Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeretnék el köszönni töletek, igaz nem végleg csak párom meg örökölte az S4-et
Kicsit ki lépek a Samsung világából és körül nézek a Sony háza táján. További jó fórumozást mindenkinek.
-
válasz
kissandras20 #36270 üzenetére
4, a, Csatlakoztassuk a telefont Download módban: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő le + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a gombokat)
-
válasz
Smartphone69 #36240 üzenetére
A knoxot is?
-
válasz
balazs.b9311 #35379 üzenetére
4.4.2öt nem is igen látni még T-és rombol
-
Mi különbség van a BE és a sima s4 rom között?
-
válasz
nfsu17 #33682 üzenetére
Nem mondtam hogy rosszabb, de a telekom szeret rajta ülni és ha nem tetszik nekik nem fogja az emberek elé dobni mint más szolgáltatók. A 4.4.2 elég tré lett a 4.3hoz képest, föleg akku idöben.
A Telenor meg a voda sz@rja ki az uj romokat amint megjelennek mert hogy ök legyenek az elsök. A samsung is tolja mert ugye lássuk hogy milyen jó a support. A T legalább veszi a fáradságot és megnézi mit dob a nép elé... Nem lepödnék meg rajta ha nem lenne 4.4.2-es T-és rom.
-
válasz
Devilhun_HUN #33678 üzenetére
Eddig a magentánál voltak a legjobb romok amik kiadtak, mig a többi szolgáltatós kollega fújt a romjaira addig a telekomosok örültek a jó rendszernek
. Nem véletlenül ülnek rajta szerintem....
-
válasz
supervisor #33419 üzenetére
TW romokon nem megy az ART, csak a GE romokon.
-
válasz
Darth Sith #32085 üzenetére
Gyári reset odin, újra huzod. és megint reeset utána mennie kéne
-
válasz
papa237 #31947 üzenetére
Az lehet hogy téged nem érdekelt volna ha vevőnek nem adod oda a csomagot. De akkor már igen ha meg gátolod abban hogy akivel szerződöt (pl tmobile) üzletszabályzata szerint nem tudja megnézni a csomagját az abban leirtak szerint és ez miatt bukja a küldeményt az biztos hogy a Te bajod lenne, ha panaszt tenne a fönöködnél. Én is megnézem, nincs kivétel.,Az egész max egy perc szokott lenni. De ha még a futár ez miatt kukacoskodik akkor a saját idejét rabolja.
-
Country: Nordic countries
Version: Android 4.4.2
Changelist: 481100
Build date: Fri, 14 Feb 2014 03:15:30 +0000
Product Code: NEE
PDA: I9505XXUFNB9
CSC: I9505NEEFNB2
MODEM: I9505XXUFNB9 -
válasz
mgTerminator #31580 üzenetére
-
válasz
cbrfireblade #31550 üzenetére
Én meg szoktam nézni elötte. Nem nézik jó szemmel de le sz.rom igazábol. Ha sérült a pakk jegyzökönyv kell róla és ha már el ment a futár nem fog vissza jönni az biztos. Mivel alá irtad az átvételt utána nem igen tudsz reklamálni.
-
válasz
scofield89 #31526 üzenetére
Egy probát megér.
-
válasz
scofield89 #31524 üzenetére
Semmi gond. De a le irtak alapján eredeti. Gari van valahová ?
-
válasz
scofield89 #31520 üzenetére
Akkor nincs kizárva hogy a készülékkel lesz baj, vagy kicsit össze gubancolodott a droid, vagy tényleg klón.
-
válasz
scofield89 #31518 üzenetére
Ezt sajna nem tudom. De ha a laptopon nincs még kies ne is azt rakd fel. Keresd meg a neten a samsung driver pakkot, és azt told alá.
-
válasz
scofield89 #31515 üzenetére
Irták már lejeb hogy próbáld meg a pc közvetlen(hátsó) usb portján. Ha semmi eredmény nálad, akkor egy másik gépen is próbáld meg.
-
Akinek az uj 4.4.2 van fent legyen olyan kedves és horgássza ki az Sbrowsert belöle nekem
-
válasz
torreador22 #31479 üzenetére
Müanyag
-
válasz
torreador22 #31330 üzenetére
Igen
-
Na kinek kell s5 ?
-
Amilyen gagyi az eleje olyan lesz a mobil is és azért ilyen hosszú a zene mert most tolják fel Odinnal a romot
-
-
Hibát hibára halmoz a samsung. Ebböl sok jó nem fog kisülni... szerintem
-
válasz
mgTerminator #31114 üzenetére
És mi volt a hiba oka, és milyen szoftver verzió van rajta?
-
ART nincs
Szinte ugyanaz mint az FNAD verzió. Én úgy látom sok változást nem hozott. A kingo még most is dolgozik és elég sokáig tart a folyamat. Egy mtkcamera nevü kis programmal cselezgeti a rendszert amire a google play is figyelmezetetni fog hogy lehet kártékony, úgyhogy részemröl a kingo felejtös lesz és marad a jól bevált cf-root.
-
-
-
-
-
válasz
mgTerminator #30735 üzenetére
Nem hiszem hogy a Te kedvedért fogják fel tenni az MGA-t. A legvalószinübb hogy a legfrisebb rommal fogod kapni, de lehet valami régen porosodó alaplapot adnak amin az van.
Download mod sem jön be rajta ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest