- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
anno a 3210 telefonomban volt olyan, bekapcsoltam a szerviz módot, abban meg lehetett nézni a tornyok/cellák erősségét, és fixálni is lehetett egy adott toronyra/cellára. Nem egy userbarát beállítási módszer volt
Persze onnantól ha kimentem a hatósugárból egyáltalán nem volt hálózat, ki kellett mindig kapcsolni. Talán az androidban is lehet ilyen, bár sok esélyt nem adok rá, és macerás.
-
szólj a játék...stb fejlesztőinek, hogy írják meg másként.
nggabi; nem szerintem, szervizes szerint, és csak azt írtam le, amit olvastam és hallottam, ahogy mások is.
akkor biztos van más magyarázat, hogy néhány akkumulátor 1 - 2 hónap után felpuffad, sok másik meg 6 - 7 hónap alatt sem. ja, akkor nincs...
az egy évet arra írtam, hogy amúgy sem szokásom addig használni egy adott készüléket, csak nagyon szélsőséges esetben, de ez meg mindentől független, tehát mindegy a gyártó, típus, esetleges hibalehetőség...stb.
igaz, nálam nem mernek elromlani a telefonok, ezt bebizonyították már az elmúlt bő 16 év mobilozás alatt, és ez fontos szempont! -
Vagany
őstag
Nálam is hasonló probléma jelentkezett, eredeti samsung 64gb-os kártyával pont a 4.3-ra frissítés óta (nemtom van-e köze hozzá). Leformáztam, másolnék rá, de pár mega után megszakad és kapom a hibaüzit az értesítőre: "az SD-kártyát váratlanul eltávolították". Régebbi 2 GB-os kártyát rendesen kezel, de ezt a 64GB-ost nem tudom semmiben kipróbálni, nincs másik microSDXC kártyát kezelő eszközöm, vagy olvasóm, hogy egyértelmú lehessen mi a hibás, de valszeg a kártya.
-
-
az korrekt, egyrészt elég gyors is volt így, hogy csak átvételi ponton adtad le, másrészt remélem ezt is olvassák és meg is jegyzik azok (is), akik azt írták/írják az ilyen hibákra, hogy nem feltétlenül javítják gariban, mert mint itt is kiderült; igen!
-=Tiger=-; mit szeretnél a memóriakártyára menteni? a kameránál például külön kijelölhető a beállításaiban, hogy melyik tárra mentse a képeket/videókat.
-
nézd, amíg például ilyen szélsőséges kijelzős sérüléseket javítanak gariban, vagy méltányossági alapon díjmentesen, addig nincs nagy gond; link
akinek valamilyen okból nem javították, az mindenkinek leírja, hogy biztos másét sem fogják, és titokban talán még örül is, ha esetleg igaza van, meg mindenkit megpóbál lebeszélni a gyártó termékeinek megvásárlásáról, de biztos nem tudna még egy ilyen gyártót mondani, ahol ilyen fizikai sérülést ekkora arányban javítanak gariban, vagy méltányossági alapon, díjmentesen.
problémás kivételek minden gyártó/szerviz esetén adottak, ennek tudatában vettem korábban sony, nokia, apple...stb termékeket is, de jó azzal a tudattal használni a jelenlegi telefonomat, hogy korrekt támogatás van mögötte, pedig nem vagyok az a típus, aki sűrűn visz saját cuccot javíttatni.
a 16 éves mobilozásom, és 24 különböző típus alatt sosem kellett még szervizben leadni készüléket, csak egy hiba volt a nokia 7110 estén, kiakadt az előlapi flipp rugója, amit a t-s szervizes percek alatt orvosolt a helyszínen, és már kaptam is vissza javítva a készüléket. -
más a kijelző megfolyása, mint az üveg repedése/törése, előbbire sokkal hamarabb lehet garis javítást mondani, de azért sok olyan hozzászólást találsz, ahol még a szélsőséges repedést/törést is javították gariban, vagy egyszeri díjtalan méltányossági javítás keretében, még olyat is, ahol nehéz ráfogni, hogy nem érte külső behatás.
vannak kivételek, okkal vagy ok nélkül, de nem nyel le mindent a gyártó(i szerviz) sem, és ebbe biztos néhány olyan repedés/törés is belecsúszik, ahol esetlegesen tényleg nem érte külső behatás, vagy legalábbis nem akkora vagy olyan módú, hogy arra egyértelműen ráfogható a felhasználói hiba, ebben esetben jogos a bosszankodás, és végszükség esetén bepróbálható felügyeleti szerv, külön szakértői bevizsgáltatás...stb, de a siker kérdéses...
a sok garis ügyintézésem során azt tapasztaltam, hogy a megfelelő hangnem, a jogszabályi háttér ismeretének láttatása, illetve egy jól megfogalmazott e-mail sokkal egyszerűbb és többet ér, mint a perrel fenyegetőzés....stb. -
gyorsszervizre kell keresni, az átvevőpontok csak közvetítenek.
a szervizes háznál is kicserél akár egy kijelzőt vagy alaplapot is.
amely samsung telefont tavasszal leadtam az oktogonon, és onnan küldték tovább budaörsre, az talán 10 nap körül járta meg, eleve központiban leadva néhány nappal kevesebb lett volna.
gyorsszervizek; link -
biztos tudja az, csak több dolog függvénye is lehet a dolog, nem tudni, hogy a települő alkalmazás milyen és hová szóló igényt nyújt be tárhely szempontjából településkor, azt csak a rendszerrel közli, a rendszer pedig az összes tárat mutatja kifelé, amolyan jelzés értékkel, így a kettő nem feltétlenül találkozik.
más típusú telefonok, de még eltérő (op)rendszerek alatt is találkozni ilyen problémával, hogy látszatra sokkal több szabad hely van, mint amennyit a települni kívánó alkalmazás elvileg kér, de mégis elutasításra kerül a folyamat arra hivatkozva, hogy kevés a tárhely. -
nem számol rosszul, mert például egy 2 gigabyte méretű telepítős játék nem annyit foglal, az még kicsomagolásra és telepítésre kerül, ráadásul sokszor a telepítőt is megtartja, ezért van olyan is, hogy valakinek van mondjuk 1 gigabyte szabad hely, és nem enged a rendszer letölteni és/vagy telepíteni egy 800 megabyte méretű telepítőt, mert ugye azt letölti, marad még 200 megabyte, de attól többre van/lenne szükség a kicsomagoláshoz és telepítéshez.
vannak továbbá (ideiglenes) rejtett mappák és állományok, amik szintén befolyásol(hat)ják a kijelzett szabad és foglalt értéket.sarkany92; szia, egyedi elbírálás alá esik mindenki, amely során több tényezőt is vizsgálnak, ezért van oyan, hogy valakitől nem kérnek előleget - de ez inkább csak arany vagy platina jogosultság esetén adott -, valakitől csak 10 - 20 e ft előleget kérnek, másoktól meg 60 - 80 e ft is bekérésre kerül.
-
mycso
veterán
Erről fogalmam sincsen, hogy 1 pixelhibánál mit csinálnak....
A fentebb említett tabok mind pixelhibásak voltak, viszont ott 3 napon belül voltunk, így egyből cserélték, viszont amikre kicserélték azok is pixelhibásak voltak, így elfogyott a készlet és várni kellett az új szállítmányra.Ügyfélszolgálat/szerviz biztosan megtudja mondani, hogy gari időn belül 1 pixelre mit lépnek, esetleg a garanciális feltételeknél nem tudom, hogy le van-e írva.
-
Bilux
veterán
Akkor ezt megnéznéd nekem látom T-s romod van még.
Egyébként milyen rom jött? -
-
zseko
veterán
Akkor ez még nem az én hátlapom. Majd a nagyobb aksis lesz jó, mint az S2-nél.
Nálatok nem szórakozik a gps? Vagy a rom a hülye nem tudom, este feltöltöttem, reggel megnéztem, és kikapcsolt gps mellett is azt jelzi az akku állapotnál, hogy az egész éjjel ment a gps. Eléggé szétszórták a beállításait is, pl. a chrome-ban külön lehet kapcsolni a google-alkalmazások hozzáférését a pozíciómhoz, amiről azt írja hogy a google-alkalmazások akkor is hozzáférnek a tartózkodási helyemhez ha nem is használom azokat. És nem is lehet kikapcsolni normálisan, sőt, ha kikapcsolom akkor a google maps-ot nem is lehet használni hiába van a gps egyébként bekapcsolva és a "Vezeték nélküli hálózat: Wi-Fi és/vagy mobilhálózatok által meghatározott hely engedélyezve, csak akkor működik, ha a chrome-ban engedélyezem. Ez azért már qrvára pofátlanság
(#3739) Muffi Nekem is általában 1,25GB van tele. Gondolom ezek jó része a Samsung sz@rjai, ideje lesz lassan egy rootnak és kiirtani a felesleget.
(#3742) lafaty80 [link]
-
Jadro
veterán
Keveset játszok telefonon, de rémlik, hogy az ilyen nagy játékoknál rögtön lehetett külső kártyára telepíteni. Gondolom játéka válogatja, hogy lehet-e telepíteni külső tárhelyre vagy nem, de ha már párat ki tudsz tenni, félsiker.
Találtam egy ilyen megoldást XDA-n. Root persze kell hozzá.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
-
zseko
veterán
Ugyanígy van meg nekem is csak Telenortól, ezért vettem meg a Spica-t. Most vettem a fáradságot meg a kíváncsiságot és megkerestem a kézikönyvét, ezt írja:
"Korlátozás nélkül átmásolhatja az eredeti iGO My way 2009 SD kártya tartalmát egy másik SD kártyára (pl. ha nagyobb kapacitású kártyára van szüksége zenefájlok tárolásához), a szoftver azzal a kártyával is működni fog. Biztonsági másolatot is készíthet. Másik készülékkel viszont nem használhatja a szoftvert.
Eredetileg a mi igazunk alátámasztására kerestem meg mert én is mindig ezt mondtam eddig hogy nekem eredeti van és másik készülékben is mért ne, csak hát nem ezt írja, sajnos
De egyébként is eléggé fapados ez a verzió.
-
mate198712
tag
Sziasztok!
Holnap fog megérkezni a fehér S4-esem, ha minden igaz.
Milyen hibákra kell odafigyelni, vagy volt valakinek problémája már az S4-esével ?
pl.: kijelzővel pixel hiba? Vagy kamera nincs központosan a lencsével, akármilyen külső illetve használatbeli hiba vagy fagyás?Biztos írtátok már korábban, de ha lehet még1szer leírnátok megköszönném!!!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest