Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
metosz
csendes tag
Szia,
bocsi hogy nem reagáltam eddig, de két napja szedték le a gipszet a kezemről, és még nehezen megy a gépelés is.
A lényeg, nem hazudtam, tényleg megérkezett a frissítés, nekem még sikeresen lejött, mellesleg a telefonom telenor első szériás, ami mellesleg még független is ráadásul.
Holnap segítséget kérve teszek fel képeket is bizonyíték gyanánt.
Üdv.metosz
-
hanczurs3
csendes tag
-
[P]laci
senior tag
Tisztelettel megjegyezném, hogy ha az emlékezetem nem csal meg, nem ez az első Samsung okostelefonod, szóval furcsa, hogy még csak most találkoztál ezzel a jelenséggel ezelőtt. Ha rosszul emlékszem, akkor mea culpa.
Btw, ha eddig nem voltál még tisztában vele, akkor mondom: volt már olyan, hogy először OTA-n jött a friss SW és csak pár nappal jött később kiesen keresztül... ha kiesen megjelenik csak akkor tudják feltenni sammobile-ra az új soft-ot, valamint csak ekkor tudod letölteni is majd.
Ezt az üzenetet, meg akkor írja ki, amit észleltél, amikor túl sok ota frissítés jön ki és hirtelen nem tud ennyi ember egyszerre letöltőszálat kapni az adott csomaghoz. Ez nem hiba, ez egy technikai határa a szerverkapacitásnak. -
nfsu17
veterán
sammobile szerint is nb9 a xeh legújabb.
nem lettetek ti átverve?csak mert emlékszem az s2-es időkből, mikor valaki jött nagy pofával és beírta, hogy jött neki frissítés és 2 nap után, 6000 hsz-al később kiderült, hogy valami szecsuáni pr.kódos volt a készüléke, amire persze jött frissítés, de nem a független magyar.
Kerio
kies szerint neked tmh a pc.kódod.
az nem független. -
bb.bocs
őstag
akkor a gyári visszaállítás nem segített?megírod nekem pm ben mit irjak pontosan e mailben hogy ne keljen hivogatni meg ilyenek hanem nekem is megnézzék? mert jó lene ha menne
főleg ha van frissítés is
esetleg minket többieket is megemlíthetnél
am mit kelll egyátalán beirni a kiesnél fw frissitésnél mert nem fogad el semmit
se s4 se i9505 se semmit
-
Kerio
őstag
Najó.... Újrarakom a 4.4.2-t. És soha többet nem rootolom.
Égyébként megérkezett a Samsung válasza a frissítéskor felugró hibaüzenetre. Miszerint elérte a maximális egyidejű letöltést.....
Íme a választ:
"Tisztelt Uram!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Tájékoztatni szeretnénk, hogy a tapasztalt jelenség megoldása érdekében, javasoljuk, hogy állítása vissza a készüléket a gyári állapotára.
A reset előtt, javasolt biztonsági mentést végezni, mely a KIES szoftverrel segítségével.
Tájékoztatni szeretnénk továbbá, hogy hazánkban a Galaxy S5 készülékre a legújabb szoftververzió a 4.4.2-es verzió. Amint elérhetővé válik újabb verzió, a KIES szoftver fel fogja kínálni annak frissítésének lehetőségét.
A szoftverfrissítés sikeres végrehajtásához javasolt az állandó, stabil internetes kapcsolat, és szükség van a 100%-os akkumulátor töltöttségére is.
Amennyiben bármilyen kérdése adódik Samsung termékekkel kapcsolatban, készséggel állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat"
-
s.Oliv3r
senior tag
Arrol nem is beszelve, hogyha felraksz mas FWt akkor ugrik a knox es a garancia is. Nezzetek meg a CMes s4eket. Eg es fold. Mert az a csapat nem a penzre hajt, hanem torekednek a tokeletessegre. Abban is vannak bakik de max akkorak amiket a nyers android enged, (nem tul nagyok) de azt naponta fejlesztik es javitjak. Nem ugy mint nalunk, 3-5 havonta. Ha meg felteszed ugrik a gari, es szanalmas de meg egy kijelzot se cserlenek ki a knox miatt, csak ha ismeros/haver vagy. De ha szerencsetlen vagy, es alaplapos lesz a telod, ha ismerosod van ott, mint nekem is tobbek kozt,se fogja kicserelni mert visszakuldik a gyartohoz a rossz alaplapot es azok nezni fogjak a knoxot, ami ha 0x1, a szervizzel fizettetik ki. Rohadt nagy szemetseg ez sracok, az az igazsag. Plane hogy elvileg az android szabad fejlesztesu amit a gyartok ugy athagnak ahogy van, de beleteszik a fejlesztoi lehetosegeket, hogy a google ne szoljon be bekik, de igy is megvan kotve a kezed.
-
s.Oliv3r
senior tag
Mar csak arrol szokhatnanak le, hogy szar FWt adnak ki a telefonjaikra szandekosan, hogy ujat vegyel. Szerintetek egy ilyen telefon, ami 4 mag, 2ghz, es 2gb rammal bir, ennyire lenne kepes? Szerintem nem, es szerintuk sem, de ez az igazi business, a nem optimizalt FW. N5 4.4.2vel tok jo volt, kiadtak ra a 4.4.3at es 4.4.4et, mindketto szar lett. Kozeleg a N6, es elkezdtek kenyszeriteni hogy valts. Egyeduli tenyleges hibajuk az volt, hogy az S5ot szar szoftwerrel adtak ki. Eddig minden csucsmodelljuk kezdo FWe hasitott. De lehet ezt is azert csinaltak, mert kozeledik a galaxy f (s5 prime). Vedd meg azt. Arrol nem is beszelve, hogy mostmar nem tudsz visszaterni az elozo szoftverekhez, na vajon miert. Lehet tobbek ezt osszeeskuves elmeletnek hiszik, de nem az. Tenyleg nem.
-
Gizmo94
veterán
-
sparks
senior tag
Nem tudom mit csinálnak a Samsungnál, de valamit nagyon elbénázhattak, hogz a vodás már kijött, a független meg sehol. Én is várom, mint a megváltót, hogy végre ismét teljes értékű legyen fél év után a GPS/Glonass a telefonomban, amit a cég egyszerűen elbaxott
(#38378) mgTerminator
És akkor az a megoldás, hogy majd felrakok egy régióidegen szoftvert? Persze tudom, hogy tök ugyan az, de akkor is, milyen már ez? -
FtcFeki
csendes tag
Akitől én vettem annak a neve spigen volt. Amcsiból jött 6000 + 3000 posta. Minősége kiváló. Egyszer ejtettem le a telót eddig, de tökéletesen védte. Hátlapot nem karcolja. A leejtéstől a műanyag része a toknak egy helyen karcos lett, de nem zavaró. Ebay-en árulnak ugye cégek is. Ez most vagy a cégtől jött, vagy az egyik ott dolgozó spájzolta be magának a raktárból, mert több száz volt neki készleten.
-
Gizmo94
veterán
Sokan szeretik, egy fóliánál mindenképpen praktikusabb. Ha rárakásnál alámegy a por akkor minden kuka. Érdemes felrakatnod inkább, vagy ha otthon csinálod akkor fürdőszobában és gőzben, hogy ne legyen por. Bár végszükség esetén lemosható a ragadós fele, de van esélyed, hogy a hajszálvékony ragasztóréteg tönkremegy.
-
Gizmo94
veterán
Csak ésszel, mert a nem kompatibilis modemmel repül az imei. Mondjuk visszajön ált. ha visszarakod a megfelelő modemet, de meglepő lehet, ha egyszer csak nem lesz regisztrálva a hálózaton.
Root szintén ésszel, mert ha felrakatod a kingoval a custom recoveryt, repül a knox flag, azzal meg a garancia, amennyiben van.
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Én úgy tudom, nekem egy "T"-s mondta, hogy azért vannak ezek a térerő problémák, mert a T-mobile most áll át Telekom hálózatra.. Aztán ezért nem tud megküzdeni ezzel a problémával.. Nem csak "samsung" eset.. elvileg.. aztán ha hülyeség, akkor más után mondom a hülyeséget..
Egyébként, be kell menni T-be, aztán elvileg cserélik a sim-et. Nálam is ez a gond, én jöv. héten megyek be.. Mostanában egyre sűrűbben csinálja. S2-őmnél is ez volt a gáz, cseréltettem sim-et... (persze nem mostanában) akkor megjavult.
Viszont kérdésem is lenne. 4.3-as rom van a telón. Most néztem frissítést, és elkezdett tölteni valami 400 megát.. gondolom ez lehet a 4.4.2. Mit javasoltok? Leszedjem vagy maradjak 4.3-nál? Csak mert nagyon úgy veszem észre egyre lassulgat a teló.. pedig nincs 1 hónapos....
és örülnék, ha esetleg megoldódna vele pár gond.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Battlefield 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest