- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csabicska #62883 üzenetére
Odinban mind az 5 fájl be van tallózva?
Továbbá ezeket kell kipipálni ha az 5 fájlost teszel fel mielőtt a start gombra nyomsz:- re partition
- auto reboot
- f reset timeNyomhatsz recoveryben egy factory resetet is mielőtt felteszed az 5 fájlost.
Odinból használd a legújabbat
-
törölt tag
válasz
csabicska #62873 üzenetére
- model részhez beírod melyik samsung készülék
- region-hoz a régiókódot
- region alatt az auto legyen kipipálva
- binary nature; check crc32; decrypt automatic mindhárom legyen kipipálva
Ha letöltötted csomagold ki. Ekkor kapsz 4 fájlt. Nyisd meg a winrar-t és keresd ki a 4 fájlból a csc fáljt és kattints rá mert benne van a pit fájl. Ekkor látni fogod a pit fájlt ezt csomagold ki így megkapod a 4+1 fájlos repart romot.
-
törölt tag
válasz
csabicska #62821 üzenetére
Legújabb 5.0.1 POL1 rom 4+1 fájlos
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
csabicska #32867 üzenetére
Garanciában cserélik egyben a kijelzővel. Ha már nem garanciás, akkor gabe96 van annyira elvetemült, hogy kiveszi a keretből a kijelzőt és kicseréli csak a keretet, ami olcsó, pár ezer Ft. Nem épeszű mutatvány, de meg tudja csinálni. Ha garis, akkor adott a történet, ha nem, keresd meg az említett tagot itt a ph-en. Nincs mit.
-
rjg
őstag
válasz
csabicska #28484 üzenetére
Nálam az ES File Explorer-rel nincs ilyen gond. Az R5-öt viszont nem tudtam letölteni, nem találtam mirror-t, a Drive-ról pedig túl sokan szedték le, így azt a G tiltotta. Ezért most teszek egy próbát Danvdh GE ROM-jával, amit már úgyis régóta nézegetek.
-
nfsu17
veterán
-
mycso
veterán
-
-
álarc
aktív tag
válasz
csabicska #17791 üzenetére
Tölts le ezt a Wakelock Detector nevű csodát!
Advenced módban megmonja ki volt a merítő. -
lefkosia
őstag
-
lefkosia
őstag
-
törölt tag
válasz
csabicska #16696 üzenetére
Sziasztok!
Én is cseréltettem sim kártyát, hogy kipróbáljam a 4g-t/lte-t. Abban a reményben mentem be a telenorhoz, hogy ezt a műveletet a leírtak szerint végre is hajtják. Az eladó srác azonban közölte, hogy 3800 ft- a csere ára, mert valami chipes kártya csere lesz... A korábbi micro simem egyébként 2012. áprilisi volt.
Székesfehérváron elméletileg van már 4g lefedettség, de eddig H+-on kívül már jelzést nem sikerült megjelenítenem a kijelzőn. Nem tudom mi lehet ennek az oka. -
b.bela1
őstag
válasz
csabicska #16718 üzenetére
Telenornál: számlás előfizetés adatforgalmi kerettel, és hangalapú szolgáltatás. Ha ilyened van, dec 31.-ig használhatod a 4g-t. ( meg ugye az új kártya, de ezt már tudjuk). Egy hete csekkolom a témát. A hirdetésekhez képest azért van feltétel. Nekem sem lett 4g, de ezért nem fogok Deezer-t fizetni. Maga a kártyacsere is javított a vételen.
-
b.bela1
őstag
válasz
csabicska #16597 üzenetére
Pénteken cseréltem kártyát. 4g nem lett, viszont jobb a teló. Ahol eddig csak nyöszörgött, most simán megy. Az akadások is megszűntek (MH8). 4g-hez számlás előfizu nettel+hangalapú szolgáltatással szükséges (deezer). Csak így lehet dec 31-ig kipróbálni. Telenor oldalon leírva.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
csabicska #16597 üzenetére
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy most az a Premier-es pre rooted-os MGA van fent egy jó ideje, nemrég rádobtam az Adam kernelt, de sokszor rommá fagy a teló tőle. Most visszamennék kicsit gyárira, és pont kapóra jön ez az új MH7 T-mobileos rom.
Tehát MGA-s Adam kerneles romról hogy térnétek át a helyemben a legegyszerűbben erre a gyári MH7-re?
Root nélkül Heliummal raknám vissza az adatokat. Jobb lenne 4 fájlossal csinálni, tehát 0-ról indulni, vagy elég ez az 1 fájlos? Jöhetnek linkek is.
Nagyon szépen megköszönném a segítségeket!
-
tsuckware
tag
válasz
csabicska #16528 üzenetére
Igen volt cserélve, bár a csaj azt mondta hogy a régivel is mennie kellett volna... viszont az újjal sem ment amíg ezt a mha romot fel nem raktam... smarttarifa extra 3, de a telenorban azt mondták, hogy ez a csomag nem jó 4g-hez. De jó!! És elvileg mindegyik adatcsomaggal működnie kell...
valami akció van decemberig...
-
-
-
2008Kft
tag
-
-
-
bmarko
tag
válasz
csabicska #5380 üzenetére
Amit a kolléga leírt, az blokkonként készít egy mentést a /efs particíóról egy img fájlba (ez tartalmazza az összes könyvtárat és fájlt, ami a /efs-ben csücsül). Utána linux alatt tudod mountolni, vagy Windows alatt a Diskinternals Linux Readerrel tudod megnézni mit tartalmaz. Célszerű CWM-ben elvégezni a mentést, de ne felejtsd el mountolni a /efs particiót.
-
Moorzsa
csendes tag
válasz
csabicska #5293 üzenetére
29.99 $ a tok + 16.20 $ a szállítás! PayPal-on keresztül fizettem! Ez a mostani ára! A kijelzővédővel és kértem még hozzá alumínium Home gombot. Együtt: 66.58 $. A 20% kedvezménnyel spóroltam 12.59 $-t, így a szállítás majdnem ingyen volt!
Nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni!
Ha megérkezik rakok fel róla képet!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest