- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mkoch820
tag
válasz
falijja #24764 üzenetére
Mi az a rom free rom?
Ha knox előtti bootloadered van, feltehetsz akármilyen custom recovery-t. Ha van knox számlálód, akkor csak rootolni tudsz a számláló ugrasztása nélkül, azt sem mindenhogy, pl kingo root-tal lehet. Ha 0x0-n vagy, és maradni is akarsz, nem tudsz semmilyen egyedi romot, sem recovery-t flashelni. Ha 0x1-en vagy, akkor már mindegy, bármit csinálhatsz -
mycso
veterán
válasz
falijja #24453 üzenetére
Igen, viszont a Kingo ROOT-al nem.
-
válasz
falijja #24363 üzenetére
a leírásokat kell elolvasni, abban jelzik, hogy a knox számlálók ugranak vagy sem.
caska1991; szia, azt kellene tudni, hogy a htc töltő milyen értékekkel bír, mivel a gyári samsung töltő 2 amper értékű, és ha a htc töltője esetén jelentősen kisebb az érték, akkor előfordulhat, hogy nulla közeli töltöttségnél már kevésnek bizonyul, ahogy a munkaállomások 0.5 amper értékű usb (2.0-ig) csatija is, olyankor már csak a nagyobb teljesítményű töltő tölti, de bizonyos százalékú töltöttség felett már a gyengébb töltő is okés, csak lomhább a töltési tempó.
-
-
b.bela1
őstag
válasz
falijja #24209 üzenetére
Elég nehéz, mert ilyen távolságon (közelségen) már a kéz apró remegése is elmosódást okoz (esetleg egy feles segíthet).
Bal mutatóval szoktam rákattintani, kiélesdik,jobb hüvelykel pedig lekapom.
Lehet nem szabályos, de működik. Kis gyakorlás. Elég jó képeket lehet csinálni.
Kinagyítva porszemek ilyesmik simán látszódnak. Próbálj párat, aztán ráérzel.
Többet szoktam csinálni, amelyik nem remegett be, azt szoktam megtartani. -
Rengete
aktív tag
válasz
falijja #23837 üzenetére
Ami szerintem jobb benne! : Sokkal jobb akksi idő. 2. nap egész nap nyűstöltem és estére 50% maradt. Ma pl 78%-al értem haza és azért ma i használtam telefonálásra inkább. Kijelző! Hogy trendi legyek "smooth"-abb működés. Bár amióta az S4-re felment a 4.3 azzal sem volt gond, de azért ez még egy kicsit jobb.
Na és akkor ugye a lényeg a cerka. Bármikor kihúzom már rögtön dobja fel a szoftvereit artalmazó kis menüt akár telefonálás közben is és már jegyzetelhetsz is. A jegyzetre ha egy telefonszámot felírsz, akármilyen csúnya írással, felismeri és tárcsázza, vagy ha címet írsz be akkor a térképet nyitja megtalálva a címet és indulhat is a navigáció! Szenzációs a hangja is ami már egy kisebb rádióéval felveszi a versenyt.
Eddig nálam ********5********* -
Gizmo94
veterán
válasz
falijja #23559 üzenetére
Kosztüm a színházban egy kellék, custom romot tudsz feltenni. Bootloadert nyitni kellene, ha már a zárt van fent, csak apró malőr: nem lehet. Ha még nem zárt bl-ed van, úgy romolod, ahogy akarod, ha már a zárt, akkor xda-ról tudsz szedni zárt bl-es custom romokat. BL-t nyitni ha tudsz, (ezen kommented alapján kétlem)
akkor sok ember lesz hálás neked.
-
GLOCK34
aktív tag
Azt hittem már használod. Csak érdeklődni akartam,legfőképp olyan emberektől akik már tapizták is mert ez a Samu spec.tetszik,de nagyon. Úgy látom képek alapján,hogy egy hátlapcserével vállalható lesz a megjelenése is. Hardveresen meg kinek nem elég? A kijelző pedig teljesen hidegen hagy,meg tudom szokni mindegyiket.
Érdekes volt olvasni a véleményeket a Pf2,s3,oneX kapcsán. Nekem jelenleg Pf2 van,igazából semmi problémám nincs ezzel sem,de igaz mással sem kijelző tekintetében
kivéve a Sony Z.
Mikor kijelzőkről van szó mindig az Lcd vs Plazma összehasonlítás jut eszembe. (Szappanopera hatás,gyenge fényerő,beégés,fekete,fehér szín hiány,stb pro és kontra) -
Strengar
tag
a telt szín és az elcseszett alpixel elrendezés kompenzálásából adódó túlszaturáltság azért nem ugyan az. Egyetlen hozzászólásomban sem fikáztam az S4-et mint kézüléket, hiszen valóban nagyon jó lett. De pl ha ide téved vki hozzám hasonló, akinek esetleg szempont az is, hogy valósághű színeket lásson, ne egy cukormázas valamit, akkor azért az ne csak annyit lásson, hogy "húúú tökéletes meg agyon ver mindent", mert az azért elég erős csúsztatás.
-
Jaffa75
őstag
az anyaghasználat kérdésével kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy 100 emberből mennyi használt tokot, flipet, bumpert...? Onnantól kezdve meg csak a GG látszik
! Nem mindegy ezek alapján hogy műanyag vagy fém a hátlap?
Az e-bayen vehetsz fém szálcsiszolt hátlapot 2 k körül 20 féle színben - mi a gond?
Azt használod, ami belül van, azaz ha belül prémium, akkor azt élvezheted...Akinek meg nem tetszik nem veszi meg... a Tied volt ezen a fórumon a kismilliomodik műanyag házra vonatkozó negatív komment - van értelme?
-
Xaels
félisten
Csak abban a házban az előlapra 2!db hangszóró került. Amit spóroltak helyet azt viszont olyan módon használták ki ami egyelőre egyedülállóvá teszi.
Na de kérek innentől mindenkit, hogy maradjunk a fórum témájánál, ne flameljünk ide se almát, se htc-t hanem inkább a készülékről értekezzünk, hogy minél hasznosabb lehessen a fórum az ide tévedők számára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest