Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Orvosoltam az akkumulátor púposodást. Elvittem a telemaxba, kicserélték faszán mind a keretet mind az aksit, de basszus a home gomb kattog, pattog, mint kecskeszar a deszkán. Idegesít nagyon. Érdemes ezzel megint "zaklatni" őket? /szervízt hívni, aki úgyse jön ki e miatt, mondván be kell vizsgálni, vagy újra elvinni Budaörsre?/
Hihetetlen, hogy nem tudják rendesen elvégezni a munkájukat! -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Aksi púposodás miatt a kijelző picit elvált a kerettől és benyomható.
Hívtam helyszíni javítást, de csak futár jön, és viszi be a telemaxhoz. Fasza. Ráadásul az aksim már nem garis. Ilyenkor mi van? Emiatt már nem is cseréli majd a kijelzőt? -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a kijelző mintha elvált volna picit a kerettől, előre boltosul, és vissza is lehet nyomni. Gyorsan megnéztem az aksit és bizony púposodik, ez nyomja ki a kijelzőt. Jön is majd a szervizes.
Szerintetek ilyenkor kijelzőt is cserélnek a külső kerettel együtt vagy csak aksit?Köszi a válaszokat :-)
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Download mode-ban a system status: custom, a knox 0x0 /rootolt teló/
Ha unrootolnám, akkor megmaradna a garancia, függetlenül attól, hogy custom a státusz?Köszi szépen a segítséget :-)
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
NG8-as romot lehet a towelroot-tal rootolni? /lehet már volt róla szó, akkor sorry/ :-)
-
lukoz
aktív tag
TowelRoot : How to Root Galaxy S4 [All LTE Varian…: http://youtu.be/ZGwMs8JPBhE
Szerintetek? Mi a véleményetek erről a rootolásról? Marad a knox 0x0!!
-
lukoz
aktív tag
Az NG8-as 4.4.2-es romom van fent. Fel tudok rakni olyan 4.4.2-es romot /NG8 előttit/ amit tudok rootolni knox ugrás nélkül?
Ha igen valaki leírná, elküldené priviben hogy kell? /vagy valami linket esetleg/
Sajnos root szűz vagyok.Nagyon szépen köszönöm :-)
-
lukoz
aktív tag
válasz
Ghostman78 #40567 üzenetére
T-s a teló gyári garival. Már vásárláskor regeltem a mysamsungba, sikerült is, megkaptam a plusz 2hónap garit.
Írtam a Samsungnak, hogy ilyenkor mi a szitu. Remélem összejön majd. :-) -
lukoz
aktív tag
válasz
Ghostman78 #40561 üzenetére
A vásárlás előfeltételeiRegisztrálja termékét az ÁSZF szerint a My Samsung portálonA garancia kiterjesztés csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott termékek vásárlásától számított 12 hónapon belül vehető igénybe.
Az én telóm tavaly júniusi és nem engedi hosszabbítani :-(
-
lukoz
aktív tag
válasz
CyberSoma #40556 üzenetére
És hol lehet ezt a plusz 1éves garit megvásárolni?
Beléptem a mysamsungba a regisztrált termékeim között ott is van az S4, de semmilyen garancia kiterjesztés nincs mellette.Ohh basszus, most olvasom, hogy a vásárlàstól számított 1éven belül lehet csak. Buktam :-( :-(
-
lukoz
aktív tag
válasz
lionhearted #40525 üzenetére
Értem. És van esetleg olyan 4.4.2, amiről NG8-ról tudnék downgrade-elni, és van hozzá root?
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Teljesen kezdő vagyok rootolásban, de szeretném rootolni a telót.
Próbáltam visszaolvasni, de nem sokat értettem belőle :-(
Szóval tudnátok küldeni olyan linket, ahol szépen le van írva, hogyan kell rootolni a telót, knox ugrás nélkül? /a legújabb rom van fent a telón NG8/ És ha nem jönne be a root, akkor vissza tudom állitani alaphelyzetbe, szintén knox ugrás nélkül?Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet már volt, de valaki tud esetleg gyors letöltésű 4.4.2-es T-s Romot linkelni?? /a sammobile borzalom/
Előre is köszönöm :-) -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki linkelni gyors letöltésű, új t-s kit-kat romot. A sammobile-ról próbáltam háromszor, /és már eléggé meguntam/ de mindig hibás letöltés lett a vége! /szervìzfutár miatt kéne, mert most egy elvileg xeh van fent, de a pc-kód mégis szlovák :-(, meg amúgyis fel akarom rakni a thm pc kódosat :-)/
Köszi előre is a segítséget! -
lukoz
aktív tag
Felraktam a 4.4.2 XEH romot, de a product code ORX-re változott
/előtte a leak volt fent/ csináltam előtte is utána is wipe-ot/ -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
4.4 leak után vissza lehet rakni a 4.3?? /tuti volt már róla szó, ezért bocsánat, nem találtam a választ/
Illetve tudna nekem linkelni valaki egy MKF-es romot? /Mega, stb/ köszönöm
-
lukoz
aktív tag
Feltettem én is a 4.4.2 romot. Eddig minden szuper. Full wipe megvolt, hasít gyerekek
Kurva gyors
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani, hogy mit is takar a "google play szolgáltatások illetve google szolgáltatások"? A kijelző mellett ez szívja az aksimat előszeretettel!
KöszönömB.Ú.È.K :-)
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogyan lehetne megoldani, hogy pl. facebook alkalmazásban vagy bármilyen oldalon beágyazott youtube videókat rávenni arra, hogy ne böngészőben nyissa meg hanem a youtube alkalmazással? T-s 4.3 rom. Fel sem ajánlja, hogy mivel szeretném megnyitni. Alapértelmezettnek sem tudom hol beállítani. /btu-s mk8-as rommal ez működött/
-
lukoz
aktív tag
válasz
mgTerminator #26133 üzenetére
Hogyhogy? Mi a problémád az mk8 rommal? Nekem is az van fent /btu/
-
lukoz
aktív tag
Megjött a T-s 4.3 a sammobile-on!!
-
lukoz
aktív tag
Sajna lejárt a szerk. idő!
Download modban csak a rootolt teló jelzi knox értèket ugye? /mert én nem találom sehol, bár nincs is rootolva :-)/ -
lukoz
aktív tag
Ez a 4.4-es progicsomagban lévő kamera szoftver elég silány. Meg maga az indító is elég csúnyácska szerintem. Remélem a Samu azért széppé varázsolja majd! :-)
-
lukoz
aktív tag
Aki már feltette a 4.3-at és már belakta ahogy én, az elő tudja varázsolni a recovery módot a home+bekapcs+hangerő fel kombival?? Nekem nem megy :-(
-
lukoz
aktív tag
Na milyen a 4.3-as rom, aki feltette? Kíváncsian vár/om/juk a tapasztalatokat :-)
-
lukoz
aktív tag
Hétfőn jön a szervizes, izgatottan várom hogyan fogja kezelni a krómozott keret lepattogzódását.
-
lukoz
aktív tag
válasz
Ghostman78 #17165 üzenetére
oksa. Most rakom fel!
Kb 1mm-es és a jobb oldalon -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogyha helyszíni javítást kérnék a T-s telómra /krómozott keret lepattogzása/, akkor mindenképp vissza kellene raknom a T-s romot, TMH pr-coddal? /jelenleg független BTU-s rom van rajta/
Köszi
bocsi, már látom a választ is
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi a hülye kérdésért, de nem vágom még annyira a témát :-)
A zárt bootloader pontosan mit is jelent?? /ha mh8-as rom van fent, akkor a 4+1 rapartos romot nem tudom felrakni odinnal?/ :-/Köszi :-)
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb rom? az MGA, vagy az MH1 /Francia O2/?
Köszi -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
A legújabb rom most a francia orange mh1-es?
Próbálta már valaki? Van valami különbség az mga-hoz képest? -
lukoz
aktív tag
Ha van lehetőségetek, tegyétek fel a legújabb MGA-s német /dbt/ [link]független romot. Hihetetlen gyors az összes többiehez képest!! ;-)
-
lukoz
aktív tag
Nem tudjátok,hogy hova tűntek a sammobile-ról a legújabb romok??
-
lukoz
aktív tag
Nem tudom kinek kellett, de itt van a legújabb magyar T-s rom /MF4/ /lehet nem kérte senki
/[link]
-
lukoz
aktív tag
én innen töltöttem le. Ráadásul az NEE-s verziót a Kies frissíti a legújabb DBT-re :-)))
/igaz ez nem T-s. Majd ha lesz ma időm, felrakom, és megosztom/
MF4-es T-s rom kell Nektek? -
lukoz
aktív tag
És azt tudja valaki, hogy hol lehet azt beállítani, hogy töltőhöz való csatlakozás után, a képernyő ne kapcsoljon ki, de full fényerővel menjen, ne halványuljon el?
-
lukoz
aktív tag
válasz
SanyikaDC #12350 üzenetére
Oké, köszi!
Viszont egy bibi van vele: a fejlesztői beállításoknál kipipáltam, hogy töltés közben ne kapcsoljon ki a képernyő. Nem is kapcsol ki, egy darabig még teljes fényerővel /amit beállítottam, hogy mikor kapcsoljon ki, ugye ez max 10perc/ utána viszont elhalványul. Így nem fog beégniNa mindegy! Majd lesz valahogy
Azért köszi mindenkinek! -
lukoz
aktív tag
Ez az MGA rom mintha jobban szívná az aksit, mint a BMF8.
/legalábbis nekem/ -
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
A 4.3-as Romból van esetleg 1 fájlos verzió? /odinnal/
Csak szeretném kipróbálni mindenféle mókolás /root/ nélkül. -
lukoz
aktív tag
Próbálta már valaki az új I9505XXUBMGA romot? :-)
-
lukoz
aktív tag
Szasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, miért van az hogy csökken a fényerő a böngészőnél, Facebooknál, ha nincs bekapcsolva az energiatakarékossàg, semmi ilyesmi nincs aktiválva.
Rendkívül idegesítő, elhalványul, aztán amikor kilépek akkor visszajön a fényerő.
/a böngésző beállításainál sincs autofényerőn/ -
lukoz
aktív tag
Az MF8-as rommal Nektek működik az Origo alkalmazás? Nekem el sem indul.
-
lukoz
aktív tag
válasz
Daryl Dixon #10273 üzenetére
Szuppper :-) köszi :-)
-
lukoz
aktív tag
válasz
Daryl Dixon #8764 üzenetére
csináltál előtte factory resetet? Kell egyáltalán előtte?
-
lukoz
aktív tag
ezt találtam:
Changelist: 917495
Changelog: Improved stability for LTE -
lukoz
aktív tag
válasz
Daryl Dixon #5200 üzenetére
Probáld meg torrentről. Nekem is tele lett a t..öm a lassúsággal. Leszedtem torrentről, kb 10perc, és kész is lett.
I9505XXUAME2 torrent /ezt írtam be googlebe, és az első találat.
-
-
lukoz
aktív tag
Ahhhh. Meg van :-)))
-
lukoz
aktív tag
Letöltöttem NFS Most Wanted-et és mint kés a vajban úgy fut. Semmi röccenés. Gyönyörűen megy. Nem úgy mint a Temple Run 2. Szóval kicsit megnyugodtam :-))) bár továbbra sem értem a TR2 röcögését!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest