Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
Megjött a telenoros OTA frissítés, de 26%-nál hibát ír ki és nem engedi felrakni...
-
Revesz
aktív tag
A franc essen ebbe az androidba...Az ejjel kikapcsolt magatol a telefon es nem ebresztett...Csak laza 2 orat kestem a melobol
Ezt mi okozhatja? Tolton volt a kicsike...Amugy mar maskor is csinalta ezt csak akkor mazlim volt.
U.I.: Nem szimplan kikapcsolt hanem lefagyott mert feleleszteni is csak akksi kivetel utan tudtam. -
Revesz
aktív tag
válasz
FrankMonzano #35254 üzenetére
Tmobilnal Lte a neve telenornal meg 4g, ugyan az a ketto
, ugyhogy nyugi.
-
Revesz
aktív tag
Tudtok valami programot amivel egy fenykepet tukrozni tudok(ugy ertem, hogy tukorkepe lesz)?
-
Revesz
aktív tag
Na feltettem tegnap este megis a telenoros OTA 4.4-et.Nem csinaltam se elotte se utanna visszaallitast, az eddigi tapasztalataim eleg jok.Az ejszaka (6ora alatt) egy szazalekot se merult ami eleg jo, eddig meg semmi anomaliat se talaltam a rendszerben...
-
Revesz
aktív tag
Telenornal megjott OTA-n a kitkat...,de nem merem feltenni
-
Revesz
aktív tag
válasz
Steelheart2 #31329 üzenetére
Ha ugyan ugy van ra gari mint a tiedte akkor megfontolnam, mar csak az egyhangusag miatt is xD. Termeszetesen csak 1/1be adnam oda.
-
Revesz
aktív tag
válasz
cbrfireblade #31301 üzenetére
Valamennyivel biztosan, de azt is hallottam már, hogy ingyen fogják adni az új előfizetőknek xD
Torreador22: Szerintem ezt neked kell eldöntened, hogy melyiket akarod...
-
Revesz
aktív tag
Bocs az offért.
Az Amazon olyan mint az ebay, hogy magánszemélyek árulnak vagy itt csak bolti eredeti cuccokat?
-
Revesz
aktív tag
válasz
pixelblondie #30162 üzenetére
Ha potom osszeg 30at adok erte, max 50et kp.-ban.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Don't Panic #29690 üzenetére
Lehet, hogy csak egyszeri eset es csak nem mutatja, hogy beakadt valami. Egyszer nekem is volt ilyen, 4 ora alatt lemerult 100rol, de azota se jelentkezett.
-
Revesz
aktív tag
Mekkora királyság ez a 2 ablakos mód, youtube mellett lehet böngészni rendesen ^^, kicsit ittasan ez nagyon jó dolog
-
Revesz
aktív tag
Nekem sony tv-vel megy rendesen, van olyan opció a televízión, hogy képernyő megosztás mobil eszközzel, ha erre rálépsz akkor felismeri a telefont(kiírja a nevet amit adtál a telódnak) erre rányomsz és már a telefon képernyőjét látod fektetve. Sajna nem valami jó mert romlik a minőség elég rendesen...
blt.62:
jó a G2, de azért nincs olyan nagy különbség a 2 teló között, a beégés már nem jellemző, max akkor jelentkezik rövid időn belül ha direkt csinálod...egyébként is cseréli a szerviz ha úgy járnál.
-
Revesz
aktív tag
Tudtok olyan óra widgetet ami a nexus digitális órájára hajaz és teljesen megbízható?
-
Revesz
aktív tag
válasz
the radish #29030 üzenetére
Rajzold mar korbe paintben mert semmi serulest se lehet latni meg 100% nagyitason se.
Kire megirtam betetted a kepeket xD
Nyugodtan hivhatod a szervizest szerintem, ugy nez ki mint az utangyartott muanyah tokok amik a feszules miatt elrepednek -
Revesz
aktív tag
válasz
horvathkrisz #27843 üzenetére
Most azért sírsz mert másnak lekopott a telefon..., még jogos is lenne ha a tiéd kopik szét?Ahogy mások is írták már a nexus is szép műanyag olyan vw Touranos műanyag bevonattal ami szintén kopni fog csak idő kérdése, amúgy a htc one az fém, vegyél azt vagy valami üveg hátlaposat és a műanyag probléma már meg is oldódott.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Parallaxis #27705 üzenetére
Mar a snapi 800 is elavult, hisz jon a 805, de a hutes nincs megoldva es ah is csak kamu eros lesz mint a 800 ami osszefossa magat massziv hasznalat alatt mert tulmelegszik par perc utan es felere csokkenti az orajelet... xD. Ez egy ordogi kor, legalabb 3-4 honapig elmondhattam, hogy nincs jobb androidos telefon az s4-nel xD.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Parallaxis #27702 üzenetére
Amikor az s4-et piacra dobták még nem volt snapdragon 800. Az s4 ezért is nem a nexus5, z1, g2 kizárólagos ellenfele hanem a htc one, Z és társainak az.
Overcome85: Próbálgasd a beállításokat, anno én auto üzemmódban veszett jó képeket csináltam, de az új kamera szoftver után hamar homályosodik a kép. Iso 100-on még így is jó képeket lehet csinálni, de ez a beállítás beltérben felejtős mert túl sötétek lesznek a képeid. Kapanyél adott reményt mert kapott frissítést és azt írja, hogy sokkal jobb lett a kamera.
-
Revesz
aktív tag
Boldog Új évet srácok ^^
-
Revesz
aktív tag
válasz
gaborm69 #27324 üzenetére
Kimondottan nem neked szólt, te még nem is nyúltál annyira mellé, de ha előbb olvastál volna a telefon topicjában és utána mész készüléket venni lehet, hogy nem azt veszed amit. Én azt tartottam hihetetlenül idegesítőnek, hogy valaki meg meri venni az Abdul gsmből a telefont és utána csodálkozik meg egy hónapig szarozza a telefont itt a topicban mert ő volt a balf... és megvett egy szétmókolt rendőrség által majdhogynem körözött s4-et.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #27314 üzenetére
Szerintem nem a romolástól szakmai egy topic xD. Igaz én sose csináltam, mindig is a "buta" felhasználók közé tartoztam xD, de ezt vállalom is, sose érdekelt, hogy mit jelent a product kód, vagy a cyanogen mod
. Bocs az offért senkit se akarok megsérteni vagy felzaklatni.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Gizmo94 #27302 üzenetére
Most komolyan egy topic mitől lesz szakmai? Én olvasgatom az n5 és note 3 topicját is, de azok se különbek... Tényleg nem tudom mitől lesz szakmai xD. Gondolom te is észrevetted, hogy mindig ugyan azok a kérdések vannak minden topikba 10.000x feltéve...
Más :
Agyhalált kapok az olyan kérdésektől, hogy mitől merül a telefonom meg társai, ha valaki nem képes a beállításokba belépni és ott szétnézni az így járt xDNa meg a gsm shopos telefonok... Inkább nem is kommentelem
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #27232 üzenetére
Általában a "vagy" utáni rész szokott jönni xD
-
Revesz
aktív tag
válasz
ricshard444 #26762 üzenetére
Playbol is kiszedtek, szerinted, hogy menne kol 2000 egyes szavazattal xD es jot meg nem is kapott
-
Revesz
aktív tag
válasz
laszlolczka #26755 üzenetére
Akkor tényleg a telefonnal van a gáz. A Z az nem valami jó telefon, cseréltetni nem tudod az s4-et?
-
Revesz
aktív tag
válasz
the radish #26739 üzenetére
Igen, a knox kezdőlapján, nyomd meg a fizikai gomb bal oldalán lévő érintős gombot (bocs nem jut eszembe a neve) és ott lesz a knox beállítások.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Ha ebben az üzemmódban ékezetesen írom meg a 160 karaktert akkor mi történik? Vagy ilyenkor nem számít az ékezet?
-
Revesz
aktív tag
válasz
eladogeppc #26615 üzenetére
Ha a kamera a leglenyegesebb akkor lumia 1020; iphone 5s, lumia 1520; Galaxy s4/note 3; Lg g2; Nexus 5 kb. Ilyen sorrendben jonnek egymas utan es a kijelzo mindegyikben gyonyoru. A tobbi a te dontesed mert senki sem lat a penztarcadba
Amugy a betuk nem tudom mennyire potyognak, de a ceges telefon olyan mint a ceges auto, amit mindenki hasznal es senki sem vigyaz ra xD.
-
Revesz
aktív tag
válasz
szabo.norbi #26569 üzenetére
Mobilnetnél nálam is melegedik ha böngészek, van egy olyan érzésem, hogy ez mindenkinél így van.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Szakiii #26484 üzenetére
Jaja az hybrid, kivenni is elég abból a tokból esély sincs rá, hogy összekarcolódjon. Már ajánlottam a srácnak a youtubot és ott látszik, hogy az sose fog karcolni.
Amit másodjára linkeltél a spigen bőrt szerinem meg is rendelem fehérben. Thx a linket!
Zerge: Pedig annál a flipes toknál nincs jobb, puha szilikon belső, merev ellenálló külső, akár pofára is ejtheted a telót...
-
Revesz
aktív tag
válasz
SG3rg0 #26478 üzenetére
S-view a legrosszabb az egy hátlap és arra van ráapplikálva az előlapi rész. Semmitől sem véd az a tok és ha nincs fólia akkor egy idő után összekarcolja a kijelzőt. A protectiv cover+ hátulja meg kemény műanyag mereven tartja a telefont, én is farmerben hordom és jó feszesben nem mellesleg xD és idáig semmi baja sincs, ja de karcos a tok egy picit mert az asztalon tologattam.
Amit Szakii linkelt az bitang egy jószág xD, sztem pont neked való lenne, nem kéne félni Semmitől sem.
-
Revesz
aktív tag
válasz
horvathkrisz #26460 üzenetére
Meg rendelsz neki egy pizzát és ki is veri a .... ott a helyszínen... "-.-
Tothl: Az enyém is egy túlélő
Zerge: én Samsung protectiv cover+ tokot használok és csak ajánlani tudom, igaz ez nem belebújtatós... de cserébe véd az esések ellen és nem is karcolja össze a telót
-
Revesz
aktív tag
válasz
mgTerminator #26328 üzenetére
100%osan a flash-ről, firefox és dolphin alól már nem fog menni, elvileg még valami fizetős cuccal megoldható, de az már akkor sem olyan, ez a memóriakezelés meg szerintem full kamu, én megbántam, hogy frissítettem 4.3-ról.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #26229 üzenetére
Ha a galeria nem is fog ki rajta azt megteszi mas, 10 perc jatektol osszefossa magat szegeny note a snapi 800 miatt...gondolom ismeros neked is a "tulmelegedes" mert kollegam emiatt panaszkodik, hogy a szaros vice city elkezd szaggatni 5 perc utan.
-
-
Revesz
aktív tag
Próbáljátok ki a Telenor MyTv alkalmazást(csak telenorosok) mert nagyon tuti és február 29-ig fizetni se kell érte és még mobilnet forgalmat se számol.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #25803 üzenetére
Ha az ember mérési eredményeket néz akkor nem mindenben jobb a note 3 kijelzője, ha meg a szemével nézi akkor meg látja a különbséget a note javára, ami a kijelző növekedésével is összevethető. Mondjuk a fényerő számomra nem sokat jelent mert csak maxon jön ki nagyon a különbség és én még felesen se használom az s4et.
-
Revesz
aktív tag
válasz
skippper #25678 üzenetére
Ezt a kijelző betörést én mindig fenntartásokkal kezelem, sajnos nem tudok vigyázni a telefonra, esik-kel heti rendszerességgel, igaz van rajta egy protectiv cover+ tok. Régebben egy kommenten felbuzdulva demonstráltam a barátaimnak, hogy ha asztalon pofára döntöm nem fog betörni a kijelző mint ahogy azt olvashattuk. Jelentem nem tört be pedig 3x eldöntöttem. Annyit csinálok, hogy zsebben kijelzővel a combon felé van a telefon mert ha beütöm akkor a combom nem töri be a kijelzőt, hanem benyomódik.
Ezektől függetlenül cáfolni nem tudom, hogy random berepedhet-e a belső kijelző...
-
Revesz
aktív tag
Hi
Az megoldható gyári rendszernél, hogy a főképernyőre egy excel dokumentumot tegyek ki? Abból dolgozom és elég fontos lenne, hogy ne kelljen bemászni a saját fájlok/minden fájl/...
-
Revesz
aktív tag
Akkor én összetehetem a két kezem mert már annyiszor leejtettem és még semmi baja se lett hála az égnek (kopp-kopp).
-
Revesz
aktív tag
-
Revesz
aktív tag
válasz
Gizmo94 #25048 üzenetére
Ezt az s4 et nem adom el 2 évig, kihasználom amíg megy és majd utána váltok. Kíváncsi vagyok,hogy mi fog történni 2 év alatt. Amúgy is a kis kijelzőt már nehéz lenne megszokni xD főleg olyan minit mint a i 4s xD
Amúgy imádom az s4emet és pártolni is fogom mert remek telefon,jelenleg semmire se cserélném le, mondjuk az 5s nagyon tetszik xD
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #25045 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy durranás. Mondjuk az is idegesít, hogy nem tudnám rádugni a pendrive-ot pedig folyamatosan használom az otg-t. Sajna az ios egy buta rendszer, nem egy ismerősöm megbánta, hogy megvette mert még egy képet se lehetett csak úgy átküldeni a zenéről nem is beszélve. De mivel van táblagépem lesz is mindig így lehet lemondanék a nyugalomért ezekről a funkciókról telefon tekintetében, és még izgulni se kéne, hogy az app amit megvettem nincs optimalizálva.
-
Revesz
aktív tag
válasz
Gizmo94 #25043 üzenetére
Totál igazat írsz, ezért gondolkodtam el, hogy következő telefonom Iphone lesz, de nagy sérelmem az ios-el kapcsolatban a Bluetooth milyensége és a Micro USB hiánya... ha picit is nyitottabbak lennének és lépnének az 5coll felé meg normálisan lehetne használni minden eddigi kényelmi funkciót már váltanék is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest