- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madve
tag
válasz
T0rnad0 #38450 üzenetére
Rosszabbul lehet hallani? Ezt azért kipróbálnám - vagy ha van valakinek személyes tapasztalata. Az otterbox jól néz ki és még szánnék rá ennyit, de pl. tényleg rosszabbul lehet halni akkor az gáz. Bár ahogy néztem valami olyan háló van az elején ami mondjuk a vizet kinn tartja, de a hangot átengedi..
-
válasz
T0rnad0 #30398 üzenetére
szia,
beállítások -> saját eszköz -> hívás -> hívás elutasítása -> automatikus elutasítási mód; automatikusan elutasítandó számok
automatikus elutasítási lista -> ismeretlen; pipa!Kapanyél; nem használnám, ha kicsit is megbízhatatlan lenne, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy csak egy hívás is problémás legyen, vagy ne érjenek el.
azért a fagyásért, alkalmazások leállásáért...stb külön tenni kell, vagy problémás alkalmazást ráhúzni a rendszerre, de az meg inkább az alkalmazás problémája, és nem a rendszeré.
talán ezért vagyok annyira elégedett, mert nem teszek fel bármilyen össze-vissza alkalmazást.
arról nem is beszélve, hogy az alma sem fenékig teljföl, adott szempontból sem. -
the radish
senior tag
válasz
T0rnad0 #29453 üzenetére
Még a PDA-s korszakból szerettem meg. BRANDO TOK
PDA, Wave, S2 és S4 eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest