- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
válasz
Gizmo94 #29025 üzenetére
Munkatársaknak szoktam mutogatni a készüléket, többeket rá is vettem már egy ilyen ketyere megvásárlásra.
De még mindig kismillióan mondják, hogy a neten csak rossz tapasztalatokat olvasnak a magától eltört üveglapokról, meg a púpos aksikról...
Erre szoktam mondani, hogy mekkora szopás lenne már, ha minden fórumon minden vásárló leírná, hogy "Nekem nem púpos az aksi!" Természetes, hogy az emberek a rossz tapasztalataikat fogják hangsúlyozni, nem a jót... -
EasyKnight
tag
Engem egyedül az a sok nyakamba szakadó frissítés zavar, amit olyan programok kapnak, amiket nem is használok
Persze, ki lehet kapcsolni, de mennyivel könnyebb lenne az élet nélkülük?
Illetve az S Healt (?) Nem elég, hogy folyton fut, de mivel megadtam neki pár adatot magamról, hetente zaklat, hogy fogynom kéne... -
EasyKnight
tag
Sziasztok
Lehet, hogy már más is kérdezte, én még nem találkoztam vele....
Ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést, ami média lejátszás közben jön, ha emelem a hangerőt? Figyelmeztet, hogy hallás károsodást is szenvedhetek... -
EasyKnight
tag
válasz
oratovszki l #28777 üzenetére
Nekem az javasolták kapásból, anno, hogy ellenőrizzem az IMEI számot.
ITT meg is tudod tenni -
-
EasyKnight
tag
Halihó
Rég jártam itt. Olvasgattam is egy kicsit, de nem találtam azt, amit keresek. 4.4-ről tudtok valami frissebb infót? Lehet, hogy meg kell válnom a készüléktől, de azt még szeretném megnézni, hogy mit hoznak össze? -
-
EasyKnight
tag
Esetleg valaki, valami ötlettel erre ?
-
EasyKnight
tag
Üdv.
Van ebben a készülékben egy Olvasás üzemmód.
Tudnátok olyan E-book olvasó programot mondani, ami kezeli is ezt a funkciót? 1-2000 forintot rá szánnék, de biztosra szeretnék menni -
EasyKnight
tag
válasz
szabo.norbi #26225 üzenetére
Én hülye meg azt hittem, hogy csak nekem rontja el a KitKat a betekintési szöget
-
EasyKnight
tag
Kies miért viselkedik velem így?
Van-e erre valami megoldás, vagy ez egy földöntúli dolog?http://www.kepfeltoltes.hu/view/131211/kies_www.kepfeltoltes.hu_.png
A telefonról:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/131211/kies_www.kepfeltoltes.hu_.pngTényleg elég kezdő vagyok, szóval valaki egy kis technika segítségek.... Miért nem talál frissítést a készülék, ha létezik ez a bizonyos MK8? Vagy ez csak egy hivatalos, de nem nagy horderejű frissítés?
Iletve... XUE.. Magyar vagy sem? -
EasyKnight
tag
[UP]
Remélem nem gond -
EasyKnight
tag
Na, kicsit elvoltam, és arra kell visszatérnem, hogy olyasmivel foglalkoznak, ami engem is érdekel
Hozzám egy viszonteladótól került a készülék. Ez nem is lenne probléma, mert ugye megvan a számla, megvan az összes eredeti tartozék, meg persze regisztrálni is sikerült a készüléket. Ma viszont belenéztem a dobozomba, és sajnos nem találtam a garancia levelet.
Ez mennyire nagy probléma?
Nem vagyok benne biztos, hogy egy prémium kategóriás készüléket csak akkor van esélyem javíttatni, ha az a bizonyos papír a zsebemben van. Persze, ha így van, akkor keresnem kell egy "B" variációt -
EasyKnight
tag
Tudom bugyuta kérdés, de pontoan hol is kell a készüléket regisztrálni, ha egyszer véletlen szükségem lenne a házhoz jövős szrvizre?
-
EasyKnight
tag
válasz
sirarcheer #24053 üzenetére
Én PowerAMP-t használok. A problémát megoldja, a hangzása szerintem frenetikus.
4-500 Ft, de biztosan van kevésbé legális is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest