Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kengyel #40785 üzenetére
Jó használatot hozzá!
Nálam sajnos egyre kétségesebb, hogy Samu lesz a következő telefonom, nagyon unom már a sok bloatware programjait na meg a google legújabb hülyeségét az sd kártyával (persze ehhez nincs köze tudom), így OnePlusOne vonalon nézelődök majd. De még egy évig biztos meglesz ez, úgyhogy még ráérek utódot keresni -
Yoe
tag
válasz
kengyel #39509 üzenetére
Na ja a sok sörtől elég nehéz mozdulatlanul állni és még nehezítésként fókuszálni is.
Amúgy ahogy észrevettem nem csak a napfény tud bevilágítani hogy homályos kép legyen ,hanem szobában az ablakból beáradó fény is.
Az az igazság hogy nem csak kint napfénynél szeretnék jó képeket csinálni hanem szobában is jó lenne ha használható lenne.
Sokan erre mondják hogy használjam a fényképezőgépet ha jó képet akarok.
Nagyon bíztam az s4-ben és a sok tesztben meg a fotókban amiket felraktatok végre egy készülékben benne lesz minden csúcs dolog. -
szasza87
tag
válasz
kengyel #39301 üzenetére
A független magyar szoftver már az S2 idejében is, és gondolom most az S4-nél is MultiCSC-vel volt/van ellátva!
Ez annyit takar hogy az adott firmware (jelen esetben az NF1) több ország Product Code-ját is tartalmazza! Viszont mivel több Product Code-ot is tartalmaz Odin-os telepítéskor egy alapértelmezettre (ORX-Szlovák) áll be!
Csak régen még root nélkül is lehetett Product kódot változtatni, S4-nél már azt hiszem root kell hozzá!
Szóval akármelyiket rakjátok fel, mindig ORX-re fog beállni! -
FrankMonzano
őstag
-
FrankMonzano
őstag
válasz
kengyel #39243 üzenetére
Anyam palija vett egy lumiat, nyomkodtam egy kicsit.
A rendszer porgos, viszont az app kinalat valoban irtozatosan "verszegeny", illetve a felulet szamomra nagyon idegesito.
Ez a csempe meg fekete alap kiborito.
Meg ha annyi app is lenne, mint a droidnal se lennek biztos abban, hogy meg tudnek e baratkozni a felulettel.
Ha valami radikalis valtozason esne at, ugy mas lenne a helyzet.ON : ez az nf1 semmivel nem hoz jobb akkuidot az elozonel, en ugy latom.
Sebesseg ugyanaz, gps gyorsabb, kb ennyi. -
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #39241 üzenetére
Én is pont ezen gondolkotam el tegnap Pestre jövet. A szembeülő kislány egy tepsi WP-t nyomkodott és két dolog világosodott meg bennem a telefonnal kapcsolatban: az egyik, hogy irtó pörgős a rendszer, szint fájt nézni milyen simán fut. A másik viszont, hogy vérszegény az app kínálat azon az oldalon. Nyomkodta a csaj, lapozgatott, látszott rajta, hogy nem tudja mit kellene kezdeni a telefonnal...inkább lezárta.
-
kengyel
nagyúr
válasz
kengyel #39225 üzenetére
És már innen letölthető.
Model: GT-I9505
Model name: GALAXY S4 LTE
Country: Hungary
Version: Android 4.4.2
Changelist: 1854187
Build date: Thu, 05 Jun 2014 06:55:13 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9505XXUGNF1
CSC: I9505OXXGNF2
MODEM: I9505XXUGNF1 -
bb.bocs
őstag
válasz
kengyel #39202 üzenetére
kamerán is javítottak vagy miért linkelted be?
tudtok valami programot ami arra jó hogy 1 telefont betudjak mérni gps glonassos alapján?
olyanra gondolom hogy pl automatán elindul a telón, belövi a gpst és idöszakonként küldi az adatokat, vagy letudom kérdezni, és azt térképen meg is jeleníti . a lényeg hogy rögzitse az útvonalat mint a gps tracker, de közben meg küldje is el nekem a telóravagy a nap véfgén az egész napot tudjam lekérdezni
nagy kérés?
biztos van ilyen. és persze mit tudom én mondjuk 6 tól 22 ig üzemeljen utána kikapcs
-
Kerio
őstag
-
Kerio
őstag
válasz
kengyel #39148 üzenetére
Válaszoltam, hogy tudom, hogy az a legújabb frimware. De azon belül a I9505XXUGNF1 verziónak kellene letöltődnie.
Rá pár percre csörgött a telefonom, Privát számon. A Samsungtól hívtak. Egy hölgy elmondta, hogy ez a verzió hazánkban még nem érhető el. Viszont ez a hibaüzenet miatt a holnapi nap (Vasárnap?!) folyamán kollegái belekukkantanak a készülékbe. Kérte, hogy töltsem le a Smart Tutor for Samsung alkalmazást.
Ami érdekes: A panasz emailben nem adtam meg telefonszámot.
Szóval visszaszívom az iménti kijelentésem.
-
zseko
veterán
válasz
kengyel #39001 üzenetére
igen, 4.4.2 maradt ugyanúgy, ám nálam hozott hibát is. Random módon újrabootol a telefon, mióta fetettem már legalább 5x csinálta, csendben, sunyi módon, az üzemidő sem változik meg, egyedül onnan veszem észre hogy az Opera Max újra engedélyt kér. Na meg a Skype sem fut. Lehet mégis fr lesz belőle.
-
zeg74
aktív tag
válasz
kengyel #38996 üzenetére
(#38978) metosz írta.
Sziasztok!
Ma reggel megérkezett a frissítés a független verzióra, esetleg valakinek van már v.milyen tapasztalat?Szia.
Nem néztem utána csak ahogy a fórumot olvastam, metosz fórum társ írása alapján otán akartam frissíteni a telefont de ezt írta ki:
Nem elérhető a szoftverfrissítő szolgáltatás. Túllépte a folyamatos frissítések maximális számát. Próbálja meg később, vagy frissítse az eszközt a Samsung Kies segítségével.A kies pedig azt "üzente, hogy ez a legfrissebb készülék szoftver
-
tothl
addikt
válasz
kengyel #36960 üzenetére
Oké, de hiába tömeges, ez csak amolyan "birka" mentalitás....mert ha a speckót nem tudja, akkor rossznak tekinthető. Én is tudom miről van szó, mondjuk én letojtam, és lehet, hogy észbe kapnak, de mi van, ha nem, vagy csak hónapok múlva ? Az S4 frissítése az S5 megjelenésével már nem lesz olyan nagyon acélos szerintem.
-
tothl
addikt
válasz
kengyel #36956 üzenetére
Hogy őszinte legyek a hiba gyakorlatilag egy kapcsoló lehet a szoftverben kb.
Mindazonáltal, mivel most nem működik, a készülék specifikációiban pedig hivatalosan is benne van, szerintem ha elég tökösen adod elő még egy cserét is kérhetsz...
http://www.samsung.com/au/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smartphone/GT-I9505ZKAXSA-spec
Hozzáteszem, Az S5 használja a GLONASS holdakat.
Egyébként ez a downgradelhetetlenség is mekkora féregség már. Gyakorlatilag akik nem frissítettek anno azok vígan használhatnak bármit garvesztés nélkül, a többieknek meg cumi.
-
Vagany
őstag
válasz
kengyel #36718 üzenetére
Nem tudom minek örültök
. Ugyanazt a sz@rt adták ki mint ami a függetlenekre és a másik két szólgáltatósra is van. Én nem raknám fel, mint ahogy a sajátomra (telenoros független) nem is raktam. Sokkal jobb az utolsó 4.3 (MKF), mint ez a 4.4.2!
ui: A nálam járt házhoz jövős szervizes is azt mondta, hogy ő is visszarakja a 4.3-at a 4.4.2 helyett a saját készülékére, mert sok a gondja vele, azt nem is mondtam neki, hogy az nem lesz olyan egyszerű és nem csak a knox miatt, hanem a 4.4.2-vel érkezett újabb BL miatt.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #36729 üzenetére
Szerencsére nem használok GPS-t. Ha azon kívül nem kerül elő más hiba, lehet feltolom én is.
(#36730) Max_218 - Helium backup -
Petyyyyy
addikt
válasz
kengyel #36727 üzenetére
Az akksi nem izgat. Inkább az esetleges különbségek használat közben 4.3-hoz képest. De köszi. Tegnap voltam Árkádban, megtaperoltam az S5-öt. Hát mit mondjak...ekkora pofánvágás rég nem ért. Csúnyácska ikonok, bal alsó érintőgomb változása igazán betett. Sajnos ezzel kötöm össze jelenleg a fehér status bar-t. A hátlap viszont tényleg süti.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
kengyel #32722 üzenetére
nem tudom (akarom) elhinni, hogy amit a samsung mérnökei elqrtak, azt majd a magyar té szakemberi helyrepofozzák, és csak nekünk lesz egy hibátlan kitkatünk, minden más ország és szolgáltató meg szívja a fogát.
kb mintha az audi nem tudna autót gyártani, mert mondjuk minden méteren leáll, de pistabához beviszem a szomszédba és ő mint szakember meg megcsinálja.más országnak jött ki már tés frissítés?
mert múltkor elég sok voda jött egyszerre...gyanítom akkor kapta meg a voda az engedélyt, vagy maga döntött így, hogy kiadja -
zakrafein
csendes tag
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest