a knox által nyernek biztonsági területen különböző minősítésekkel, attól biztos sokkal kevesebbet buknak a másik oldalon, különben nem lépték volna meg.
akit jobban érdekel a téma, annak érdemes elolvasni különböző cikkeket, hogy a knox által adott biztonsági tanúsítványok milyen üzleti szegmensek felé nyitottak utat, és úgy érthetőbb lesz a gyártó lépése, illetve az is, hogy miért nem hatja meg különösebben a moddolós felhasználói bázis elégedetlenkedése, illetve esetleges elvesztése. -
Maxentius
addikt
válasz
Sebibalu #30821 üzenetére
Nekem a kamera az elsőszámú célpont a következő választásnál. A szifon nem jöhet szóba a fém készülékház gyors hőalkalmazkodása és sérülékenysége, plusz a microSD hiánya miatt. Android fronton a Sony és a HTC nálam már leszerepelt, LG a UI miatt nem kellene szintén, a kisebb gyártók felé nem nézek. A BB egy teljesen más világ, nem mondom, hogy nem tetszene, de ott is gyengék a kamerák. Marad a Windows Phone, ami a 8.1-el lesz igazi alternatíva, viszont a mostani készülékek közül az 1020 és az 1520 jönne be, de míg az előbbiben nincs kártyahely, az utóbbi viszont túlzottan is tepsi méretű. Végeredmény: várnom kell egy 1020-utódra, ami mondjuk akkora, mint az Icon, az 1520 tudása van benne (minimum) és az 1020-as kamerája (szintén minimum).
-
válasz
Sebibalu #30407 üzenetére
hiába az optimalizálás, a sokkal erősebb hardver több hőt termel, mint a gyengébb.
Kapanyél; ugye nem kell linkelnem az iphone témákból azon hozzászólásokat, ahol a beragadt alkalmazások miatt használaton kívül sem pihent, hanem gyorsan merült a telefon, és pont annyi volt nyugalmi állapotban is a használat, mint a készenlét, vagy mikor egyik vagy másik frissítés után probléma adódott, és teljes nullázást kellett csinálni?
vagy mikor bizonyos alkalmazások (ideiglenes) tárát nem lehet külön törölni, hanem csak a rendszer teljes nullázása szabadítja fel a már feleslegesen lefoglalt helyet? kompromisszum, kompromisszum, kompromisszum... kibírtam, de idegesített, hogy például a maps tárát nem lehetett külön törölni, ha mobilinternet/wifi útján kerestem címeket, akkor szépen letöltögette az adatokat, amik idővel láthatóan/érezhetően sok helyet foglaltak, de csak a teljes nullázással lehetett eltüntetni azokat. -
válasz
Sebibalu #30402 üzenetére
az s2 teljesítményét és hardverét is illene viszonyítani az s4 alatt adotthoz, melegedés szempontjából is.
igaz, az iphone 4s jobban melegedett nálam, pedig abban aztán nincs húzós motor, meg az xperia z is, de abban már erős hardver van, viszont egyik sem volt melegnek mondható, ahogy az s4 sem, még órányi böngészés után sem.
nem értem, hogy akiknek ennyire nem jön be egyik vagy másik típusú telefon, azok miért kínlódnak vele...
vagy nem is olyan egyszerű egyértelműen jobbat találni?!?! -
Petyyyyy
addikt
válasz
Sebibalu #30394 üzenetére
Laggal csak hívásnaplóban találkoztam, mikor belehúzok egy hosszabbat de ez minden. Emiatt a Samsungot nem okolhatod, ők nem felelősek az Android miatt. A Knoxxal meg mi a baj, de most őszintén? Nem muszáj használni, a custom romokat meg lehet nélkülözni, ha emiatt probléma. Minnyá' itt a KitKat. Jöttére kelet felől számíts, pirkadatkor. A melegedés jogos úgy 20 perc játék után vagy töltéskor. Van olyan mobil amelyik nem melegszik ilyen esetekben?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest