Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
sziasztok, Lollin megy a Wanam?
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
nekem is elkezdett rosszalkodnia közelség érzékelő szenzor.
(nem kapcsolta vissza a kijelzőt ha elvettem a fülemtől)
Láttam a youtube-on már korábban szétszedős-tisztítós videót,,,de aztán megtaláltam ezt:https://www.youtube.com/watch?v=lY0PHlDvg0k
én is kiporszívóztam a speakeren kersztül a szívónyílást befogva hogy minél nagyobb szívó erőt tudjak elérni.....
most működik. lehet hogy megúsztam a szétszedést. -
babosf
aktív tag
sziasztok,
nem pont téma de megkérdezem: S4-nél hogyan lehet kikapcsolni a névnap értesítést a naptárban?
(vagy bárhol) mindig éjjel fél 12-kor jelez hogy mi lesz a következő névnap.
Kurvára idegesít.
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
ha valaki használ eudemoney romot, kérem nézze meg, hogy a wanamból beállított call recorder működik-e?
köszi -
babosf
aktív tag
válasz
öregpapa #42839 üzenetére
szia,
wanamból nem megy a call record. kirakja a gombot, rányomok de nem indul el a felvétel és hívás bontáskor kifagy a gép.
azt írja hogy leállt a hívás process leállt. amikor feltettem a edem. romot még jó volt.
letöröltem a wanamot, újra tettem de nem jó. volt dalvik c. és c. törlés.
amit írtál ha az aromával felteszem a romot nem csinálok full wipe-ot mit gondolsz? nálad működik?
ja és ha felteszem az ACR (aut. call rec) az sem megy, kifagy.köszi
-
babosf
aktív tag
na feltettem az Eudemony 6,4-et. semmi trükk nem volt, amit írt a fórumtárs azt választottam a telepítésnél. nem volt semmi gond a SIM-el sem, jó az AELK kernel.
üzemidőben jó.
kérdés, ha meg akarom változtatni a telepítéskor kiválasztott opciókat, pl. tárcsázó akkor újra kell telepíteni és mást kiválasztani? full wipe nélkül nem kell megint belakni a telót? -
babosf
aktív tag
sziasztok,
beállítottam a hívásrögzítést wanam xposed-ban, aki használja árulja már el, hogy hova menti a felvételeket?
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
twrp-t tennék a gépre Odinnal.openrecovery-twrp-2.8.0.1-jfltexx ezt letöltöttem, azt írja lemezkép file.
hogyan tudom ezt odinnal feltenniköszi
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
ES File explorer-nél hogyan tudom beállítani az írás, olvasási jogot? nem rootolt. Nem enged átnevezni könyvtárat az exSD-n.más: aktív hívásnál, ha a tárcsázóba beütök egy másik telszámot, azt hogyan tudom az aktív hívás után előcsalogatni?
köszi
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
az értesítési LED beállítási menü pontját nem találom.
segítsetek, köszönöm -
babosf
aktív tag
sziasztok,
roaming-al volt vkinek gondja? (T, NG8)
Montenegroban jó volt de sem Boszniában sem Horváto.-ban nem ment fel a hálózatra,
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok, tegnap frissítettem NG8-ra. Vki árulja el, hogy hogyan lehet a zárolt képernyőre a fényképezőgépet beállítani?
Nekem vhogy nem akarja....
Apex-et használok, ha esetleg ez számít...
köszi -
babosf
aktív tag
válasz
baszenszejj #39726 üzenetére
egy fos
-
babosf
aktív tag
válasz
upbuvar #39036 üzenetére
nálam a tapasztalat:
-látja a glonasst
-a gps vmikor nem talál jelet az istenért sem. ilyenkor a gps-t tiltom 2-3 sec-re majd bekapcsolom újra és ismét jó. ez pont ilyen volt az előző ROMban is
- kb minden 10. hívásnál nem hallok semmit és engem sem hallanak
- LTE-re állítva a térerő vmikor nullaEnnyi. Nem túl fényes.......
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
a német rom-ban nem tudok kirakni widgetet zárolt képernyőre?
Ez vmi sajátossága vagy én bénázok?köszi
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
feltettem a német romot és azt tapasztalom, hogy ha a mobilhálózat LTE-re van állítva akkor szinte nincs térerő,(bizonyos helyeken) ha viszont átrakom WCMDA-ra akkor ugyanazon a helyen max térerő.
valaki tapasztalta ezt?
köszi
-
babosf
aktív tag
válasz
mgTerminator #38235 üzenetére
rossz napod van?
-
babosf
aktív tag
sziasztok, van vkinek tapasztalata a nem rég linkelt dual sim-es megoldással kapcsolatban?
köszi -
babosf
aktív tag
bocsi kezdő samus vagyok,
ha odinnal rakom fel akkor gyalulja a telót?
vagy mivel új rom mindenképpen kell egy gyári vissza telepítés után?
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
ha BT-n átküldök egy névjegyet nokiáról akkor azt hol találom meg?
kiírja hogy sikeres küldés rákattintok névjegyre de nem telepíti........
kösz -
babosf
aktív tag
válasz
babosf #35537 üzenetére
na ennél a következő a helyzet:
görgethető háttérkép nova launcherrel megoldva
ami az állandó Touch W. választást illeti amikor letörlöm a hotmail alkalmazást akkor megjavul.
valaki járt már így? nem is értem a hotmail-nek mi köze az alapértelmezett kezdőképernyőhöz vagy miért kavar bele.... -
babosf
aktív tag
sziasztok,
kezdő s4-esként a következő dolog kiidegel:
amikor home gombbal a kezdő képernyőre akarok ugrani, véletlenszerűen (nem tudom mitől függ) beadja, hogy válasszak a TouchW kezdőképernyő vagy a TW gyors kezdőképernyő között. hiába választom hogy mindig a TouchW. legyen ha home gombot nyomok, véletlenszerűen (sokszor) előjön.
Aztán kiírja hogy a feladatkezelő (beállítások????) menüben változtassam meg az alapértelmezett alkalmazást.
Van olyan a beállításoknál hogy alapértelmezett alkalmazások/kezdőlap. Itt kijelölöm a TW kezdőképernyőt,
de ez nem jelent semmit mert a kijelölés eltűnik. a TW gyors kezdőképernyőt meg nem engedi törölni.
(a hotmail connect miért van a kezdőképernyőnél az csak hab a tortán)WTF????
aztán a görgethető háttárkép beállítás is érdekelne......
köszi
(4.4.2 van a telón)
-
babosf
aktív tag
ja és még vmi, görgethető háttérképet hogyan lehet beállítani?
mycso írja hogy wallpaper setter-rel de két app.-ot is leszedtem de nem tudtam görgethetőre beállítani.
köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
új vagyok, LG-ről jöttem.
Kérdés: hogy tudom beállítani, hogy ha rányomok a névjegyeknél a névre akkor egyből tárcsázzon?
Furcsa mert itt az "adatlap" jön be és még1x rá kell nyomnom hogy hívjon.
Köszi -
babosf
aktív tag
sziasztok,
bocsi ha nagyon láma, egy ismerősömnek van S4, kérdés, hogyan lehet beállítani a hívásvárakoztatást?
most ha rácsörögnek, foglaltat jelez és kap egy üzenetet a nem fogadott hívásról.
azt szeretné ha a bejövő hívás rápittyegjen a fülére beszéd közben és lássa ha keresik, át tudja venni stb.
köszi
üdv-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest