Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
-
-
dobobazsy
őstag
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
s.Oliv3r #40195 üzenetére
Nem számít mi van benne, ha nem tudnak alá szoftvert írni, azért ebbe ha másba nem is a samsung nagyon jó, meg lehet nézni a kínai telefonok képeit, már régóta a 13mpx-es sonyt pakolják bele, mégse ütik meg az S4 szintjét, de persze nem minden a kamera, nekem is csorog a nyálam rá
-
bb.bocs
őstag
válasz
s.Oliv3r #40006 üzenetére
hmm. ez igaz. már multhéten berendeltem 3000ért kb asszem. gondolom van mellé teló előfizetésed, vagy 2 éves szerződésed stb... úgy olcsó, de nem akarok szerződni meg semmi. mondjuk 800at megér, de ha nem használom ki, mert itthon wwifi van, utközben nem netezek, melóhelyen ott a gép, aztán haza sem netezek, itthon meg a wifi. arra kell a net hogy ha vdékre megek és ott nincs wifi akkor legyyen internetem. (írni meg még mindig nem tanultam meg,vagyis gépelni)
-
bb.bocs
őstag
válasz
s.Oliv3r #39998 üzenetére
aha. a speedshopa közben rájöttem jaja.
a sim osztót berendeltem már, de az 3as. tehát 1 alap micro, és abból még 2 öt csinál, néztem róla videót, és váltogatni lehet köztük,gyárilagvan hozzá vlmi program amit feltesz a teló ha belerakom azt a cuccot.nekem van 1 olyan apkm hogy pl multisim, ami kiirja hány sim van bent és milyen szolgáltató stb. de nem tudom azzal tudokk e majd váltani pl 1 rányomással. akkor az egyszerre 2 aktiv az kizárt?
buta kérdés. köszi a segitséget a sim olvasó meg kérdés, mennyire fogja dobálni a hálózatot, remélem nem fogja. a régi telóknál volt a függetlenitő cucc a sim alá, hát arró l azt hallottam dobálta a hálózatot. remélem itt nem lesz már ilyen gond. elvileg 4g t is tud, nem mintha lenne rá előfizetésem hogy hazsnáálni tudjam a 4gt, de jól jöhet.a linkre csak az e bay jön be simán, de nem gond, tudom milyenről van szó.
-
Spancer RE
aktív tag
válasz
s.Oliv3r #39358 üzenetére
Köszi!
Közben keresgéltem a Samsung oldalán és ezt találtam:
"Mobiltelefonok (Mobilszolgáltatónál vásárolt)
12 + 12 hónap
„Korlátozott Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.
A kiegészítő jótállást az alapjótállás és a kiterjesztett jótállás időtartama alatt lehet megvásárolni; ennek részletes feltételeiről a Samsung elérhetőségein lehet információt szerezni. Abban az esetben, ha a jogosult ezzel a lehetőséggel nem él a megadott időszakon belül, kiegészítő jótállásra nem jogosult."
Tehát akkor 12+12 hónap alatt vásárolhatok kiterjesztett jótállást is?
-
Mikkkeeeee
csendes tag
válasz
s.Oliv3r #39146 üzenetére
Na feltettem a szoftvert gond nélkül, de a PhoneInfo alkalmazásban azt írja hogy :
Original CSC: ORX (szlovák)
Firmware CSC: DBT (német)A szervizes akkor hogy változtatta meg nekem TMH-ról ORX-re? Érdemes átírnom DBT-re?( esetleg XEH-re?)
Melyik az ésszerűbb megoldás? Esetleg hagyjam?
-
proly01
őstag
válasz
s.Oliv3r #39133 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ettől ugrik amúgy a knox?Mármint ettől a towelroot-tól?Jó ez a T-s rom amúgy? Vagy vannak benne próblémák?Amúgy nekem is baszakszik a közelség érzékelő és a gesztus érzékelő is.Mostanában a kézzel lapozás egyáltalán nem működik ha elveszem a fejemtől a telefont akkor pedig csak néha néha világosodik ki a telefon és konkrétan addig nem tudom letenni a telefont amíg a másik fél le nem teszi.
4.2 alatt semmi gond sem volt vele.Ez azóta van mióta feltettem a 4.3 at.Csak azért írom ezt le mert a 4.4.2 től várom a megoldást. -
zseko
veterán
válasz
s.Oliv3r #39134 üzenetére
Elég tré a chrome is, össze-vissza betűméretek időnként, itt a fórumban is, de legalább már tömörít és kevesebb adatforgalmat használ mint a gyári. Egyébként meg Opera, az teljesen jól tördel, a másik kettővel ellentétben. Persze nem az új ami a chrome-ra épül, hanem még a régi.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
s.Oliv3r #39124 üzenetére
Ez teny es valo, de hiaba orjongsz ettol valtozni nem fog a helyzet, fogyasztoi tarsadalomban elunk.
Mas rendszerekben is megvannak a negativ tenyezok, el kell donteni kinek mennyi fer bele es mi.
A droid is valtozni fog, foleg, hogy a hirek szerint az egysegessegre akarnak torekedni.
Talan majd itt koppannak a gyartok is kicsit.
En az akksiidon vagyok ki amugy.
A 4.2.2vel nagyon jol birta,4.4 ota nem tulzok, rosszabb joval, mint anno az s3 4.1.2-vel. -
Gizmo94
veterán
válasz
s.Oliv3r #36189 üzenetére
Ezt tudjuk, de csak nem kellett volna ide beírni. Ezt a fórumot nagyon sokféle ember olvassa és ez így nagy publikusba nyomva gáz, nem nekünk, hanem nekik. Szerintem moderáltasd ki... Egyébként meglehet ingyen is, mert játszol egy alaplapcserét és függetlent kapsz. Csak, hogy segítsek.
-
Gizmo94
veterán
válasz
s.Oliv3r #36177 üzenetére
Szerintem nincs az a hibbant marha aki ennyit kifizetne érte.. Némi google keresgélés után 4k-s ajánlat is van gyári feloldókódra. A kódok jók, minden esetben működnek, nyomtalanok, mindig megkapod, mindig működik. Warez tartalma miatt senkinek nem linkelem. Nem, privátban sem. Akinek kell, úgyis megtalálja. Szolgáltató elmebeteg és gusztustalan a 15k-jával együtt.
-
válasz
s.Oliv3r #36177 üzenetére
havidíjas előfizetéses konstrukciós vásárlás esetén annyi, de ha még van hátra a hűségből, akkor az akció során igénybevett kedvezmény (kötbér) is kifizetendő; link
az s4 alig múlt egy éves típus, így csak és kizárólag 1 év hűséges konstrukcióban 15 e ft a hálózati korlátozás feloldása, ha már lejárt az aláírt 1 év, minden más esetben drágább.
dimono konstrukciós és listaáras készülék esetén 25 e ft; link
(június 1-től 15 e ft lesz ez is)
az ügyintéző meg... -
Gizmo94
veterán
válasz
s.Oliv3r #36042 üzenetére
Köszönhetően anno a futárnak tett beszólásodnak, jah.. Mint látod kurion kolléga is, akinek szétpergett a telefonja, mivel eléredt műanyagból készült, így már csak ledes irányfénynek jó.
ubisali: Hát a szerkesztés gomb megvan-e? Ha ezt viccnek szántad akkor hehe, ha komolyan gondoltad akkor OMG. Ugye egy Antutu azért nem a kétszázpontos kérdés az iq-teszten, tehát próbáld újrafutni a kört. Ha esküszöl, hogy nem megy, segítek.
gyuri2008: Ha sokat érdeklődsz majd berúg a sövénybe és rájössz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
s.Oliv3r #35890 üzenetére
Az volt.
Ha nem lett volna a Protective Cover+, akkor a Slim Armorral használtam volna, mert nagyon jó tok, jól is néz ki. Csak egy kicsit vastagabb, testesebb volt vele a telefon, mint a gyári Protective Coverrel , ezért inkább legtöbbet abban volta a telefon. De a Slim Armor nagyon jól védi, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest