- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gizmo94
veterán
Ezen kívül kb. semmire nem kell figyelned. Amikor átveszed, arra, hogy sértetlen legyen. Jól álljon mindene, keret, stb. Meg próbáld ki még a helyszínen, hogy mindene rendesen működik-e. Elvileg megvárhatnád, a gyakorlatban szerintem ez nem így fog történni, de legyen szerencséd!
-
Gizmo94
veterán
De cseréli, a kijelző egy év után is garis, csak az akksi nem. Egyébként milyen alapon utasította el a háznál javítást? Erőszakosabbnak kellett volna lenned. Ettől függetlenül ki fogják cserélni a kijelződet, csak éppen lehet, hogy jó karcosan kapod vissza a telefont. (Volt már ilyen eset.) Mielőtt elviszik, dátummal, stb. fényképezd körbe.
-
-
-
-
KovA
tag
Felraktam a szerveremre ..
Innen tölthető -
mgTerminator
veterán
Hát konkrétan az hogy az aksi gyorsabban merüleés lassabban tölt, ráadásul 1.5 hetes, új... A smart dockban nagyon lassan tölt, van hogy csak szinten tartja az aksit, pedig ugyan olyan töltő van hozzá mint az S4-hez, ráadásul csak 1A-el tölt, ha töltőre teszem akkor is csak 1.2A-el tölt, azelőtt meg 1.7-el is lazán töltötte. A készenlét meg óránként 2%
-
-
lefkosia
őstag
-
apaszka
veterán
"zárt bootloader"
Ezt ha látom kicsit félreérted,valószínű a megfogalmazás miatt.
Azért van ,mert voltak hibák miket a samu kijavított végre. Biztonság terén volt pár aggályos dolog benne.
Most ezt nevezik zárt bootloader.nek mert még nem nyitották fel ügyes srácok.
Ha lesz rá ROOT amint hívjuk,már nem lesz zárt!
Gondolom hamar kinyitják,és lesz jogosultság ezen is a rendszert írni.Kb ennyi tömören.
De vannak itt nálam okosabbak,és kiegészítik a tutira.
-
heidrich
senior tag
vagyis szerintem a vékony króm keret ami körbefut az előlapi panel része, olyan gyorsan csinálta, hogy nem is figyeltem. viszont a bal felső sarokban a króm keret és a "fém" oldalsó keret között van egy icipici rés egy kis részen, nem tudom, hogy előtte-e is így volt-e.
-
-
az mf4 a t-mobile firmware verzió, abban alapban integrálva van a telepítő, nyilván nem is lehet probléma t-s és/vagy magyar identitás alatt.
mondanám, hogy kipróbálom mf8 alatt, mert ma tettem fel, de nekem nem dbt alatta a product code, hanem maradt a korábbi magyar xeh, mivel az oxa csc verziót lecseréltem egy régebbi oxx multi csc verzióra, hogy re-partition kipipálással húzhassam fel tisztán az új 3 + 1 + 1 állományos xxmf8 firmware verziót, tehát látatlanban mondom, hogy a fog menni az origo alkalmazás, de azért rápróbálok. -
Nem csináltam én semmit, simán feltoltam Odinnal a MEA Romra, túlságosan belaktam már ahhoz a telót, hogy előlről kezdjek mindent!
Így elsőre mintha gyorsult volna a telefon, sokkal hamarabb beadja a névjegyzéket, az oldalak netezéskor pörgősebbek lettek, amúgy nem igazán érzek másban változást -
heidrich
senior tag
Ha rootolva vagy ezzel meg tudod nézni és át is tudod állítani a CSC-t. (product code)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd
Ha csak meg szeretnéd nézni (nem kell root) akkor simán menj a gyári recoverybe a telefonon és ott mutatja az aktuális CSC-t. (kapcsold ki és hangerő fel+home+power egyszerre)
-
csabám
addikt
A pr. kódot ellenőrizni?
Rootolod a romot, playből galaxy s csc changer, majd itt megnézed, hogy mi is a pontos pr. kód.
Ha nem tmh (T-Mobil), akkor kiválasztod a tmh-t és install. Gyári állapotba állítja vissza rendszert és lecseréli a kódot is.Szerk.: Nincs mit.
Öt percen belül tudod szerkeszteni a hsz.-edet -
csabám
addikt
Fellehet tenni, bármilyen romra és bármilyen szolgáltató függő független telefonra.
Nem lesz semmi baja a telefonnak.
Sammobile.com-ról lehet letölteni a gyári romokat (figyelj arra, hogy melyik típushoz kérded le a listát - 9500 vagy 9505 - ha a linkre kattintasz, akkor a 9505 hozza be).
Telepítés menete (mivel a sammobilon levő romok nagy része egy fájlos, így az Odinban a PDA részhez kell betallózni a letöltött romot és mindent hagyni alapbeállításon, mint mikor elindítottad a programot)! -
szaboba2
tag
-
Vagany
őstag
Igen, ezek az újabb romok, nem tudom mi a changelog, de ezt kapták meg a németek legelsőként kies-en keresztül, a sammobile-on sorra jön a többi régió is, de úgy látom azok hivatalosan kies-en nincsenek még.
Nekem elvileg ma jön meg. A Magyar Posta szerint nem bonthatom fel a csomagot, tehát a Telenor érvelése elég furcsa ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest