Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz
silentkiller #39227 üzenetére
Itt 4600Ft a Black Edition hátlap. Én innen vettem. 4 munkanap alatt megérkezett.
-
Kerio
őstag
válasz
[P]laci #39170 üzenetére
"write-only módban"? Mi az, hogy hagyd rá??? Nem értem miért zavar téged, hogy megérdeklődtem a Samsungtól, hogy mi ez az egész... És be mertem írni ide. Szerintem ez egy fórum. És csak jó, ha képben vagyunk a hibákkal.
De ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okoztam!
Senki nem stresszelte szét az agyátpapi77
Akkor valós a történet.
-
Kerio
őstag
válasz
nfsu17 #39164 üzenetére
Több mint valószínű, hogy az a pár ember itt nem írt igazat...(#38978) metosz
Mivel a hölgy közölte velem a telefonban, hogy még hazánkban nem jelent meg ez a verzió. Itt már csak a hibaüzenet okára szeretnének fényt deríteni. Mert ez állítása szerint valóban valami rendszerhiba lehet. Ezt fogják holnap meglesni.A Kies-es kép nem az enyém. Azt az egyik fórumtárs szúrta be, pár hozzászólással arrébb. (#39114) Sunfleur
Csak arra írtam, hogy nekem is ugyanezt írja... Nyilván XEH-vel.
-
Kerio
őstag
válasz
bb.bocs #39158 üzenetére
Nem segített... Ment a PÜ.
Megemlítettem a PH!-s "csapatot" is.
Mivel ezt a választ írtam az előbb beszúrt, tőlük kapott üzenetemre:
"Tisztelt Samsung Electronics Magyar Zrt.! Köszönöm a válaszukat! A visszaállítás megtörtént. De ugyanazt a hibát produkálja. Több fórumon panaszkodnak ugyanevvel a problémával. (prohardver). Valóban 4.4.2 a legújabb szoftver. De azon belül a I9505XXUGNF1 verzió a legfrissebb. Ez a verzió nem töltődik le. Pár ember már megkapta. De mások ezt a hibaüzenetet kapják.
Ide beszúrtam a hibajelenségről készített képernyőmentést
Üdvözlettel:"
Ezután hívtak fel.
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
válasz
kengyel #39148 üzenetére
Válaszoltam, hogy tudom, hogy az a legújabb frimware. De azon belül a I9505XXUGNF1 verziónak kellene letöltődnie.
Rá pár percre csörgött a telefonom, Privát számon. A Samsungtól hívtak. Egy hölgy elmondta, hogy ez a verzió hazánkban még nem érhető el. Viszont ez a hibaüzenet miatt a holnapi nap (Vasárnap?!) folyamán kollegái belekukkantanak a készülékbe. Kérte, hogy töltsem le a Smart Tutor for Samsung alkalmazást.
Ami érdekes: A panasz emailben nem adtam meg telefonszámot.
Szóval visszaszívom az iménti kijelentésem.
-
Kerio
őstag
Najó.... Újrarakom a 4.4.2-t. És soha többet nem rootolom.
Égyébként megérkezett a Samsung válasza a frissítéskor felugró hibaüzenetre. Miszerint elérte a maximális egyidejű letöltést.....
Íme a választ:
"Tisztelt Uram!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a tapasztalt jelenség megoldása érdekében, javasoljuk, hogy állítása vissza a készüléket a gyári állapotára.
A reset előtt, javasolt biztonsági mentést végezni, mely a KIES szoftverrel segítségével.
Tájékoztatni szeretnénk továbbá, hogy hazánkban a Galaxy S5 készülékre a legújabb szoftververzió a 4.4.2-es verzió. Amint elérhetővé válik újabb verzió, a KIES szoftver fel fogja kínálni annak frissítésének lehetőségét.
A szoftverfrissítés sikeres végrehajtásához javasolt az állandó, stabil internetes kapcsolat, és szükség van a 100%-os akkumulátor töltöttségére is.
Amennyiben bármilyen kérdése adódik Samsung termékekkel kapcsolatban, készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"
-
Kerio
őstag
Van egy olyan problémám, hogy rootolva hivatalos és unrootolva egyedi-nek írja a telefon állapotát. Mitől lehet ez? Hogy lehet ezt helyrehozni?
-
Kerio
őstag
válasz
pixelblondie #39120 üzenetére
Én először a régebbi Kies-t telepítettem. Mert ugye a honlapon ez van: "Kies* Támogatott modell : Feature phone, Okostelefon / Tablet korábbi mint Galaxy Note III (beleértve Galaxy S4, Note II, stb)"
De rögtön írta, hogy nem jó, és letöltötte a Kies3-at.
Be vannak ezek szívva....
-
Kerio
őstag
válasz
pixelblondie #39114 üzenetére
Ez valami afrikai nyelven van....
Valakik nagyon be vannak lőve a Samsungnál.... -
Kerio
őstag
Ha valakinek kell egy két hónapos, számlás Spigen Neo Hybrid, az privátban keressen meg! Nekem feleslegessé vált...
-
Kerio
őstag
válasz
silentkiller #39045 üzenetére
Én letiltottam. És azóta van az, hogy ha unrootolom, akkor "egyedi"-re vált az állapot. És rootolva pedig "hivatalos". Egy kicsit furcsa. De ezt csinálja.
-
Kerio
őstag
Nevetséges ez az üzenet a frissítésnél: "Túllépte a folyamatos frissítések maximális számát. Próbálja meg később, vagy frissítse az eszközt a Samsung Kies segítségével"
Nem hiszem el, hogy nem bírják el a sok letöltést.
Hozzáteszem, hogy a KIES nem is lát új ROM-ot..
-
Kerio
őstag
Érdekesség... Rootolva van a készülékem. Így "hivatalos"-nak írja az állapotot. Ha unrootolom, akkor "egyedi"-re vált.
-
Kerio
őstag
válasz
FrankMonzano #38893 üzenetére
Nem jött meg.
-
Kerio
őstag
Érdekes, hogy a függetlenre nem adták ki a frissítést
-
Kerio
őstag
Megjött a Black Edition bőr hátlap. Nagyon f.szányos.
Feleslegessé vált a Spigen Neo Hybrid-em. Ha valakinek kell, dobjon egy privit, és megegyezünk.
-
Kerio
őstag
Nevetséges, hogy a független készülékekre még nincs elérhető frissítés. A vodások pedig már egy hete, hogy megkapták.
-
Kerio
őstag
Azt hiszem, megrendelem ezt a Black Edition hátlapot.
Már egész elfogadható az ára.
-
Kerio
őstag
válasz
mgTerminator #38215 üzenetére
Így van.
-
Kerio
őstag
válasz
mgTerminator #38213 üzenetére
És írta már valaki?
-
Kerio
őstag
Amúgy jól összeb.ssza a Spiged Neo Hybrid a telefon pöttyös hátlapját. Leszedtem, hogy megtisztítsam. Olyan mintha apró kocogtatások nyomai lenne. Érdekes...
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Ez jobb mint egy fólia? Ha rárakáskor alámegy a por, akkor ez is kuka, ha jól gondolom?
-
Kerio
őstag
Ennek is hajlamos beégésre a kijelzője. Ugye? Mert akkor nem fóliázom le
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a telefont töltőre rakom, megjelenik az akksi, benne egy kör. Így marad egy pár másodpercig. Majd eltűnik az akku a képről, rezzen egyet és újra előjön. Ennyi produkál a telefon. Mi lehet ez?
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
Az mitől lehet, hogy sms-eket kapok nem fogadott hívásokról? Pedig be van kapcsolva a telefon....
-
Kerio
őstag
Végül Ezt a hátlap tokot vettem.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen készüléket. Milyen hátlapvédőt ajánlotok? Olyan kellene, ami a keretet is védi, ha esetleg "pofára" rakom, akkor se érjen le a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest