Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
SG3rg0 #44847 üzenetére
A bolti vs. gyári garihoz csak egy hozzászólásom van. Ma adtam el a gyári garis S3-amat, és hát egyáltalán nem volt nagyobb érdeklődés emiatt irányába. Szerintem az emberek többségét nem érdekli, h milyen a gari, a lényeg, h működjön rendesen a telefon. Az S3 helyett vett S4-em meg emag-os bolti garis, de a fentiek fényében nem is érdekel. Ha 1 év múlva, v később eladom, nem ér többet a telefon gyári garival sem...
Semmilyen S4-nél nem működik a 2 koppintással felébresztés a kijelzőn?
-
w333
félisten
válasz
SG3rg0 #44847 üzenetére
Akkor válaszd a gyengébb S4 -t de mindenképp legyen rajta gyári garancia, mert ha pl. 1 éven belül esetleg beég a kijelző akkor a bolti garancia ezt biztosan nem fogja cserélni
míg a gyári prémium garancia házhoz jön és 10 perc alatt kicserélik ingyen !
(#44848) kali
Persze ezt tudom, de gondolom dominóban vásárolná meg
töröltem én is.
Köszi
-
szerzol
senior tag
válasz
SG3rg0 #44659 üzenetére
Kinézetre van különbség, van még ott 9505 black edition is, szerintem az a legjobb!
-
válasz
SG3rg0 #44032 üzenetére
ők adják.
a hivatalos hazai +12 hónap és a prémium támogatás csak azokra a készülékekre adott, amit a Samsung Electronics Magyar Zrt. hoz forgalomba, és az emag nem olyan készülékeket árusít.
az emag vagy saját garanciát ad, vagy pedig direkt a gyártó által adottat, de ha ki is töltik a gyártói jótállási jegyet, arra itt csak a jogszabályilag kötelező 12 hónap lesz adott, a többit - már ha 24 hónapot írtak - rajtuk kell/lehet számon kérni, ők intézhetik, a Samsung Electronics Magyar Zrt. nem foglalkozik vele, mivel ők csak arra adnak a kötelező jótállás feletti többletet, amit ők hoztak forgalomba.
a samsung gyártói jótállás kapcsán leírva, hogy a +12 hónap csak regisztrációval érvényes; link, és úgy oldották meg, hogy adott szempontból nem megfelelő azonosítóval rendelkező és nem megfelelő forrásból származó készüléket nem engedi a rendszer regisztrálni, így amit nem ők hoztak forgalomba, már itt elbukik - ez nem csak mobiltelefon, hanem tv...stb esetén is így működik.
a prémium támogatásnál szintén leírják, hogy csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. hologramjával ellátott, érvényes és hivatalos magyar nyelvű jótállási jeggyel rendelkező termékre adják; link, és az emag nem olyat ad. -
Petyyyyy
addikt
-
-
TheBomberman
tag
-
ebegab92
senior tag
-
upbuvar
tag
-
apaszka
veterán
válasz
SG3rg0 #35672 üzenetére
Még jó,hogy régen pénzt adtam érte,erre a Google megvette őket,és ingyenessé tette!
Tényleg uraim!
Lehet Root nélkül élni androidon?
Komolyan kérdezem úgy,hogy minden telefonom a SIM behelyezése után megadta a rendszergazdai jogot felette. Erre meg itt ez a vacak KNOX?
Most szeretnék venni egy S4 et,de félek kicsit .
-
tisvol
aktív tag
válasz
SG3rg0 #33014 üzenetére
Épp csak pár hozzászólással előtted írták le a lényeget:
[link]Ehhez kapcsolódva:muszáj leszek megoldani ezt az SD kártyára való írás problémát. Eddig nem nagyon olvasgattam a Root-al kapcsolatos hozzászólásokat, addig követtem, hogy van egy Kingoo root, talán 1.1.6, ami nem bántja Knox státuszt. Szóval tudna valaki linkelni egy aktuális Kingoo root-ot ami nem bántja a Knox-ot. Nekem csak annyi időre kell a root, míg ezt az SD problémát megoldom. Utána tudom vissza rootolni? És akkor lesz egy gyári rendszerem, ami mondjuk rendes, hivatalos úton tud frissülni?
Köszi, előre is. -
lefkosia
őstag
válasz
SG3rg0 #31910 üzenetére
Az FNB9 Nordic countries nem magyar xeh régió.
nggabi: ebben igazad van, majd a recovery megmondja
-
Gizmo94
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- One UI zápor esett a hétvégén
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest