- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Poplacsek #66445 üzenetére
Másik ami bosszantó.. kiadok egyik évben 2-300 ezret egy csúcstelóért cserébe kapok 2 év támogatást. Következő évben Dezsőke megvesz egy középkategóriát harmad vagy negyed annyi pénzért ő is kap 2 évet. Dezsőke élvezheti majd az egyel újabb szoftvert én meg nem. Hol itt a premium hozzáállás ennyi pénzért?
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #58546 üzenetére
Apex Launcher + Notifier rendben beállítva. Most, hogy jobban megfigyeltem megjelenik az új email számláló egy pillanatra, de azonnal el is nyugtázódik, eltűnik.
Widgetlockert, Nils-et leszedtem, hogy hátha az kavart be, de most is ugyanez a helyzet.. sms és nem fogadott hívás számláló rendben működik. -
lefkosia
őstag
válasz
Poplacsek #39436 üzenetére
Sajnalom, hogy nem mukodik. Nem ertem, hogy nalad mi okozhatja ezt a problemat. En a kovetkezoket csinaltam. 4+1 file-os NB9 telepitese, ujrainditas, majd factory reset, ezutan NF1, majd ismet ujrainditas. Towelroot telepitese, ujraindul, majd supersu telepitese. A TBP jegeltem a szamomra felesleges dolgokat. Beallitasok-egyebek-alkalmazaskezelo-mind-telefon-adatok torlese,ujrainditas. Ezutan hibatlanul, stabilan fut a NF1.
A supersu-nal nem engedtem a knox tiltasat.
-
Bandi8407
tag
válasz
Poplacsek #32334 üzenetére
[GE 4.4.2] nekem ez van fent lassan 2 hónapja és lekopogom minden ok!
-
válasz
Poplacsek #22897 üzenetére
valakinek úgy is felpúsodott s3 és s4 esetén is, hogy csak munkaállomásról töltötte (0.5 amper), mert szerinte sok a gyárilag hozzáadott töltők amper értéke, pedig nem feltétlenül azért adódik a púposodás.
én nyugodt szívvel töltöm a 2 amperes töltővel, 5 hónap alatt semmi probléma. -
válasz
Poplacsek #22469 üzenetére
szinte bármi lehet, amely módosítás nyomot hagyott a rendszerben, egy teljes gyári visszaállítás esetlegesen segíthet.
freefe; pop3, imap...stb szempontjából nem történt olyan módosítás 4.3 alatt a 4.2.2 - vagy bármelyik másik firmware verzió - viszonylatában, ami ilyesmit érintene, rossz beállítás vagy szolgáltatós probléma állhat a háttérben.
próbáld meg a gmail(.com) smtp értékét beállítani.hashpoque; visszatehető régebbi modem állomány, de 4.3 alá az utolsó 4.2.2 alól kellene, attól korábbi verzió felhúzása problémát okozhat.
igaz, bármilyen eltérőt teszel fel, mint ami a jelenlegi firmware kombóban adott, ota és kies útján már nem frissíthető majd a rendszer, mert módosítottnak tudja majd be, ami igaz is.FrankMonzano; nem használok ilyen jellegű alkalmazást egy ideje, így komoly tapasztalatom nincs a mostani verziókkal, de a legtöbb valóban folyamatosan fut a háttérben, állandóan figyeli és leköveti a változásokat.
mgTerminator; nem csak az android ilyen.
-
válasz
Poplacsek #22448 üzenetére
marad minden kies alatt is, de a biztonság kedvvért nyomhatsz rá előtte egy mentést.
egyelőre nincs knox számlálód, a friss firmware alatt viszont már figyelned kell majd minden módosításra, viszont a kies frissítés szempontjából nem tud hozzányúlni a (knox) számlálókhoz.tick; nem, ha csak és kizárólag gyári értékű állományokat húzol fel, illetve nem próbálsz visszafelé haladni, például korlátozott bootloader értékű rendszerre nem akarsz - re-partition módon - nem korlátozott bootloader értékű firmware verziót ráerőltetni.
tick; a cscc eleve elvégzi a gyári visszaállítást, mert csak úgy tudja betenni a rendszer alá a módosított értéket, tehát külön nem kell utánna nullázás, de ha az sem módosította, akkor gond van, ott már csak az efs módosítása segíthet.
-
válasz
Poplacsek #22431 üzenetére
az ota más szempontot/feltételt (is) vizsgál, mint a kies.
a kies például befolyásolható úgy, hogy a firmware vagy a product code értékét módosítod az alkalmazást futtató oprendszer regisztrációs adatbázisában, és a frissítési szerver nem is nézi meg a telefon állapotát - pedig ott ugye eltérő értékek vannak -, hanem a kies tájékoztatása és döntése alapján már tolja is az adott - a gyakorlatban nem valós - értékekre vonatkozó frissítést.
ota alatt nincs ilyen lehetőség, ott csak direktben befolyásolhatod a készüléken a firmware verzió és/vagy product code tényleges módosításával. -
válasz
Poplacsek #22377 üzenetére
ez rendben van, akkor már csak a product code kérdéses, illetve a firmware összetevői, bár ha gyári kombót húztál fel, akkor utóbbival sem lehetne probléma, inkább a pc lesz a gond.
amennyiben van fent kies a munkaállomásodon, úgy az is árulkodhat róla.freefe, egyrészt legyen engedélyezve a biztonsági irányelvek frissítése, másrészt amikor feldobja a figyelmeztetést, ott is rányomhatsz a frissítésre, illetve akár ki is pipálhatod, hogy 30 napig ne figyelmeztessen.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #22338 üzenetére
#22338-ra esetleg valami tipp?
Átérnék a 4.3-ra de csak akkor ha OTA-n keresztül megy, mert nincs most rá időm, hogy újra belakjam a rendszert..
TA counter 0-n van és a SU unroot megvolt, most nincs rootolva, mégis módosított eszközt ír szoftfrissítés keresést követően.. -
válasz
Poplacsek #21990 üzenetére
elvileg igen, ha más módosítás nincs a rendszerben, és nem problémázik a(z) a (f)ota.
zx6r; eztán jönnak majd sorra a figyelmeztetések, amikor egy alkalmazás olyanhoz is hozzá akar férni, amihez nem feltétlenül kellene.
bulikavagyok; elméletileg lehetetlen, a gyakorlatbean meg valami nem okés, ha az utolsó megfelelő vodás firmware is odin által lett felhúzva.
a *#1234# mit mutat?Helltak; jesszus, az mióta rossz, ha a fene tudja milyen kijelzős használattal -18% = 90 perc?!?!
az úgy bő 7 órás kijelzős használatot jelent! -
zseko
veterán
válasz
Poplacsek #20398 üzenetére
Egy működő megoldás, ide pipa: 'Beállítások > Általános beállítások > Képernyő > Szülő mappa megjelenítése [..] a gyökér mappában is' és bármelyik meghajtó gyökérkönyvtárából vissza lehet lépni még egy szintet, mint az Intézőben a Számítógép rész. Itt megjelenik a telefon, meg a fényképező pont úgy mint az Intézőben, csak épp nem látni a néven kívül mást.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
Poplacsek #16130 üzenetére
Ja és még annyi, hogy a 4+1 fájlos frissítéssel nem csak gördülékenyebb lett minden, hanem még a telefon beszélgetés hangminősége is nagyot javult nálam.. Addig olyan mély, morgó, néha érthetetlen volt, furcsáltam is, hogy 2013-ban így kell szólnia egy telefonnak, még ha a túloldali mikrofonnal van is a hiba. Na most már teljesen jó minőségben szól. Az okát nemtom, de jó lett!
-
válasz
Poplacsek #16130 üzenetére
igen, főként ezért szoktam én is a tiszta telepítést javasolni, akik különböző problémák miatt panaszkodnak, azok jelentős többsége nem tiszta alapra húzta fel adott firmware verziókat, és így hiába is próbálnak újabb és újabb frissítéseket, sosem lesz tökéletes a rendszer, és attól sem lesz jobb, ha a vonatkozó firmware verziókat szidják, mert nem feltétlenül abban van a hiba...
Sanya72; azért linkeltem a vonatkozó firmware verziót, mert az ezen régióba kiadott hivatalos verzió.
root nem kell, a product code viszont nem biztos, hogy elsőre xeh lesz - jellemzően nem az az alapértelmezett -, és akkor sajnos külön tenni kell érte; root, customer sales code changer alatt a megfelelő csc beállítása, triangle away segítségével a számláló nulláz, root eltüntet (re-partition kipipálással firmware felhúz). csak egyszer beállítandó a xeh product code, utána már mindig marad, amíg olyan firmware verzió kerül felhúzásra, amiben van xeh identitás.
az xxubmga független, és igen, onnantól a független frissítéseket kezeli (f)ota és kies útján is.
megfelelő az odin 3.07 verziója. -
válasz
Poplacsek #10911 üzenetére
ennek a felhúzásával már alapban problémája lehetne a szerviznek, hiszen nem gyári firmware; I9505XXUBMF8-PRE-ROOTED-DEODEXED-SuperSlim
a root is probléma a számláló miatt is, illetve az oxa csc nem tartalmazza a régiósan megfelelő xeh product code azonosítót, tehát amint nyomnál egy gyári visszaállítást, a product code is beállna az utólag felhúzott firmware oxa csc szerint alapértelmezett idegen régiósra.
a bmf8 verzió alá kell olyan multi csc (oxx), ami tartalmazza a magyar xeh azonosítót, de mivel ebben a régióban még nincs kiadva a bmf8, így hiába lesz alatta xeh product code, a kies számára akkor sem fog tetszeni, legalábbis a frissítés szempontjából!
amennyiben nagyon kukacoskodni akarnak, a bmf8 nem húzható fel úgy, hogy elfogadható legyen, hiszen ebben a régióban még nem adták ki!
a számlálót is nulláznod kellene majd, legyen fent bármilyen firmware verzió is.
az xxubmea az utolsó hivatalos xeh firmware. -
Dare2Live
félisten
válasz
Poplacsek #9893 üzenetére
Inkább ilyaen az olcsó fólia.... és ez még nem is a legolcsobb. [link]
371Ft 5db postával együtt.
Én amúgy ilyet vettem rá elsőre [link] ez drága
majd 220Ft/db.
btw én nem érzem, hogy akár kezelhetőségben akár fényerő/színhelyességben bármit is rontana. Tény 3-4havonta majd cserélnem kell mert annyi idő alatt össze szokta karcolni a kulcs/apró homok, de 220Ft leszarom, inkább mint hogy úgy nézzen ki a mobilom mint a pl kollégáé. [link] btw a képen egy S3 van.
-
Samsung SPS
tag
-
válasz
Poplacsek #8474 üzenetére
akkor csak odin által lesz igazi megoldás újabb firmware verzióra, viszont érdemes frissíteni, mert a jelenlegi elég régi és problémás, a sammobile oldalán keress rá a típusra a firmware szekcióban, xx firmware és oxx csc verziósat nézz.
érdemes lehet előtte és utána egy teljes gyári visszaállítás, akkor biztos nem lesz gond.
a téma összefoglalójában minden szükséges infót megtalálsz. -
Moorzsa
csendes tag
válasz
Poplacsek #7455 üzenetére
A spigen honlapjáról rendeltem, mert az tuti eredeti. Május 27-én rendeltem meg, mert aznap 20%-os kedvezmény volt mindenre. Így került az egész a szállítással együtt 66.5 $-ba (kb.:15500 FT). Paypalon keresztül fizettem ki, úgy a legegyszerűbb. Relatíve hamar megjött az országba 06.04-én már itt volt, csak vámkezelték és kértek be róla adatokat. Ma hozta a postás a vámra és a posta költségére még kellett fizetnem 4240 Ft. Nem olcsóság az biztos! De nagyon minőségi és szép.
Macsorsi:
Üveglapos a kijelzővédő! Nagyon komoly cucc. Az egész így a tok, az alu. home gombok és a kijelzővédő a szállítással, vámkezeléssel együtt: 19.750 Ft! De most legalább körbevédtem a telót és dizájnos is maradt. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Poplacsek #1906 üzenetére
ahogy néztem a One képeket, az is majdnem jó... lenne, de ahogy FRG írta, meg kell vele tanulni fényképezni.
az s4 viszont alapból jó.
mondjuk már az s2, s3 is jó volt, ezt csak űberelni lehetett...és szerintem sikerült is!
viszont nappal a pixel hiány nagyon is hátrány a htc-nél, mosódott szélek, kevés részlet, stb. DE ahogy írtad, este viszont pazar képeket tud készíteni a konkurenciához képest!
a videója szerintem viszont gyenge, főleg, amikor szemből kap fényt...na mindjárt keresek hozzá videót ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest