Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Itt volt-e már valakinek a telefonon főkapcsoló gomb cseréje? Érdekelne, hogy ez mivel jár, mennyibe kerül, mennyi idő kb meg ilyesmi.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Valamelyik nap írtam, hogy van egy kis gondom a telómmal. Nos azóta sikerült letesztelnem egy új akksival is, de a hiba ugyan úgy megmaradt.
A tünet továbbra is a következő. Ha egyszer röviden éppen csak megnyomom a főkapcsoló gombját, akkor már felkínálja az újraindítás/kikapcsolás lehetőségét, ha még egyszer megnyomom, akkor úgy kapcsol ki mintha kikaptam volna belőle az akksit. Bekapcsolni meg csak úgy tudom ha vagy kiveszem az akksit belőle vagy picit finoman megkocogtatom a főkapcsoló melletti részt és akkor elindul de úgy is csak 3-4. alkalomra.
Gondolom, akkor valami baj a főkapcsoló gombjával van.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Tegnap óta fura dolgokat művel a telefonom, leírom hátha tudtok segíteni.
Azt vettem észre, hogy kikapcsolt amíg nem használtam gondoltam biztos lemerült.
Rátettem a töltőre, de nem tudtam bekapcsolni sokadik próbálkozásra sem.Kivettem az akksit majd utána nagy nehezen sikerült bekapcsolni. Viszont ha megnyomom a főkapcsoló gombot, vagy éppen hozzáérek azonnal minden jel nélkül ki is kapcsol teljesen, és vissza csak úgy tudom hozni ha kiveszem az akksit, ezután bejön a szöveg, de tovább nem lép.
Ezt el tudom játszani elég sokszor egymás után úgy, hogy nem kapcsol be egyáltalán csak a szövegig aztán annyi. Ha töltőre teszem szintén kikapcsol de mint ha kikapnám belőle az akksit.Elég régóta megvan már a telefon, nem telepítettem most semmit rá és még a gyári szoftver van rajta amivel vettem évekkel ezelőtt a boltban.
Nem tudom mennyire sikerült értelmesen leírnom, de ez a helyzet most. Van valakinek ötlete mi lehet ez?
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Hidd el én sem naponta küldök csak ez fontos lett volna, illetve most éppen fogadni. Már minden beállítást megnéztem amit lehetett
Amúgy nem állítottam el semmit, nem is telepítettem egyszer csak nem működik, de ez korábban is így volt.
B_Csaba: Magas labda volt
Amúgy ja persze azért nem kapom meg, mert magamnak küldtem, hát na erre nem is gondoltam
-
FrezeR
senior tag
A másik topikban is megkérdezte valaki, és mondtam neki is hogy nem senki, már csak én egyedül használok mms-t az országban
De nem tudom mi ezzel a baj? Ha most nekem éppen ezzel van gondom és nem egy e-maillel akkor mit csináljak? Ettől függetlenül, hogy divatos vagy sem éppen nem működik és nem tudom miért.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
A telekom topikban már megkérdeztem a problémámmal kapcsoltban hátha tud segíteni valaki, de felteszem itt is hátha.
Olyan gondom van, hogy időről időre nem tudok mms-t fogadni. Már felhívtam a szolgáltatómat régebben beállítottunk mindent, akkor utána szépen működött de azóta megint nem. Csak annyit ír, hogy letöltés de nem mozdul semmi. Régebben akkor tudtam megkapni az mms-t ha én is küldtem egyet, de hát ugye ez nem megoldás. Most viszont fogadni sem tudok. Semmit nem állítottam el minden úgy van ahogy ők is megadták. Van valakinek ötlete mi lehet a baj? Talán ez más S4 telefonokon is előfordul vagy én vagyok a kiválasztott? -
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Úgy néz ki tegnapról mára a telómban megadta magát az sd kártya kérdésem az lenne, hogy van e mód arra, hogy az adatokat lementsem róla, vagy valahogy elérjem? Tudom nem igazán lehetséges, de hátha tudtok tanácsot adni. Nem látja a kártyát és bármi más eszközbe teszem azok sem. :/
Köszi
-
FrezeR
senior tag
válasz
N.otorious #28390 üzenetére
Megnéztem, de normálisan tűnik.
-
FrezeR
senior tag
Érdekes dolog történt a telómmal délután. Éppen használtam kicsit, majd szépen leraktam az asztalra aztán úgy 10 perc múlva veszem elő megint, erre se kép se hang. Mint ha kikapcsolt volna, de majdnem 100%-on volt szóval nem merült le, de előtte sem csinált semmi furát. Bekapcsolni nem tudtam szóval kivettem az akksit, majd visszatettem és miután bekapcsoltam német nyelven szólt hozzám az egész rendszer
Azóta most megy de ez elég fura volt...van valakinek ötlete erre mi lehetett ez?
-
FrezeR
senior tag
válasz
Something_ #15410 üzenetére
Uh basszus
de a hátlap viszonylag "jól" megúszta, micsoda minőség
részvétem amúgy... -
FrezeR
senior tag
SziasztokA dropbox 48 GB-os akcióját, hogy lehet érvényesíteni?megvan
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Na beléptem én is a klubba, ma átvettem az S4-em
Mit javasoltok első lépéseknek?
-
FrezeR
senior tag
Akkor Te még elég jól jártál lehet azt mondani
Ki kell fogni a jó ajánlatokat csak ugye az a baj, hogy előre nem lehet tudni meddig érdemes várni, és megéri e. Aztán jöhet a mérlegelés vagy egybe vagy részletbe könnyebb az embernek megoldani, és hosszú távon melyik éri meg jobban. Később mondjuk egy részletre vásárolt készülékből nehezebb úgymond "kiszállni".
morphin Nálad sem egyszerű a helyzet ahogy olvasom
az a fránya hűségidő...
-
FrezeR
senior tag
Véleményetek szerint mennyi az esély rá, hogy a közeljövőben csökkenjen a készülék ára a T-mobile-nál? Mert most még elég drágán adják.
-
FrezeR
senior tag
válasz
migabi24 #5494 üzenetére
Meg az is ott van lehetőségként, hogy akinek meglenne rá a pénze egyben, de mondjuk nem szeretné egyszerre elkölteni mind egy telefonra ezért belemegy a részletbe. Aztán kérdéses, hogy ki jár jobban hosszú távon az aki részletre veszi 2 évre lekötve magát, vagy az aki most egy összegben rendezi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest