- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
Vagany #37346 üzenetére
Bocsánat, nem fejtettem ki eléggé! Tehát az akku töltéskapacitása tényleg nem változik! De az akku teljesítménye sem fog javulni csakis romlani! Teljesítményük a legyártásuk után csak romlik! Igaz, hogy nagyan lassan! Ahogy írtam, az akku nem igényel semilyen töltési ciklust, hogy elérje a maximálsi teljesítményét! Telefonok esetében is csak az oprendszer energiagazdálkodása miatt van ez, hogy kell pár töltés és lemerítés mire beáll a rendszer.
És most jön az amit nem fejtettem ki! Tehát olyan akkuknál érdemes 1-2 havonta lemeríteni és feltölteni újból amelyek több cellából állnak, hogy a cellafeszültségek egy szintre kerüljenek. Telefonok esetében mamapság nincs szükség mert többnyire 1 cella van csak!
Ez a "formázgatás" még a régi nikkeles időkből való és nagyon sokan nincsennek vele tisztában. Ezeket nem légből kaptam, hanem tanultam és tanulom is a mai napig!
Röviden, az elejétől fogva maximumon teljesít és nem igényel különösebb foglalkozást! Lemeríteni az akkut 1 cellával nem érdemes. Maximum az oprendszer akkukalibrációnak tesz jót, de az akkunak nem!
Bocsánat, hogy ennyire kinyújtottam! -
KisBundi
őstag
válasz
Vagany #37335 üzenetére
Villamosmérnök lévén tökéletesen tisztában vagyok a működésükkel!
Nem arról beszéltem, hogy a cellafeszültség a minimum 1,5V-os minimum alá menjen, mert akkor már tényleg kuka az akku. Hanem, hogy a 3,2V-os üzemi feszültségminimumot ne érjük el, mert drasztikusan csökken az akku élettartama. Az egyedüli ok ami miatt érdemes 1-2 havonta lemeríteni az akkut kikapcsolásig, az a cellák közötti feszültség különbség megszüntetése. Ez szükséges a hibás akku diagnosztika kiküszöböléséhez, de semmi köze a maximális töltéskapacitáshoz!
-
tothl
addikt
-
válasz
Vagany #35275 üzenetére
normális esetben nem hirtelen zuhan meg az akkumulátor "teljesítménye", de facebook és viber alkalmazások használatakor én sosem beszélek normális akkumulátoros üzemidőről...
az akkumulátorra - mint tartozékra - 12 hónap jótállás van, ezen intervallumon belül lépj, ha cseréltetni akarod, bár ez a szervizes jóindulatán fog múlni, legalábbis szerintem. -
-
Eternitys
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vagany #33071 üzenetére
Igyekszem ezt kikerülni, így ismerős háznál szervizest hívok. Hacsak nem lapot kell cserélni, nem fog frissíteni.
Dehát megértem, megértem..Fájdalmas ez a zártság ezen a szép tavaszi napon..
Olyan ez, mint a V-tech, vagy mi volt, de ez az official Kitkat song: sok könnyel.Tudom, hogy fáj
Hogy telódra knoxot raktál,
Pedig régen elmúlt már,
Hogy szabadon romolhassál
Hallom a hangodon, hogy félsz.
De tudod, ezzel szart se érsz....Hé várj, ne romolj még!
Mindketten tudjuk azt, hogy nincs remény.
Ha downgradelsz, nem kell, hogy félj,
Megkapsz mindent amit kérsz, ( egy knoxot meg egy fc-t)
és tudom, hogy jól besírsz.... -
papa237
csendes tag
válasz
Vagany #30326 üzenetére
Igen elgondolkodtam ahol a mostanit vettem, ott ilyen nem fordulhat elő, 1-2 nap és javítják.
De én nem a prémium gari ellen vagyok, csak leírtam hogy ott se minden passzol, és nehogy azt mondjátok hogy beleférek a %-ba mert, megőszülök! Megtörtént és kész, régen volt és mint írtam a következő telefonom is Samu lessz mert szeretem a testreszabhatóságot illetve magát a márkát. Aki Marlborot szív az nem fog pilukit szívni, mert megszokta a minőséget.Ilyen ez a telefon bizniszben is. -
Kapanyél
őstag
válasz
Vagany #29915 üzenetére
85-ért mennek, már ha kell valakinek. i5 fél év alatt alig egy tizest esett, az is inkább csak az i5s miatt, ami bejött 150 alá. A legjobb vétel egy fél éves iPhone, azzal ki lehet húzni úgy egy évig, hogy 15-nél többet nem buksz rajta. Igaz, ehhez használtan kell megvenni.
Nyilván kinek mi a preferenciája, én nem vagyok hajlandó 150-nél többet kiadni egy telóra, amit fél-egy éven belül lecserélek, jellemzően 50-60e-es bukóval (még így is). Úgy, hogy bármilyen más tech-kütyü sem drágább már 180-nál (normális tab, noti, TV, stb.) Kicsit elrugaszkodtak a telefon árak az utóbbi 3 évben. -
papa237
csendes tag
válasz
Vagany #29742 üzenetére
Sziasztok
Saját tapasztalat alapján mondom hogy nem lehet vissza menni 4.4.2 leaked ről a 4.3-ra ugyan az mint a 4.3-ról a 4.2-re sem lehetett csak bizonyos bootloaderig. De azt gondolom hogy teszt ide teszt oda sokkal jobb mint a 4.3 volt akku időben is gyorsaságban is szerintem jó lessz a 4.4 gyors mint a villám.
Mondjuk olyat tapasztaltam hogy az Sdcard kezeléssel vannak még gondok,pl a megyek8 nem akar elsőre működni hibákat ír ki aztán elindul,de ez lehet hogy a 4.4 nem kompatibilis még vele.Egyébként nekem tetszik az új rom azt hiszem hogy memória is több marad mint a 4.3 alatt.
Én már nagyon várom a végleges verziót. -
heidrich
senior tag
válasz
Vagany #29734 üzenetére
igen, be volt persze, de a pit tallózásakor alapból be is pipálja.
gyári kábel, notebook usb 3.0 csati szóval jonak kell lennie.
arra gyanakszom, hogy ismerősöm Google Play Edition ROM előtt (igy kaptam tőle) tett fel NA5-ös 4.4.2 teszt romot, nem lehet hogy a hülye védelem miatt nem lehet 4.3-at visszarakni?
Kezdek mérges lenni...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Vagany #29198 üzenetére
"En is gondolkodtam G2 vasarlasan es olvasgattam a forumat es ott is talalkoztam dogivel hibakrol szolo bejegyzesekkel (eros feherzaj fulhallgatoval, beegett kijelzo, pixelhibas kijelzo, gyenge hangero kulso hangszoron, gyenge vaku," ezt irta
olvassatok
az h meg mit irnak mas forumon nem az o hibaja/gondja.
-
-
ratam23
aktív tag
válasz
Vagany #27962 üzenetére
Nem válasz, bocsi
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék h tapasztalatok alapján szerintetek melyik a legjobb custom rom S4-re? A stabilitás nagyon fontos illetve a megfelelő akkuidő. Cyanogen annyira nem szimpatikus. Jelenleg Goldeneye 18.1-et használok, de ezt már kezdem megunni illetve nagy extra nincs is benne, meg elég gyorsan is merül pedig rendesen kipucoltam. Mondjuk legalább stabilnak mondható. Tehát ami fontos a romban a stabilitás illetve az akkuidő.
Ki mit használ, illetve mit tud ajánlani?
-
zlatan77
aktív tag
válasz
Vagany #27853 üzenetére
Huh ezt nem tudtam.Én még az 1.1.6-al rootoltam.
Szerencsére meghagytam a gépen,így később is használható lesz.
Ezek se normálisak.Azért használta mindenki ezt,mert nem bántotta a knoxot.(#27852) vick33
Akkor nekem valami special edition S4 jutott,mert egy szál laggal nem találkoztam még. -
zlatan77
aktív tag
-
hdekakas
senior tag
válasz
Vagany #25882 üzenetére
Rendben, akkor ne zárjuk le, amíg tovább folytatod a hiteltelenséget.
Ilyen kikötés sincs sehol a rendeletben, hogy "ha nem oda viszed vissza ahol vetted, akkor csakis a számlával történhet a garanciális ügyintézés", és hasonlók, amiket szajkózol szüntelen egész nap.
Bizonyos esetekben külföldön is javíttathatod, ott meg érdekli is őket a XXLGsm számlácskája. A garanciális kötelezettségekre az anyavállalat képzi a konszolidált céltartalékot. Már könyvelésnél tartok, de inkább nem érdekel mit gondolsz, érvekkel, tényekkel úgysem vagy meggyőzhető, Te csak fújod amit neten olvastál, és bemásoltál egy mondatot.
Kérlek, idézd a jogszabályból, ami kimondja, hogy "számla nélkül a jótállás érvényét veszti".
Ha ezt megteszed, igazat adok neked, és azzal zárjuk a diskurálást hogy igen, számla nélkül semmit nem ér a jótállás.
Amennyiben azonban ezt nem tudod megtenni, akkor továbbra is fenntartom, hogy a számla érdektelen a jótállási folyamat során, azt más célból használják. Ennyi.
Gizmo megint megszólalt, és a tőle megszokott sok hasznos információval szolgálta a közösséget. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest