- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunisanyi
csendes tag
válasz
Vikooo #28247 üzenetére
Hello!
Bocsi a zavarásét,látom Te is érdeklődtél samsung galaxy s4 "sim kártya eltávoltítva,újraindítás szükséges..." hibaüzenettel kapcsolatban.Sikerült megtalálni,kiküszöbölni a hibát?Ha igen,megosztod velem?2telefonom is elkezdte ezt a hibát produkálni.Előre is köszönöm
Üdv
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #36368 üzenetére
Meg 4.4 előtt is, ahogy kell. Nincs köze a villogásnak a kitkathoz.
kareszkaresz: Ahogy mondod, mennie kell benne. Nincs kernelszintű tiltás szerintem semmi. A specifikációjában csak azért van 64-es , mert a megjelenésének időpontjában az volt a max. Gyakorlatilag nincs különbség a kártyák között, csak kapacitásban, tehát mindenképpen jónak kell lennie. De ami miatt biztosan merem állítani az az, hogy nekem pl. az S3-amban is 64-es van és az ugye nem volt erre specifikálva gyártó szerint, mégis harapja. Itt a hangsúly szerintem inkább az SDXC supporton van. Ha a telefon ezt tudja, akkor nem lehet akadály. Szerintem a helyzet S4 esetén detto a nagyobbal, ugyanúgy, mint S3 esetén, bár nincs 128-as kártyám próba céljára.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Vikooo #35220 üzenetére
En az s4-et csereltem el ra,most megint s4 van.
A kijelzo szep,az akksi bika,a meret nagyobb mint az s4,ami mar-mar zavaro.
dobalta a tererot neha,a telefonalas kozbeni beszedhang pocsek volt,nem ertettek sokszor mit beszelek.
A terero is rakoncatlan volt,nomeg az lg ui-val sem birtam megbaratkozni.
Persze ez szubjektiv kinek mi,ettol szep az elet.
Nekem inkabb ez,neked az. -
Dare2Live
félisten
válasz
Vikooo #35013 üzenetére
munkatársamnak most javították one xét. edigitalos volt leadta és ~1hét múlva mehetett érte. Ssemmi nem látszik rajta csak kapott egy papírt, hogy boardot cseréltek benne és 99% cseheknél cserélték.
Én lassan azt látom, hogy milyen lábbal kellnek fel ld pl S4 repedt kijelzőket. Egyértelműen garanciális probléma és sokaknak simán cserélik, sokaknak meg nem és nem látom mi alapján döntenek a cseréről.
-
Valken
tag
válasz
Vikooo #34758 üzenetére
Szaggat az mindenhol, nem csak ott.
Elkövettem már pár hibát az életemben, de a legnagyobbak között tudom említeni a 4.4.2-re való váltást.
Persze ez furán hangzik annak, akinek elmondása szerint jól működik a KitKat, de pl. az ismerőseim egy részének fel sem tűnnek ezek a hibák, ha mutatom nekik, szóval nézőpont kérdése is a dolog.
Engem sem zavarna, ha nem tudnám, hogy a 4.3 jól működött.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34751 üzenetére
Igen , ha van cwm- recoveryd, akkor recoveryből mehet neki egy zip-es megawipe, utána rom se marad a telón, bootolni sem fog tudni. Ekkor berakod dl módba, majd odinból felrakod a kívánt romot, és vélhetően minden hibátlan lesz, mert minden szemét eltűnik mindenhonnan, teljesen tiszta telepítés lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34745 üzenetére
Ezek közül nálam egyetlen jelenség sincs. Mondjuk az ikonok újrarajzolása igen komoly hiba. Nem tudom mitől vannak ezek a hibák nálad, a rom telepítése előtt teljes wipe volt? Nem, nem factory reset, meg ilyen szarságok, hanem full vagy megawipe. Amiket leírsz, annak tükrében komoly gond van a telefonodon azzal a rommal. Nálam egyetlen hiba nincs amit írtál, sem stb.stb.. Így nem értem, nálad miért ilyen a helyzet.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34727 üzenetére
Hát ha a Samsung belehúzna egy kicsit és hozná azt a szintet, amit most az S3-nál a 4.3-mal hozott, akkor el,lehetne felejteni a gondokat.. Ilyen még nem volt, hogy gyári romot hagyjak a telefonomon, de az S3-on az van. Hibátlan, tökéletes, hiába kerestem a hibákat, nincsenek. Egyáltalán, és semmilyen. Úgy hibátlan ahogy van... Kár, hogy a Samsung csak akkor tud egy normális romot kiadni egy telefonra, amikor az már bőven kifutott. Ha időben tenné, jóformán felesleges lenne a fórum mint segítségkérés, annyira hibátlan az a rom. Mintha nem is Samsung-Android lenne.
-
FrankMonzano
őstag
-
válasz
Vikooo #34548 üzenetére
g2 esetén sem megy sok embernek kitkat alatt a glonass!
a g2 nem bővíthető memóriakártyával, és sokak számára ez is probléma, illetve kizáró tényező - de legalább a kitakt memóriakártyás korlátozása nem érinti...
kitkat óta a g2 sem fenékig teljfel, lásd például a hang és a bluetooth problémákat.fodin; nem ugrik a knox, ha megfelelő, hivatalos/gyári firmware verziót húzol fel odin alól.
-
fodin
tag
válasz
Vikooo #34548 üzenetére
Én is váltottam G2-re, aztán újra S4-em van.
Szerintem:
- a készülékház kialakítása szebb/jobb/minőségibb, egyszerűen jobb kézbe fogni az S4-et
- a G2 fényerőszabályzása nem tetszett, vagy túl sok volt, ha kicsit lejjebb vettem a fényerőt, akkor túl kevés
- a felhasználófelület sokkal szebb, mint a G2-ben (betűk, ikonok, alkalmazások grafikája)Hogy ontopic is legyek:
4.3 (már knox-os) T-mobilos rom van a telómon. Jól gondolom, hogy nem fog ugrani a knox számláló, ha official 4.3-at teszek rá odinnal (független XEH 4.3-at, vagy esetleg Black Editiont)? -
FrankMonzano
őstag
válasz
Vikooo #34495 üzenetére
Szerintem nem igazan lesz jo valasztas a z1c.
Par naposan mar adjak el oket a ph-n,ennyire jott be nekik :d.
Nomeg az a sony felulet szerintem gaz,gazabb mint a TW.
Raadasul,ha jobban utana olvasol az a kompakt annyira nem kompakt.
Kijelzo meretehez kepest nagy a haz,vaskos,raadasul a kijelzon vannak a virtualis gombok,ami meg le is vesz annak meretebol.
Az elgondolas jo lett volna (kissebb kijelzos mobil izmos hw-vel),de nem jott ossze teljesen.
En tuti nem valtanek ra,de te tudod. -
-
Tirexi
addikt
válasz
Vikooo #34451 üzenetére
1) Nincs ilyen semmilyen fényerőnél sem.
2) Nekem ez nem is kell ugyan úgy jó a GPS.
3) Nem merül jobban a teló mint a 4.2-vel.
4) Nem is kell. Ha nincsen baj a telóval felesleges ilyen program telepítése. Amúgy sem érdekel az akksi idő. Ezeket a telefonokat masszív használat esetén naponta kell töltögetned úgy is, ha nem 2x-er 3x-or.
5) Másoltam rá átküldött fájlokat és nem ütközött semmi. Konkrétabb?
6) Ezt sem tapasztaltam.Ezek szerint nekem varázs telefonom van.
Én csak azt vettem észre, hogy minél több memória tisztító sz@r program van a telón annál több memó foglalt meg annál jobban merül.
-
zseko
veterán
-
-
zseko
veterán
válasz
Vikooo #34310 üzenetére
Tekintve a "neves" (lg, htc, sony) gyártók frissítési és garanciális hajlandóságát (amik azért az utóbbi időben kicsit javultak), szerintem ezzel sem járnék rosszabbul...
(#34311) mgTerminator: Nem is akarnám lecserélni
De mire eljutok oda hogy az S4-et lecseréljem, bőven jók lesznek ezek is. Nem sok mindennel tudnának rávenni cserére: sokkal jobb aksi idő, gyorsabb fényképező. És ami a miuiban tudomásom szerint alapból benne van, az a jogosultságkezelés, futó appok kontrollálása. Elegem van, hogy root nélkül nem lehet kontrollálni a sok feleslegesen futó és automatikusan elinduló sz@rt...
(#34314) suhico: gondolom neked sincs glonass.
-
válasz
Vikooo #34234 üzenetére
két kábel láttam a héten, amiknél barnulás volt látható mind a két végén, ahol a kábel a csatikba torkollott, és egyértelműen a hő miatt történt az elszíneződés.
mind a kettő rögtön a telefon megjelenésekor lett vásárolva, és azóta mindig azzal töltötték a gyári töltőfejjel a telefonokat, és a tulajok szerint mostanság lomhább a töltés.
a jövő héten elhozzák újrahúzásra, akkor teszteljük majd, illetve ki is mérem, ha lesz mit. -
madkiller
őstag
válasz
Vikooo #33913 üzenetére
4.4 óta nekem is előfordul az ilyen, bár pont napokban nem jelentkezett. Olyat is csinált, hogy a közelségérzékelő nem működött, kikapcsolt hívásnál, de ahogy elvettem a fülem a samutól nem kapcsolt vissza a kijelzője csak menügombal, de innetől már ki se kapcsolt. Újra indítás nem segített. Megnéztem mi frissült mostanában ráböktem a viberre eltávolítottam és újra szuperál. Már megilyedtem, hogy factory kell...
-
válasz
Vikooo #33920 üzenetére
akkor ott más lesz a gond, legalábbis nem normális jelenség!
próbáld ki másik sim kártyával is, ha többel is jelentkezik a hiba, akkor nem a sim kártya tehet róla, ha más helyszíneken, eltérő cellákban is adódik több sim kártyával is, akkor pedig nem is csak adott cellában van szolgáltatós probléma, ha meg van lehetőség több szolgáltató sim kártyájával tesztelni, és mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor a telefonra szűkíthető a probléma. -
válasz
Vikooo #33916 üzenetére
jobb esetben nem ugrálja sorban a lépcsőket, hanem azonnal a legjobbra jelentkezik fel, bár ez nem csak a telefontól függ, hanem a szolgáltatótól/hálózattól is, ha problémás cellában van a telefon, akkor simán ugrálhat a különböző módozatok között.
régebbi (4.2.2) firmware alatt én is láttam az s4-en néha 3g kijelzést is néhány pillanatra, de aztán felugrott h+ majd 4g/lte hálózatra - beszélgetés és sms nem megy 4g/lte hálón, olyankor leugrik az elérhető jobbik 3g módozatba.
kell valamennyi idő az átkapcsolás megtörténtéhez, illetve annak kijelzéséhez, de tényleges szakadás elvileg nincs, legfeljebb az utóbb említett kijelzés szerint. -
válasz
Vikooo #33913 üzenetére
szia,
elvileg nem is kellene a 3g, a 3g módozatokból (3g < h < h+) mindig csak a legjobbat veszi figyelembe.
az edge esetén is rendelkezésre áll az attól lomhább gprs, de arra is csak akkor áll át, ha nem okés az edge, és egyik 3g/4g módozat sem áll rendelkezésre, vagy nincs engedélyezve.ak76; ilyen szinten nincs értelme, ezért sosem hasonlítom össze a különböző kategóriás készülékeket, mert egyszerűbb használatnál talán még mondható, hogy egy f6...stb is megfelelő lehet az embernek - már akinek... -, ha nem akar olyan játékokat...stb futtatni, amik a sokkal gyengébb hardveren nem, vagy csak kompromisszumokkal futnak.
nem véletlen, hogy jobb esetben egy olcsóbb 1.2-es motorral rendelkező autó is elvisz oda, ahová a turbó 1.9-es, lomha sebesség mellett talán még a fogyasztásban sem lesz jelentős eltérés, akár még kevesebbet is eszik a gyengébb, de ha viszont pörgetésre kerülnek, akkor nem kérdés, hogy melyik ér oda gyorsabban, még ha többet is fogyaszt, és a kényelmi szolgáltatásokról nem is beszéltem, amik jellemzően adottak az eltérő (ár)kategóriákban. -
válasz
Vikooo #33821 üzenetére
alkalmazás 4.4.2 alatt is lehet a memóriakártyán, hogy külsős alkalmazás mennyire tud rá írni, az már más kérdés...
a vállalati ügyfelek (szerintem) inkább a gyártók érintettsége, mint például a samsung megoldott bizonyos "ipari" biztonsági elvárásokat a knox által, úgy a többi is meglépheti, azt nem tudom, hogy a google maga az android szintjén mennyire akarja összességében befolyásolni, vagy módosítani ezt.zseko; a hardver biztos, hogy most is tudja, viszont i9505 esetén több fórumon is találtam hozzászólást, hogy a hivatalos 4.4.2 alatt nem működik a glonass, mások meg írják, hogy náluk igen, szóval a fene tudja...
s2-n használtam utoljára ezt az alkalmazást, de előveszem megint azt a fiókomat, ha jönnek az s4-ek.
a gyorsítótárban tárolt adatok törlésével minden ideiglenes állományt eltávolítottál, az összes alkalmazás előzményét, frissítési/telepítési ideiglenes adatát, a böngészési előzményektől kezdve mindent.
én rendszeresen ürítgettem, mert sok adatot felhalmoznak a háttérben az alkalmazások/folyamatok, belép az ember a play vagy samsung apps felületére, és máris több megabyte ideiglenes adat marad hátra, és ez sok más folyamatra is igaz, tehát elég sok tárhely lefoglalásra kerülhet idővel, jobbára feleslegesen.nadi94; teljesen normális.
-
-
csabám
addikt
-
madkiller
őstag
válasz
Vikooo #33342 üzenetére
Camera Zoom Fx-el nem ment.
Google belevariált a kkitkatbe és más jog kiosztás kell az elérésükhöz, ha módosítja az app készítő az appot egy frissítéssel az megjavul vagy ha eleve a samsung belenyúlt volna a kitkat ezen részébe, mint a cm készítők akkor minden okés lenne -
Don't Panic
senior tag
válasz
Vikooo #33151 üzenetére
ChatON
ChocoEUKor
CoolEUKor
Dropbox
Googlekeresés
Google play
G.Play könyvek
G. Play Újságos
G.Play Zene
Google+
Group Play
Hangouts
Knox
RoseEUkor
Sforditó
S health
Samu apps
Samu books
samu calendar
samu Cloud data realy (quota)
sam. Contact syncAdapter
Samu games
samu link
Samu WatchON
Samsung Sans.
Sztorialbum
szotro widget
TalkBACK
TripaAdvisor
Utazas
yahoo finance + news.
VÉGE. -
válasz
Vikooo #32799 üzenetére
abban az esetben is igaz.
tisvol; mester nélkül is müködik a manuális szinkronizáció, mert két külön módozat van.
galaxys80; nagyon sok dolog okozhatja/befolyásolhatja, és az a jobbik eset, ha magától megszűnik a hiba, mert például csak beragadt egy alkalmazás, de egy újraindítás orvosolta a problémát.
-
tisvol
aktív tag
-
Maxentius
addikt
válasz
Vikooo #32349 üzenetére
Az A Better Camera progi is simán ír SD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest