- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fapuma77624 #25723 üzenetére
a korábban linkelt oldalon ott a leírás, képekkel illusztrálva!
re.partition esetén kell a *.pit állomány.
4.3 alá az újabb verziós odin a javasolt, 3.09 a legjobb.Cs.vicky; nem tapasztaltam változást a korábbiakhoz képest.
-
válasz
Fapuma77624 #25718 üzenetére
igen, az német.
nem muszáj magyar xeh értékre módosítani, csak szélsőséges esetben jelent(het) problémát, mert kevés olyan alkalmazás/funkció van, ami ténylegesen az alapján konfigurál(ódik).
a 3 + 1 + 1 állományos xxuemj7 firmware re-partition kipipálással felhúz, utána root - amelyik nem ugrasztja a knox számlálókat -, majd a cscc alkamazással a xeh product code beállít, utána a 3 + 1 + 1 állományos xxuemj7 firmware re-partition kipipálással ismét felhúz, és arra a tiszta alapra az xxuemk8 ráfrissít.
amennyiben a root...stb milyenségének függvényében a normál számláló ugrik, az nullázható a triangle away segítségével. -
válasz
Fapuma77624 #25716 üzenetére
a linkelt odalon magyar független (xeh) és t-s (tmh) firmware verziók vannak, amik a gyári/eredeti mivoltuk miatt nem nyúlnak egyik számlálóhoz sem, ha az előírás szerint történik a firmware felhúzása/frissítése.
amennyiben a product code jelenleg nem megfelelő/magyar, úgy érdemes xeh értékre beállítani, mert az magától nem fog megtörténni. -
válasz
Fapuma77624 #25709 üzenetére
nem, ott korrekt gyári verziók vannak.
egyedül csak arra kell figyelni, hogy korlátozott bootloader értékű firmware verzióra ne akarj korábbi, még nem korlátozott bootloader értékűt felhúzni, mert akkor ugorhat az egyik knox számláló. -
lefkosia
őstag
válasz
Fapuma77624 #25709 üzenetére
hangerő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben a power gombbal tudsz belépni.
Szakiii: ez sajnos csak 1 file-os
-
csabám
addikt
válasz
Fapuma77624 #25316 üzenetére
Ha Kingo-val rootolod, akkor nem ugrik.
-
Szatura
aktív tag
válasz
Fapuma77624 #25287 üzenetére
Napokban szerváltam egy S4-et amin az akku alatti matrica alsó fele amin ugye található ez-az le van vágva, a ketyerében lévő imei szerint utána tudok lesni, hogy mi történt vele?
-
patakidr
aktív tag
válasz
Fapuma77624 #3999 üzenetére
Tárgytalan.
-
tsuckware
tag
válasz
Fapuma77624 #3998 üzenetére
Szia. A G-ről nem tudok nyilatkozni, de LG telefonom volt egy pár... optimus 2x, 3d, 4x hd. Ezeket a telefonokat viszont nem szabad egy lapon emlegetni az S4-el. Mindegyikkel voltak problémák, nem is kevés... ezért nem G lett a következő. Most mióta megvan az s4 semmi gondom nem volt még. Minden működik!! Ez nekem nagy szó. Amúgy sok dologban gyengébb a G, ezt se felejtsd el...
-
No.01
addikt
válasz
Fapuma77624 #3999 üzenetére
Ennek mi itt az S4 topicban nagyon orulunk, h te mennyire elegedett vagy az LG G-el. de majd mikor nem jon ra SW update akkor megnezem mit fogsz postolni. Hasonlo lesz a gondod egy esetleges meghobasodas utan is. Az LG-nel mikor jonnek ki hazhoz es csinaljak meg? Elarulom soha. Tapasztalatbol mondom volt Nexusom.. de csak addig mig nem ronlott el a mikrofonja amit sikerult nekik 3het alatt megjavitani. Premium szerviz mi?
U.i. Jelentem van szerkesztes gomb!
-
Takashi
aktív tag
válasz
Fogtam kezembe a csúszós, zongoralakk beütésű G-t, SOKKAL jobb érzésre az S4 szvsz. De ha Neked az LG a nyerő, akkor sok sikert hozzá.
-
válasz
Ez aztán a gerillamarketing..
Te tutira az LG-nek dolgozol. Azt Te sem gondoltad komolyan, hogy aki valaha elgondolkozott azon, hogy S4-et vegyen,-és mellesleg meg is engedheti magának, az pont egy több mint fél éve megjelent LG-t! fog helyette venni. Akkor már sokkal inkább S3, nem?!
De egyébként köszi, jót nevettem a hozzászólásodon így elalvás előtt! -
Fapuma77624
tag
válasz
Fapuma77624 #4001 üzenetére
A Samsungnak egy vmi jó.Mégpedig a Marketing,reklámhadjárata fenomenális.Mindenhonnan az S4 folyik már most is.És pont ma láttam a tvben h a nagy ellenség is beindult idehaza.Apple reklámot láttam vagy 3x az este
-
njnl
aktív tag
válasz
hát apám, nekem egyik sincs, nem is lesz (XPZ'), de ezért itt szét fognak szedni...
nem a véleményed miatt, mert az mindenkinek lehet, hanem mert ez elég Marketinges-Promósra sikerült...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest