Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
Trespa #56605 üzenetére
Mond mi az amiben többet tud a gyári navi?.... Lassú is meg lassú is stb stb Az meg hogy azt mondod a teló alkalmas rá de jobb a gyári navi ne nevettess.... amikor a gyári navikat kihozták még nem volt okostelefon, most már nem is gyártanak szinte nagyon ilyeneket, persze azért még lehet kapni de a kereslet visszaesett...
-
poli27
veterán
Nekem munkaeszköz a telefon és a napi 156. navi indításnál már számít mennyi idő alatt indul,nem mondtam hogy rossz lenne sz s4 egy szóval sem, csak azt hogy az s6 fényéveket ver rá sebességben (beépített ssd) sztem... A páromnak vettünk először 2 hónapja egyet, neki s3 at váltott le, és megtetszett nagyon, ennyi a történet, nem éreztem rossznak az s4 et, de volt rá lehetőségem megvenni és a kék szín is nagyon tetszett ugye az s4 em fehér volt.
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
Búcsúzok innen, tegnap elvitték a telót, az utód meg egy Türkizkék 64gb S6 volt már egy hete
ég és föld a két telefon közt a különbség.
-
poli27
veterán
válasz
Howkeddlee #56558 üzenetére
Nekem is meghülyült a lolitol, szervíz ott megcsinálták garanciában és kérésre a függetlent tették fel, de közben cseréltek főpanelt meg usb csatlakozót benne. Azóta tök fasza igaz nem sokat használtam mert lett egy s6 os!
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #56239 üzenetére
Visszajött a szervizből főpanel csere volt benne,mikrofon és usb !Ráadásul Telenoros a teló de megkértem egy papíron őket a telő mellé rakva, hogy a függetlent tegyék fel és azt kaptam meg, rendesek voltak. Most hasít mint állat a telefon! Csak nem értem a 4.4.2 vel nem volt baja az 5.0.1 meg kinyírta a telefon panelt?
-
poli27
veterán
3 file-os romot lehet találni valahol 5.01 re?
-
poli27
veterán
Ez az 5.01 es frissítés simán megölte a telót.... A wifi alig kapcsol be folyamatosan kifagy a telefon ha hívás érkezik be és nem lehet felvenni stb stb... Már reset is volt semmit nem ért.... Valakinek csinál még ilyet?
-
poli27
veterán
A loli frissítés óta a wifit alig akarja bekapcsolni, másnál is így van? pedig már reseteltem is a gépet de nem használt...
-
poli27
veterán
válasz
migabi24 #55074 üzenetére
Nem szar az s4, de a páromnak 3 hete megvan az s6 (s3 lett lecserélve) és nagyon tetszik, az s4 ben a kamera valami pocsék olyan mintha mindig zoomon lenne (egymás mellé teszem az s6 al, és ugyanazt a képet nézve az s6 kijelzőbe belefér a tárgy, míg az s4 esbe csak kb a fele háromnegyede látszik...) és homályos szar képeket csinál, míg az s6 ban fantasztikus... már kicserélték a belét a telefonnak egyszer és nem változott semmit sem...
-
poli27
veterán
A telenyomor elmehetne már a fenébe, hogy még mindig nincs loli kiadva náluk, hogy kipróbáljam az s4 en, de asszem nem is várom meg hanem veszek egy s6 ot....
-
poli27
veterán
Valaki tudja mikor jön ki qa Lolipop Telenorra?Már mindenhol kint van csak itt nem... mi történik ha felteszem a független romot, valamit kell basztatni hozzá?
-
poli27
veterán
Hol találok egy friss 3 fileos romot telenorhoz?
-
poli27
veterán
nekem azzal se megy valamiért :S [13 Alpha 11] ezt szedtem le
-
poli27
veterán
Használ valaki xbmc-t a telón, miért akad ennyire a HD videó, valamit be kell állítani esetleg, de annyira darabos a videó hogy nézhetetlen.
-
poli27
veterán
Melóra használom a telefont, és sokszor csatlakozom új wifire(még sose volt hozzá a telefon csatlakoztatva), ilyenkor ha nem tiltom le előtte a mobilnetet akkor kiirja hogy csatlakozva, megnyitom a böngészőt. és megint a mobilnet megy,visszavált rá.Ha kikapcsolt mobilnettel csatlakozok akkor hibátlanul csatlakozva marad.Ez így eléggé idegesítő esetleg másnál is van ilyen?
-
poli27
veterán
3 napja voltak kint javítani, szoftvert frissített a szerelő,de a hiba továbbra is fennáll. Random beragad a wifi,csatlakozok hozzá, és már rég nincs a hatósugáron belül, de még mindig azt jelzi hogy ott van és nem lehet kiszedni onnan,akkor se ha több napig meg se közelítem.Valaki járt már így, mi lehet a megoldása?
-
poli27
veterán
jha tuti szellemi energiával megy a sim kártya.... akkor ha kiveszed a telóból akkor is megy? hagyjátok már a hülyeséget, ha nincs ami táplálja nem sugároz semmi se az tuti!
-
poli27
veterán
válasz
kavics325i #23513 üzenetére
hát ettől megoldhatnák könnyebben is..... mire ezt végig zongorázod eltelik 2 nap.... ráadásul mindig visszamegy a sor elejére.....
Telenor MyTV ez micsoda tudja valaki? -
poli27
veterán
Hali
hogyan tudom kikapcsolni a gmailban a szinkronizálást, rászántam magam a gyári beállításra, és folymatosan letölti a telepített alkalmazásokat ami nem kell nekem... mit tudok tenni ez ellen nem találom!
-
poli27
veterán
A T megint jó sok ideig ül a frissítésen
Már mind kijött csak T nem (igaz nekem Telenoros a telóm) de ez akkor is vicc, sokáig tart beletenni az origót meg a sok T-s szarságot biztos!
-
poli27
veterán
A pannonos 4.3 ilyen szar?nalam random bekapcsolva marad a kijelzo ha pl bongeszo megnyitva marad.... estere lemerul mig a 4.2.2 kb 40% nal volt ugyanolyan hasznalat mellett.ota frissitett,probaljam meg resetelni teljesen ugy feltenni odinnal?
-
poli27
veterán
Telenorra is jön a 4.3 mostanában?
-
poli27
veterán
Nekem Telenoros a telo,ha kijon a fuggetlen 4.3 azt ra tudom tenni?
-
poli27
veterán
Ilyet próbált már valaki, van értelme?
-
poli27
veterán
Ez a knox hardveres, vagy csak szoftveres dolog?
-
poli27
veterán
válasz
Rabbitf_24 #20196 üzenetére
Lehet nem is igazi!
Azért nem ismeri fel a gép, csak egy klón teló!
-
poli27
veterán
válasz
Cosmograph #20030 üzenetére
Az imeit ellenőrizted?
-
poli27
veterán
Ez kb olyan, mintha a Windows kikapcsolva akarnátok zenét hallgatni sztem!
-
poli27
veterán
válasz
Cosmograph #19880 üzenetére
Hogy lehetnek az emberek ilyen felelőtlenek sose értem meg!
Pedig mindenhol le van írva,ki van tárgyalva ellenőrizni kell vásárláskor.... -
poli27
veterán
[link] erre vki?
-
poli27
veterán
Mi ez a Knox amúgy, és miért zavar mindenkit?Engem nem zavar, a Galaxy W-met romoltam mert lassú szar volt, de ez jól működik sztem a gyárival is
-
poli27
veterán
hogyan tudom rávenni a wifit, hogy ne 65mbit el csatlakozzon fel? Csak 20mhz es sávot használ nem 40mhz et, valahol lehet állítani ezt?
-
poli27
veterán
van rá valami lehetőség, hogy a kamerát visszavegyem mondjuk 1 megára, mert túl nagy képeket készít (melómhoz kell, és elég a kis felbontás,mert különben sok ideig kell feltölteni a netre
) Csak 2,4 mega a minimum, a párom s3 -asát egészen 0,3m le lehet vinni....
Mennyivel gyengébb a vaku, mint az s3 ba....
akartam még valamit kérdezni de most nem jut fejembe -
poli27
veterán
Nah a mai nappal lecseréltem a nagyon utált Galaxy W-met erre a gyöngyszemre.Még barátkozunk
Van valami beállítás, amivel esetleg az akkuidőt ki lehet benne tolni kicsit, vagy valamilyen trükk amit jó ha tud az ember?
-
poli27
veterán
[link] jó reklám
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest