- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
ÜDV !
Hogy lehet azt megoldani, hogy az sd kártyám tartalma TotalCommaderben is látszódjon rendes meghajtóként ne csak win7 intézőben...(gyári usb kábellel feldugva gépen) vagy létezik más kétablakos filekezelő ahol ez kapásból nem gond, vagy én vagyok láma....
HELP ! THXTHX !
-
degec
senior tag
de eszméletlen hüLYe vagyok !!! BOCSSSS Sökettő fórumba akartam !! ELNÉZÉST !!!!
-
degec
senior tag
Srácok !!! ÜDV !!
Hogy lehet azokat az ikonokat kitenni a főképernyőre amiket a főképernyő tetejéről lehúzom és ott előjönnek ezek: wifi blútúcs
, képernyő elfrgatás stb ..ikonok... szépen a digit óra widget alatt szeretném nyomkorászni, hogy ne kelljen lehuzogatni...!!
Köszöntem szépen !!
(4.1.2 gyári érintetlen T-s)
-
degec
senior tag
okosok!!
Haverom leejtette 23 cm magasról pofával kőre az s2 jét és szará repedt a kijelzője.. ki és hol javítja ezt meg okosan olcsón...cseréli... kungzi ? vagy valaki itt reklámozta magát hogy ő lehámozza és kicseréli üveget..stb.. SOS help !! THX !
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Valaki segítene, keresem de nem találom.. ha jól látom létezik s4 ből dual active 2 sim-es telefon is ? illetve milyen változatok léteznek még ? köszönöm szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest