Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavics325i
őstag
válasz
szabo.norbi #30254 üzenetére
Minek?Mán vagy 2 hete fent van....
-
kavics325i
őstag
Valaki mondjon már vagy küldjön már egy linket egy értelmes micro sd kártya tesztelő kéne,de nem sebességet akarok nézni hanem,hogy van e baja mer szétbasz a z ideg a geci galéria onlájn ébren tartja a telefont.
-
kavics325i
őstag
válasz
N.otorious #28818 üzenetére
néha olyan jó olvasni itt....
-
kavics325i
őstag
válasz
banhammer #27974 üzenetére
Azért erről volt már vita,nem is kicsi.Amit akkor is írtam most is tartom,nehéz egy olyan gombócot lenyomni a bíróság torkán ami nem biztos,hogy törvényileg le fér. Az eladás állapotában és itt KIEMELNÉM,hogy nem szolgáltatásról beszélünk hanem termék vásárlásáról szóval a lényeg a vásárlás időpontjában meglévő állapotot kell tudnia a készüléknek a szavatosság vagy garancia most esetünkben mindegy idő végéig.
Tehát és a lényeg ez::::
A Samsung vagy akármelyik gyártó nem azért tolja ki a frissítéseket,mert amúgy Ő egy nagyon rendes fasza valami. Hanem azért,mert ezzel együtt tudja csak biztosítani a megfelelő működést. A vásárlás időpontjában flottul pörgő rendszert!
A lényeg ez és indokként nem fogja elfogadni a bíróság,hogy nahhhdekérem hát ezek rútólnak,meg a fehérházban nem használják csak koxxal.
Egy kérdést tehet fel erre a bíróság!Miért nem volt ez benne az eladás pillanatában amikor a vevő kifizette a készüléket és miért nem hívták fel a figyelmét?
Ahogy mondottam volt és FankaDeli is szokta mondani.:Ennyi -
kavics325i
őstag
-
kavics325i
őstag
válasz
zlatan77 #27366 üzenetére
Nem tudom mit értesz torzításon,de ha egy hanganyagba bele nyúlsz eq-val akkor ott torzítás lesz. Eq-t nem kiemelésre használunk ha használunk hanem egy adot kör----hanganyag-műsorforrás--lejátszó-környezet-hallgató---- összemosására amit nem kiemeléssel hanem csökkentéssel teszünk. A hanganyagon sem véletlenül van olyan jelerősséggel.
-
-
kavics325i
őstag
válasz
danielgalaxy #27285 üzenetére
Amiről te írsz az nem eq-ként funkciónál hanem "tone"-ként ezért is halkul el. De a power amp eq-ja tökéletes,azon túl már nem kell,hogy vágj ill. kiemelj. Vagy fülhallgatót kell akkor cserélni.
-
kavics325i
őstag
válasz
danielgalaxy #27283 üzenetére
a poweramp eq-ja a jó.A gyári az fos
-
kavics325i
őstag
-
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26720 üzenetére
Érdekes,hogy most megnéztem a Note3-on ill. a fiam S2-jén is mind a kettőnél az ékezet nélküli az alapértelmezett. De a nejem mondja,hogy ez előtt(héten tettem rá a friss 4.3-at) nem csinálta ezt. Valszeg ez rommal együtt változott
-
kavics325i
őstag
válasz
Steelheart2 #26715 üzenetére
Nahh,köszi.Érdekes néztem is mint beállítást,de számomra nem logikus az elnevezése. Így azt pont nem választottam.Mindenesetre tényleg köszi.
-
kavics325i
őstag
válasz
kengyel #26712 üzenetére
Én arra írtam amire. Nekem 4.2-ön se volt bajom kivéve az sms jelző hangot.
De húztam halasztottam amíg annyira idegesítette az asszonyt,hogy állandóan figyelmeztette már,hogy itt a frissítés nesze..Rá tettem a repartos független 4.3-at utána a legujabb függetlent. A csc elmászott,de az meg nem érdekel.
Viszont valaki megmondhatná hogyan kell beállítani,hogy sms-nél ne 70 karakter legyen utána meg továbbiakban 60 betű a korlát? ill.,hogy ne váltson át mms-re hanem maradjon sms-ben. -
kavics325i
őstag
Ha már állandó factory reset, valakinek valami tipp, hogy a Viber beszélgetéseket és beállításokat, hogy tudnám le menteni?
-
kavics325i
őstag
válasz
biker10 #26271 üzenetére
Csinálsz egy gyári visszaállítást és kész. Ha nem jó akkor innen letöltöd az új t-s romot és előtte utána csinálsz egy gyári visszaállítást.
A másik kérdésedre nem igazán tudok válaszolni,mert abszolút értelmezhetetlen.
Mi köze a laptopnak az iPados-androidos történethez? -
kavics325i
őstag
válasz
Revesz #26244 üzenetére
Nem,nem ismerős. Van egy 6 magos gépünk egy 7870-es videó kártyával,a házban 5 ventillátorral. Nem szokott 50 fok felé menni a videó kártya. Szerintem az nem rossz. Még nyáron sem. Jahh nem vagyok már óvodás,a fiam is lassan ki járja a nyóccat és nem szoktam telefonon jáccani. Bár kíváncsiságból kipróbáltam a real racing 3-at grafika ok. teljesítmény ok.,de az iPad2-őn valahogy könnyebb vezetni,bár felbontásban az is elmarad a Note3-hoz képest.Így hát sajnos nincs panaszra okom,amellett,hogy láttam már esnégyet is és nem egy kategória a kettő. Semmiben sem.
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #26228 üzenetére
Legszívesebben felvenném,de te úgy is elvagymit esnégyfan mer a nót3 olyan lassan nyittya meg a galériát
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #26217 üzenetére
Jahh lehet,hogy te láttál olyan videót
-
-
kavics325i
őstag
Na csakhogy kicsit a mérleg nyelve is...
Szóval a nejem a Tesco-nál áruház vezető.
Szóval ha bementek a Tesco-hoz 97%-ban a Gizmo által leírt lesz a befutó. Ugyanis a Tesco ennyiből nagyon vevő barát és nem foglalkozik a körülményekkel,úgy fogja fel,hogy a vevő fontosabb neki. Aztán van boltvezető és boltvezető között is különbség,meg az ügyeletes vagy helyettesek között is,de az Ő általa leírt a legvalószínűbb.
Kontraszt-ként még lehetne említeni a Cora-t és a helyébe lépő Auchan-t az előbbi köcsög volt ilyen tekintetben az utóbbi meg még sok esetben a Tesco-t is űbereli. A fogyasztóvédőket meg,nem bántásból mondom,de jobban érdekli,hogy egy 17 évessel be menjen egy benzinkútra és jól bírságolhasson,az már nem számít a nyomorékoknak,hogy utána olyan autóval távoznak ami dobozos,a dobozon nincs ablak és kétszemélyes pl. mint egy Seat Inca és hátra ül be a dobozba a szegény 17 éves gyerek akinek a csúnya bácsik el akartak adni egy kis piát. Még mielőtt:
-meg történt
-nem tudtak minket csőbe húzni a patkányodékok... -
kavics325i
őstag
válasz
csacsi67 #25069 üzenetére
Na akkor mondok neked valamit kedves barátom csak,hogy letörjem a szarvadat.
Adott egy ájped kettő azon wifin keresztül van internet(tehát nincs benne szim) és el ment a hálózati net---wifik előtt gyakorlatilag a t-home kínlódott és úgy ánplág nem vót net. Na most központi rúter újra indít és mi a ménykű lett net. DE az a szájbab@szott ájped nem volt képes érzékelni,hogy van net. AMÍG ki nem kapcsoltam és újra nem indítottam. Tényleg jól kezeli a wifit az iOS...valóban -
kavics325i
őstag
válasz
RedCat #25039 üzenetére
Itt ennyi.
Én előfizetés mellé vettem,részletre úgy,hogy most telefonnal együtt nincs annyi a költségem mint előtte a tel.számlám.
Szóval Neked kell eldöntened,hogy vársz míg olcsóbb lesz,veszel egy S4-et,de meglehet megbánod és akkor azt kell eladnod,hogy vehess egy ilyet akkor már nem igen lesz a ráfordított költségben különbség vagy fogod bemész megveszed,40-el drágábban mint az S4-et és bódottág van. -
kavics325i
őstag
válasz
Gizmo94 #25035 üzenetére
Nyilván ha egy forma az optika akkor várhatóan egyforma végeredménynek kellene születnie. Azért arra senki nem foghatja,hogy egy processzor jobban feldolgoz egy képet,esetleg gyorsabban,de semmiként jobban. A fw ami hajtja a kamerát,na az felelhet a különbségért.
Amúgy meg nagyon valószínű,hogy a s szervízesei monitorozzák a a fórumot és ezzel nagy valószínűséggel mások is tisztában vannak,ennek okán ua dologról egy "jó" képet formálnak egyes személyek ezzel is arrafelé befolyásolva az ő megítélésüket. -
kavics325i
őstag
Én Note 3-ra váltottam és nem nagyon tudom elképzelni, hogy van gyorsabb vagy jobb. A kamera ebben vak sötétben is fenomenális, nincs lag, nincs semmi. Ugyan nekem S4-nél sem volt. A knox meg nekem így, hogy így vettem másodlagos. De se fólia se védőtok rajta
-
kavics325i
őstag
válasz
Valaki1234 #24951 üzenetére
Olvass utána a prémium garanciának. Az nem bolt függő hanem S4 függő
-
kavics325i
őstag
Nahh uraim elbúcsúzom,még ha idéző jeleben is,mert családon belül marad az S4,de én tovább álok. További....
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #24390 üzenetére
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #24381 üzenetére
tőled sem sokat
-
kavics325i
őstag
válasz
mgTerminator #24376 üzenetére
Nembajaz,,nem kell se tb se semmi más amivel ezt biztonságosan meg lehetne oldani.
-
kavics325i
őstag
Hát amit írtam,a felhasználói körröl. Mert,most csak kibújt a szög a zsákból,hogy vannak nem is kevesen akik önállóan nem tudják megoldani azt amit a készülék gyártójának kellene megoldani a Vásárláskor fent álló műszaki és tudásbeli paraméterek fenntartásához érkező frissítések telepítését.
-
kavics325i
őstag
válasz
zlatan77 #24360 üzenetére
Nagyon sokat nem kellett visszamennem ám!!!
"Amúgy ez egy szakmai fórum, azért nehogy ne beszéljünk már a root-ról ."Ha szakmai fórum lenne,akkor nem kellene 10 oldalon keresztül a nyavalygást olvasni.
Azzal amúgy mindenki tisztában van,hogy ebben a telefonban 2 GB ram van?
Ez már nem az SGS 512-es rammal,hogy ki kell lődözni az appokat,mert elfogy a ram.Bezzeg most te magyarázol,mer u.... a rútról,hogy milyen menő vagy.
DE neked nem kell ááámmm...
Ez is mutat valamit
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest