- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
lajosx #23917 üzenetére
Viszont ha van garilevél a MédiaMarktól és gyári független, akkor már nem fogják letiltani. Remélhetőleg, persze ha az összes többi dolog is klappol.
Na marha kíváncsi leszek erre a telefonra, mert ennyi pénzért nagyon megérné, de általában ezek a hirdetések persze egytől egyig kamuk szoktak lenni. Tisztelet az elenyésző kivételnek, de egyszer már nekem is lehetne szerencsém! Na majd jelentkezek mi lett a vége.
Köszi a segítséget! -
Mankó
veterán
válasz
lajosx #23906 üzenetére
Miért milyennek kell lennie a Samsung feliratnak? Eddig csak Sony-m volt.
bulikavagyok: ha valami tv akcióban vette, akkor az ajándék telefonról nem biztos, hogy lesz számla. De ezt az IMEI szám összehasonlítást és a Kiesre való dugást tényleg ki lehet próbálni.
Különben ha klón, akkor a Kies nem fogja felismerni?
Antutu összehasonlítást néztem, az eredeti 25 ezer és fölötti pontszámokat produkál, a klónok meg a 15-öt se érik el. -
-
válasz
lajosx #23884 üzenetére
Én ezt használom, illetve ennek a fizetős változatát. Jól néz ki, és nem fogyaszt sokat.
Digital Flux -
válasz
lajosx #23116 üzenetére
szia,
online elérhető a jótállási jegy, illetve kérésre adnak is ki neked a szolgáltatónál.
FerNandor; eddig - ahogy írtam is korábban - csak a csúnya kínai root módszert ismerem, ami által nem ugrik egyik knox számláló sem, módosított firmware verzióból pedig olyat kell keresni, ami knox-barát, mert ha ugrik valamelyik knox számláló, azt nullázni nem lehet, és ugrik a gari!
nggabi; elhiszem, csak ami nincs leírva, arra nem szoktam hivatkozni, mert nem tudom alátámasztani, az nekem kevés, hogy néhány szervizes nem foglalkozik vele, némelyik akár fel is húzza kérésre a szolgáltatós telefonra a független firmware verziót, mások meg elutasítják, és ragaszkodnak a szoros megfelelőséghez.
-
-
gyuromoj
veterán
válasz
lajosx #13985 üzenetére
Hasonló cipőben járok, csak én már tavaly november óta egy Nokia 6500 Slide-al tolom.
Kénytelen leszek aprón keresni 100-130k között egy S4-et, megbízható eladótól és akkor ha még se jönne be, nem bukok rajta akkorát mintha a T-nél venném 2 év részletre.
Sok sikert hogy találj egy megfelelő S4-et. -
Gizmo94
veterán
válasz
lajosx #13983 üzenetére
Ismerve a t-t egyhamar nem fog lejjebbmenni. Talán ősszel, vagy ami biztosabb, karácsony előtt lehet olcsóbb. Mivel adja 0%-os hitelre, így így is viszik, nem érdeke lejjebbvinni az árat... Néha pár napra be szokta dobni 10%-os webshop akcióba, de ezen kívül folyamatosan ezen a pofátlan áron van...
-
supertrezi
aktív tag
válasz
lajosx #13971 üzenetére
Hát nézd, nyilván a maga hasznát keresi az üzletben.
Amilyen buta emberek vannak a világon, majd valakit úgyis be tud fűzni, de ne te legyél az szerintem. Hallottam én már olyat pár éve, hogy lovat vettek a vásáron, és (valami) ötvenkétezres bankjeggyel fizettek az ipsének. Nem tűnt föl neki...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest