- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nfsu17
veterán
válasz
dimension75 #40413 üzenetére
beállítások, egyebek, az eszköz névjegye, szoftver frissítése, aut. frissítés pipa ki
-
nfsu17
veterán
válasz
fermacht1994 #40131 üzenetére
magyarán semmi gond nincs azzal se, pontosan akkorát készít, mint egy gyári kamera app.
-
nfsu17
veterán
válasz
fermacht1994 #40128 üzenetére
4128*3096
12 780 288
Nekem ez sehogy sem tűnik 13MP-nek.
Nálam ez még csak 12,8-nak sem tűnik. -
nfsu17
veterán
válasz
ozeviktor92 #39958 üzenetére
További következmények?
vízszintes talajon libikókázni fog a készülék.
-
nfsu17
veterán
válasz
norrberth #39704 üzenetére
Mo-n nincs offline lehetőség (s4-él nincs, s2-n a régi maps-al van).
Igen, kell neki a net navigáláshoz.
De nem fogyaszt sokat, bár azért 100MB nettel, ha az 1000Ft-ba kerül, akkor azért nem vágnék neki.
Mintha valaki azt mondta volna, hogy 100km körül fogyaszt 10-20MB-ot.
De a térkép akkor is menni fog, ha kimerül a 100MB-s keret és korlátoznak. -
nfsu17
veterán
kint szerintem továbbra is nagyon jó képeket csinál.
az 1080p videók meg szintén gyönyörűek.ma jött ki a lumia 930 teszt, gyorsan átnéztem a képeket ott, meg a videót és nem kellene az a mobil.
a képek túlélesítettek, zajszűrtek, a videó feleslegesen túlkontrasztos, és az is túlélesített.ma csináltam sárgabarackról (pl.) makrót a fán és a héján a pici pehelyszőröket is lehetett látni.
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
kecsetihunor #39325 üzenetére
ha a net off, akkor 5%-ról 1 óra 55 perc alatt 100%-on van
-
nfsu17
veterán
válasz
proly01 #39302 üzenetére
nem kötelező, nem is mindig javítja meg, de melegen ajánlott frissítés után egy gyári visszaállítás...igen, tudom nyűg ez mindig, de legalább megnyugszol, hogy nem az akku a hibás, nem progi okozza (pár óráig érdemes nem telepíteni plusz appot, ha addig jó, telepítések után meg nem, akkor megvan a bűnös).
legalábbis lemeríteni 5%-ig, feltölteni 100-ra, párszor, ha utána sem jó, akkor...benéz a ló az ablakon
-
nfsu17
veterán
sammobile szerint is nb9 a xeh legújabb.
nem lettetek ti átverve?csak mert emlékszem az s2-es időkből, mikor valaki jött nagy pofával és beírta, hogy jött neki frissítés és 2 nap után, 6000 hsz-al később kiderült, hogy valami szecsuáni pr.kódos volt a készüléke, amire persze jött frissítés, de nem a független magyar.
Kerio
kies szerint neked tmh a pc.kódod.
az nem független. -
nfsu17
veterán
válasz
minek?:S #39105 üzenetére
8 hónapja van egy xy.mp3 nevű hang csengőhangnak.
a ringtones mappában.
így látja a teló a hangok között, ha csengőhangot akarok választani.
egyszer sem felejtette el ezt az mp3-at.B.W.
Be lehet-e a telefont úgy állítani, hogy a hívásgomb megnyomásakor a hívásnapló jelenjen meg és ne a billentyűzet?
Ha a hívásnaplóban vagy, mikor kilépsz innen, akkor legközelebb is ide hoz vissza.
tehát ha rámegyek a "telefon"ra és a bill. jön be, akkor felül átváltok hívásnaplóra, kilépek, majd újra a telefon ikon és akkor már nem bill. jön be -
nfsu17
veterán
válasz
Ghostman78 #39025 üzenetére
a gyári beépített (saját fájlok) nem tud írni rá?
FrankMonzano
4.3 után többet fogyaszt, igen -
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17 #38877 üzenetére
rájöttem mitől lett "gyorsabb".
beléptem a fejlesztői beállításokba és láttam, hogy ki volt kapcsolva az áttűnési animáció.
én biztos nem kapcsoltam ki, mivel most léptem be először ide.
valamelyik progi kapcsolhatta ki akkor véletlenül.
egyedül az xplore fájlkezelőt telepítettem és töröltem mostanában, szerintem az kavarhatott be.
de ha nem is az, valami biztos, mert ki volt kapcsolva.
de nem gáz, úgy is kikapcsoltam volna.
most mind a 3 animációt kikapcsoltam, sok minden nem változott ezzel most, maradt olyan, mint tegnap. -
nfsu17
veterán
Feltettem töltőre a telót, most levettem.
Azóta olyan furán nyílnak meg az alkalmazások.
Mintha nem lenne effekt.
Ellenben sokkal gyorsabb így.
Pedig nem kapcsoltam ki az animációkat fejlesztői módban.
De ha kikapcsolnám, akkor szerintetek ilyen maradna?
Mert így jó. -
nfsu17
veterán
válasz
biker492ccm #38769 üzenetére
te nem éreztél lelki erőt elolvasni, de mi vegyük a fáradtságot és koptassuk a bill-et 25ezredszerre is.
tehát akkor hogy is van ez?de leírjuk megint.
igen, gyári visszaállítás.
ha ez sem segít, akkor szerviz.
nem, nem lehet visszatenni a 4.3-at.nem a legjobb a 4.4, de nem amiatt, amiket leírtál.
szvsz nálad ez egyedi hiba -
nfsu17
veterán
válasz
California1 #38638 üzenetére
szerintem fel sem fogja ajánlani a frissítést
-
nfsu17
veterán
válasz
pittbaba #38612 üzenetére
a német rom hivatalos samu kiadás, ha valamilyen korábbi verzióról mész neki, akkor nem szabadna ugorni...de mindent csak saját felelősségre.
újabbról visszamenni régebbire meg nem csak knox ugrás miatt veszélyes, hanem a bootloader akadálya miatt.a régebbi időben is lehetett official samu romokat feltenni anélkül, hogy megjelent volna a sárga 3szög (pl s2).
-
nfsu17
veterán
válasz
bb.bocs #38516 üzenetére
nálam most az az érthetetlen, hogy mitől merül qrvára a telefon.
pedig én még jb-n vagyok, mert ha kitkat lenne, még meg is érteném.
de egyik pillanatról a másikra kezdte.
merül alvó módban is, meg használat közben is.
amit telepítettem nemrég, azokat leszedtem, de így is.
amúgy sem amiatt volt szerintem.a bbs progi szerint semmi kirívó nem szívja, úgy ahogy az akkustat részletezésén sem látni eddig megszokottól eltérőt.
nem púpos
-
nfsu17
veterán
válasz
qMAGICq #38406 üzenetére
Mit érdemes tenni ilyenkor?
bosszankodni, vagy megnyugodni
T-mobilos. Gariban cserélik?
az akkut? több mint 1 éves? akkor nem
Új gyári akksi bele? Hol olcsó?
igen. e-bay
Van utánagyártott ami tovább bírja?
van.
keress valahogy rá a fórumban, 1 ember biztos már próbált bele valami noname nagyobb akkut, ha jól emlékszem elégedett volt -
nfsu17
veterán
válasz
FtcFeki #38338 üzenetére
google helymeghatározás kikapcsolva?
google+-ból ki vagy jelentkezve?
a google fiók felesleges szinkronizációit kilőtted? books, magazins frissítések, stb.
playből is vedd ki a frissítések elől a pipát, hogy ne frissítse a progikat.
wifi beállításokban ne legyen pipa a "keresés eng. mindig" előtt.
ilyen nyomonkövetése baromságok előtt se legyen pipa.
használd csak GSM módban, a wifi meg csak akkor menjen, mikor a kijelző is megy. -
nfsu17
veterán
válasz
ThePlayer #38211 üzenetére
Lefrissített 442-re. kétszer gyorsabban merül mint a 43-al
...
bár sokat nem használtam mert a vásárlástól számítva pár nap múlva le is frissitett.no comment.
nem, nem kellene 2x gyorsabban merülnie.
downt elbuktam.
úgyTényleg ilyen gyenge antennák vannak bent?
nem hinném.
bár anyám nokiáján még volt 1 csík a kikában, mikor ez már áthúzta a kört.
de pár méterrel arrébb már nálam is lett csík, telefonálni nem próbáltam.Házon belül nincs térerő,
gyere fel a bunkerből a szabad térre.Routertől 3-4 méterre már nem látja a jelet
a kert végében is van jelem, és ez egy közel 7 éves router.
nem, nem 4m a kertünk. (több)mobil net meg egyenesen katasztrófa!
lehet reklamálni a szolgáltatónál3. kérdés: persze, ez android sajátosság, mindenkinél így van (nem, nincs így)
Éljek vele együtt.
Élj vele boldoganKomolyra fordítva:
tolj neki egy gyári visszaállítást, olyan nagyon még csak nem laktad bele.
ha ehhez nincs kedved, mert belaktad, akkor ez van, élj vele "boldogan" -
nfsu17
veterán
válasz
Parallaxis #38065 üzenetére
gondolom a "felhők" is az okozói annak, hogy az sd kártya írás "problémás" lett.
kis direktmarketing módon terelik az embereket arra felé, lásd samsung/dropbox együttműködés már elég régóta, mióta adják azt az 50GB-ot telefon mellé.
talán s2 után adtak először ilyet az első kísérleti jb kiadása után. -
nfsu17
veterán
válasz
norrberth #38026 üzenetére
beállítások, fiókok, google, ráböksz a fióknevedre, majd kiveszed a pipákat azok elől, amiket nem akarsz szinkronizálni.
a gmail köztük lesz, a drive is, a youtube nem.
de ha nem használsz yt-ot, akkor tök mindegy, úgyis csak az előzményeket menti el, az sok vizet nem zavar.
fiókot is itt tudsz törölni, de android teló google fiók nélkül az olyan, mint a pia alkohol nélkül. -
nfsu17
veterán
gyerekek, most komolyan.
azért nem jó mondjuk egy s4, mert nem moddolható garivesztés nélkül?
még mindig itt tartunk?
mutassatok már egy statisztikát, ami azt mutatja, hogy a vevők 50+1%-a amiatt sír, hogy nem lehet moddolni kedvük szerint. -
nfsu17
veterán
észrevettétek már, hogy ha videózásnál (1080p) be van kapcsolva a videóstabilizálás, akkor élesebb lesz picit a videó?
meg enyhén rá is "zoomol".
nem biztos, hogy ez mindenkinek bejön, mert nem hiszem, hogy több részlet lenne a videóban ezáltal, de ki tudja, ki kell próbálni...még majd tesztelem saját magamnak. -
nfsu17
veterán
ma picit nyomkodtam egy s5-öt, zsebemben ugye az s4, meg a végén kíváncsiságból egy nexus 5-öt.
azóta se tudom kiverni a fejemből a nexust.
hogy az milyen gyors, és fürge.
hogyha ott megkérdezik, hogy cserélnék-e 1:1-ben s4-et n5-re, hát ott izgalmamban belementem volna.rosszul tettem volna?
tudom valamelyik ebben jobb, másik abban, most nekiállok kinyomozni nekem megérné-e cserélni.
gondolok itt arra, hogy kamera, meg akkuidő, mert a sok "s" sw az nem érdekel. -
nfsu17
veterán
válasz
Tibcsi68 #37776 üzenetére
lehet azért, mert az újonc jön, kérdez olyat, ami minden oldalon 150x szerepel, minden nap megválaszolásra kerül, csak picit (max 15 percet) olvasgatni kellene, vagy a keresőt használni.
Nincs olyan kérdés, ami ne lett volna már megválaszolva (1000x).
Az újoncnak legalább annyi fáradtságot kellene mutatnia, mint egy fanatikusnak vele szemben, hogy kultúráltan válaszoljon...ha akar. Én se válaszolok mindenre, mert nincs kedvem, de senkit nem hurrogok le, vagy küldök el, vagy válaszolok bután. Értelmesen is lehet kezelni ezt az ügyet mind2 fél részéről. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #37695 üzenetére
végre felhívhatlak
én most 850 óra felett újraindítottam a telót...de csak úgy, mert picit az android rendszer magas volt...7%
amúgy semmi baja nem volt. -
nfsu17
veterán
válasz
mgTerminator #37649 üzenetére
pontosan ezt írja
-
nfsu17
veterán
válasz
vrgkrisztian #37600 üzenetére
majdnem mindig 99% alatt van az akksi, akkor mindig villogni fog.
én egyelőre nem értem, mit akarsz elérni ezzel -
nfsu17
veterán
és mi az ajánlott felvevőprogi videórögzítésre?
a gyári jó is lenne, de valahogy nem vagyok elégedett a minőséggel.
de szerintem gyári hibás a cucc vagy nem tudom, mert 1 videót nem találtam még neten (youtube), ami produkálná a hibát, mint nálam.
kb úgy tudom leírni, mint mikor csíkos ingben ült a híradós a tévében és CRT tévén nézted az adást..és a csíkoknál teljes zavar volt, vibrált össze vissza.
na ebből vegyünk le úgy 70%-ot és nálam ilyen az éleknél sokszor.s2-vel tudom összehasonlítani, ott nem ilyen.
-
nfsu17
veterán
válasz
Pityu. #37405 üzenetére
belép a fényképezőbe, bal alsó menü gomb (fizikai), beállítások, első fül, majd viszonylag elöl...iso...800-ig mehet
lehet félreértettem...kamera=videó?
ott szinte semmit nem lehet állítanikengyel
kipróbálom délután, de most én fogom hallgatni másik telóról, míg valaki beszél az s4-be...lehet amúgy azért, mert mondjuk a másik fél olyan helyen van, ahol rossz a térerő? pláza, árkád, stb?
de akkor meg én is alig hallanám, nem? -
nfsu17
veterán
4.3
szoktátok kihangosítva használni a telefont?
azt mondják alig érteni amit mondok, visszhangzik, szóval nem jó.
ha meg visszateszem alapra, akkor már jó.
de mondjuk nem mindenki panaszkodik, ezt sem értem. -
nfsu17
veterán
válasz
Tesztelo.hu #37401 üzenetére
1. regelni kell a terméket a samsung honlapon.
2. A garanciahosszabbítás csak a Termék vásárlásától a Samsung által nyújtott kötelező és önként vállalt garancia teljes ideje alatt igénybe vehető.
-
nfsu17
veterán
válasz
Botos Marci #37352 üzenetére
nincs
-
nfsu17
veterán
válasz
kareszkaresz #37331 üzenetére
Aztán lehet nem működik. -
nfsu17
veterán
ha csak 1 hónapos a teló, akkor még nem szoktad meg a 4.3-at, nyugodtan tedd fel a 4.4.2-t, lehet nem is fogsz észrevenni semmi hibát.
mellesleg lehet jobban jársz ha nem teszed fel, de ezt helyetted senki nem fogja megmondani.
ha meg már feltetted, akkor úgyis mindegy.CitroenC4
mire is akarod azt használni?
-
nfsu17
veterán
úgy néz ki 600 óra üzemidő után (de lehet már 500 óra után is) a betterbatterystat progi nem akar elindulni.
az a vicces, hogy ezt már 4.2.2 alatt is eljátszotta, mikor hetekig nem volt kikapcsolva, most 4.3 alatt is, szinte ugyan annyi idő után...valószínű a progival lehet valami.
ki lehetne vele cseszni, hogy letörlöm, újra felteszem, lehet működne is a dolog, de mindegy, annyira nem érdekel.
amúgy más anomália eddig nincs. -
nfsu17
veterán
válasz
wiERHcSc #37098 üzenetére
most hirtelen jobbat nem tudok, mint nyomsz egy gyári visszaállítást, az ugye töröl mindent a telóról, majd mikor elkezdi leszedni a csokit, akkor nyomsz a mégsére, kiveszed a pipát az auto frissítés elől, majd többet nem fog zargatni, ha minden igaz.
vagy felteszed a csokit, aztán vagy tetszik, vagy nem és megszokod, hogy nem tetszik.
-
nfsu17
veterán
válasz
Tanczi01 #36702 üzenetére
a rom-ot majd valaki linkeli.
míg nem jött ki a kitkat, addig mindenkinek megfelelt.
most is sokan visszamennének rá, ha tehetnék.fél óra netezés?
még 2 óra is belefér, ha nem járatod egész nap a netet a háttérben.délben húztam le a töltőről, most 1 óra kijelzővel (ez kb csak böngészés volt végig) 84%-on vagyok.
apaszka
Csak hogy borzoljam a kedélyeket,nekem 1710mega a szabad RAM om.és az miért jó, ha ennyi a szabad ram?
ha van, akkor miért ne legyen használva?
jobb lesz attól a windows, ha a 4GB ram-ból használva van 200MB?
szerintem nem.nem vettem észre különbséget eddig, hogy most 800MB a foglalt, vagy 1,3GB a foglalt.
egyik esetben sem lassabb/gyorsabb semmi. -
nfsu17
veterán
válasz
Tanczi01 #36700 üzenetére
4.3 MKF gyári.
de az én használatommal bírja eddig, nem mondtam, hogy mindenkinél ennyi lesz, sőőt.
és én nem használom "agyon".azt mondják, hogy ez a 4.3 (utolsó 4.3) a legjobb, sokan visszamennének rá kitkat-ról is.
tény, hogy (sok) hiba nincs benne, de nekem a 4.2.2 is bőven jó volt, én visszamennék még arra is, ha lehetne.
nem lehet, így használom ezt.
nem kitkat, utólag most már ki lehet jelenteni, hogy legalább (tudom, tudom másoknak meg jó a kitkat) -
nfsu17
veterán
válasz
Tanczi01 #36681 üzenetére
de ha a telefon bírná 2 napig,akkor az baj?
az nagy baj
nekem 4 napig is bírja.
dobom is ki a kukábaha a munkád az, hogy a telefont nyüstölöd és az az elvárás, hogy úgy bírja ki 2 napig, akkor lehet vissza kell térni oda, ahonnan jöttél (rom), vagy nem az s4 a barátod.
én biztos nem xaroznék pótakksikkal, meg majd kábelen húzom magam után a hosszabbítót, meg miegymás...az én felhasználásommal bírja ameddig bírja, nekem ez megfelel.
ha nem felelne meg, váltanék, de nem szenvednék trükkökkel, hogy neki jó legyen.Nekem meg minden éjszaka 16-18%-ot merül wifi nélkül gyári trés osztrák 4.3-al.
és miért nem ezzel kezdted?
ez úgy xar, ahogy van.kezd azzal, hogy kideríted mittől merül ennyire.
a negyede is sok lenne -
nfsu17
veterán
válasz
Gizmo94 #36577 üzenetére
azért kérdeztem, hogy mit jelent nálad a "hosszú", mert ha azt írtad volna, hogy 800 óra, akkor arra azt írtam volna, hogy majd akkor megnézem én is 800 óránál, hogy összef.ssa-e magát.
Nem önrekordot döntögetek, hanem nem volt még okom ennyi idő után újraindítani.
Hidd el, ha valami nem úgy menne, akkor újraindítom, az az első.
De mivel nem volt rá okom eddig, ezért ezt a plusz munkát kihagyom.Persze jó dolog naponta újraindítgatni, megelőzve az esetleges hibákat, de nem kell mindent ennek a számlájára írni.
Az S2-m sem volt sose kikapcsolva, JB óta ott sem voltak anomáliák csak azért, mert nem volt újraindítva.Továbbra is azt mondom, hogy azoknál, akiknél ez van, ott valami külső program zavar be.
S2-n is kb ezeket a programokat használtam és ott sem volt gond, egyelőre itt sincs.1000 óránál majd újra tárgyalunk.
-
nfsu17
veterán
válasz
FrankMonzano #36489 üzenetére
a 4.4 erősen korlátozta ezt (is), root nélkül nemigen mutatja meg semmi.
betterbatterystat progi is hasonló, de 4.4 alatt az sem mutat semmit root nélkül.
4.3 alatt root nélkül szépen megy -
nfsu17
veterán
válasz
sanyek2 #36440 üzenetére
fölösleges köröket futsz, de ha magadnak elhiszed, az a lényeg
2 hete nem volt kikapcsolva a teló, nem ürítettem egyszer sem a memóriát, progikat, stb, xartam bele az egészbe és pont úgy fogyaszt most is, mint ha állandóan ürítgetném...tovább megyek, ha állandóan üríteném, szerintem jobban merülne.
volt hogy 5 napig se volt töltőn, szvsz ez még nem jelenti azt, hogy hű de sokáig bírja, hisz alig volt nyomkodva
de mennyi a kijelzőidőd 3 nap után?
mert anélkül semmit nem ér a felfedezésed.
nekem 4 nap után is megvan a 4 óra. -
nfsu17
veterán
válasz
FIREBLADE78 #36350 üzenetére
nekem felajánlotta anno mikor vettem novemberben, aztán mikor frissítettem az azután lévő sw-re, aztán mikor mkf-re frissült, de egyszer sem használtam fel.
lehet azóta visszavonták ezt az akciót, vagy csak a megjelenés után 1 évig volt aktív, nem tudom, lehet csak ideiglenes bug -
nfsu17
veterán
válasz
FIREBLADE78 #36344 üzenetére
hát mikor gyárira visszaállítod a telót, akkor felajánlja.
felajánlotta korábban.
gondolom most is.
és gondolom más módszer lenne a jó, nem ez -
nfsu17
veterán
válasz
gyuri2008 #36151 üzenetére
minél nagyobb, annál rosszabb.
tehát a 100dbm rosszabb, mint a 65dbm.nekem is 65dbm, de én csak 2G-n tolom a készüléket.
a cella készenlétben és eszköz készenlétben ált. akkor magas, ha nem használjátok agyon a telót.
ekkor simán a kijelzőidő fölé megy a sorban az akkustatban.
ha nyomkodjátok rendesen, mindig a kijelző lesz az elsőMaxentius
így van, 4.4 alatt ezt (is) elqrták, normál esetben 4.3 alatt alig mennek azok 10% fölé.
(nekem 5% fölé sem) -
nfsu17
veterán
válasz
Hobbbyt #36119 üzenetére
van s2-m is, egyszer össze is néztem a 2-t ugyan olyan viszonyok mellett, egy nagyon picit jobb az s4.
ez mondjuk azért nem csoda, 2 év fejlesztés után.
szerintem amúgy az s2 csinál(t anno) "túl jó" képeket és már nem tudták hova fokozni.
mármint abban az időben elég jónak számított és a mostani középkategória tudja talán hozni a szintet, vagy akár még az sem.
de ha azt vesszük, 2 év alatt nem tudtak nagyot lépni azóta.
az s5 4k videója azért odab@sz, mentettem belőle képet, hát az durva jó.
azt hittem majd lesz benne egy kis upkonvert fíling, hogy mondjuk úgy 3k-ig még jó a képminőség, de onnantól már csak kis trükkel lesz 4k, de nem.
nagyon durván éles full 4k-ban is a videó.
pl. a z2 4k-ja messze nem olyan jó, mint az s5-é
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest