- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Nem, dehogy... Száz százalék full fake.
Nem kell elfelejtened az ebayt egyébként, van ott jó cucc is, de arra számíts, hogy egy eredeti az ennyibe kerül:
Íme, ez egy eredeti, a dobozával együtt. Ugyanis a gyári sorszámos doboz mindig jár hozzá, így szerviz kit.
Ez pedig szerintem igen drága. Ahogy írták, keress egy alaplaphibásat és itt a ph-n is van vállalkozó szellem aki kiváló minőségben átrakja neked. Amint az előző hozzászólónk is, alighanem. -
Gizmo94
veterán
Ezek közül az ócska szemetek közül egyik sem. Super amoled kijelzője van gyárilag és csak gyári kijelzőt érdemes tenni rá, semmi ilyen utángyártott mocskot nem.
Ha csak ezen az utolsó oldalon visszaolvasol, választ kapsz a rom kérdésedre. De 5.0.1 Lollipop egyébként amit még megkapott. Custom romot gondolom végig írtak rá, ezt meg xda-n tudod megnézni.
Mire lehet elég? Mire kell elégnek lennie? Amire elég volt, arra ma is elég, csak sokkal lassúbb, mint az újabb modellek.
Üdv. -
Gizmo94
veterán
Nem mindegy hogy cserélsz üveget. Ha nem rakod alá a gyárilag is alkalmazott uv-re kötő loca ragasztót, úgy egy nagy rakás szar lesz az egész, légréteggel a kijelző és a digitizer között. Ettől az érintési érzékenysége romlik, a színek fakók lesznek, porosodni fog, így ennek neki se kezdj. A loca ragasztóval tökéletes munkát végezhetsz, ha nem folyatod meg, nem lesz levegős, nem karcolod össze-repeszted el a kijelzőt, amikor leveszed az üveget a hőlégfúvós melegítéssel. Gabe96-ot keressétek itt a ph-n, olcsó és minőségi munkáért.
Ha csinálja még, és vállalja, tökéletes, gyári minőséget kaptok. A kínai üvegből is van eléggé jó minőségű és van szemét is. Hogy melyiket vetted? Majd kiderül.Csináltam egy párat már, nem könnyű munka, nagyon óvatosnak kell lenni. Ja, egy tipp: a damilnál és a drótnál könnyebben és szebben tudjátok leszedni az üveget folyamatos hőlégfúvózás mellett két oldalról fokozatosan alátolt papír névjegykártyákkal.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
SteveJobs #42267 üzenetére
Sejtelmem sincs. Ezt neki kell tudnia. Én ugyan nem kísérleteznék vele, de ha ennyire szeretné, akkor vállalni kell a rizikót, és utána vagy nevetés, vagy sírás-
fcbarca: Legyek rohadék? Ok, legyek.
Részemről én akkorát nem nyertem veled, tehát nekem tökmindegy, hogy melyik topikba jársz.
Segítséget kértél, azt kaptál, több embertől is, mert nyilván már a régi tagok igen sok sírást láttak, kezdve az első Galaxy topiktól a hasonló esetekből. A többi rajtad áll.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #42264 üzenetére
Szerintem ebben az esetben inkább 100%, hogy letiltJák.
Tehát akkor megpróbálok segíteni még egyszer. Láttad az üvegtigrist? Ha jót akarsz magadnak, mondd azt az eladónak, amit Lali mondott Rókának az aranyhallal kapcsolatban, amikor hármat kívánhatott.Ha nem láttad volna a fimet, további segítség. A szöveg: "Vidd a picsába, vidd a picsába, vidd a picsába.".
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #42259 üzenetére
Írásbeli kérelemre azonosító nélkül, amivel igazolod a tulajdonjogot, semminemű információt nem fog neked kiadni, de alighanem ebben az esetben talán szerencse is. Már abban az esetben, ha utána sem néz, hanem az elején dobja. Azért nézegess néha hálózatot,hogy van-e még...
-
Gizmo94
veterán
válasz
slimshady #42203 üzenetére
Miért buknál bármit is, ha gyári romot raksz Odinnal? Ugyanúgy ráhúzhatod, nem veszik el semmi. Mondjuk én nem szoktam, inkább wipeolok mindig, de ettől még működik... De járható az unroot és reroot is, amit írtál.
amuba: Mert nyilván nem léptél ki belőle, miután használtad. Ennyit sajna meg kell vele csinálni, vagy a háttérben fut.
-
Gizmo94
veterán
válasz
slimshady #42184 üzenetére
Odinnal bármilyen romot feltehetsz, a knox számláló nem csinál semmit, csak jelzi, hogy hozzányúltál. Amíg rootolt a telefonod nem frissít, ha unrootolod megy az is. De kár szenvedni vele, többet ér a root. Mindig leszeded a legfrissebbet, Odinnal felflasheled, ennyi. Nem ez a legegyszerűbb?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Die HaPpY :) #42148 üzenetére
Ha nem telepítgetted utána porrá és nem írta felül, akkor simán vissza fognak jönni a képek, minimális veszteséggel. Kb ugyanaz, mintha egy ssd-ről törölted volna, nincs különbség. Bármelyiket próbálhatodinnen, szerintem sikerrel fogsz járni.
Ha jól emlékszem én ezzel mentettem már adatot iPhone-ról és Androidról is. Régen volt már, de kőegyszerű a használata, és visszahozott mindent, annyira emlékszem. Ami a lényeg, hogy ne nagyon telepítgess appokat, egyebeket, ne fényképezz, mert imádja pont ott felülírni, ahonnan neked pont kellene a cuccod. (Murphy törvénye szerint)
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
bb.bocs #42063 üzenetére
1, Igen, bedugod és megy.
2, Nem kell egykonnektoros egységben lennie ( mellesleg azt sem tudom,hogy mi az)Kábelt lehet beledugni, de nem kell.
3, Akkor jó, mert úgy megy. Nekem pl Linksys WRE54G ver3EU van, nem a legújabb modell, de atomstabil. Már nem használom, ha kell van 2 db. elviheted darabját 5k-ért. itt mindent megtudsz róla. -
Gizmo94
veterán
Ez azért távolról sem működik a bolygó bármelyik részén, csak az eu-ban, valamint állítólag u.s-ban is, bár nyáron még nem ment. A többi területre nem érvényes és ez eléggé kis szegmense a föld országainak.
Másrészről el ne képzeld már, hogy ha itthoni Vodafone-os előfizetésed van, majd neked kiküldenek egy szervizest Londonba mondjuk, tehát a kérdés is felesleges volt, hogy UK vagy H a Voda... -
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #42002 üzenetére
Már arra értettem a volt-e hasonlóval háznál javítva az S4-ed, mert ha igen, akkor másodjára x időn belül nem javítja háznál, hanem küld futárt és bekéri a telefont a szervizbe. Ez az x idő azt hiszem, 6 hónap, de ne vedd 100%-nak..
-
Gizmo94
veterán
válasz
mgTerminator #41994 üzenetére
Akkor pedig, ha no pay-re akarod, akkor jobb, ha lemondod egyelőre, vagy a garinak annyi, ha ugrott knox-szal bemegy... De miért nem küldtek futárt? Hasonló hibával volt már garis háznál javításod?
-
Gizmo94
veterán
válasz
trialboj #41979 üzenetére
Minden battery saver app felesleges, csak ront, nem javít. A pajzs akkor valami knox kezdemény, tiltsd le, töröld ki. Ami az értesítési sávban van az mind fut, szinkronizál, zabál.. Wifi keresést tiltsd le, stb. utána nézz akkuidőt. A 4.3-ért pedig szerintem hálás lehetsz...
2A-s töltővel nyugodtan töltheted.
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.otorious #41977 üzenetére
Szerintem is. Data-factory reset. Hatalmas előny, hogy 4.3-as rom van fent, nem a 4.4 és knox free a telefon
Ezért éktelenül hálás lehet az eladónak.
-
Gizmo94
veterán
válasz
trialboj #41975 üzenetére
Eredeti az a telefon, nem klón. Amúgy meg mi az értesítősávban az az akkujelzés, meg pajzs?
Majd ha nem futtatsz egy rakás szar programot a háttérben, nem fog merülni, mint a barom.
Nem lesz azzal különösebb baj szerintem. Nincs azon valami plusz üveg előtét fólia helyett? Ez magyarázat lenne a home gombra meg a bal érintőgombra is. Ha utóbbi tényleg rossz, amit nem hinnék, az mélytorkos szopás, mert csak komplett kijelzővel együtt cserélhető. Vagy üveg lemelegít, és úgy.. Nem egyszerű eset.Új akku olyan 4ezer, töltő 3-4 ezer, bal érintőgomb javítása minimum 15, max 45 ezer.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Tesztelo.hu #41946 üzenetére
Gyárilag egyben van mindkettő. A kijelzőre egy uv-re kötő ragasztóval van ragasztva a gorilla üveg, így gyárilag egy egység. Más kérdés, hogy az üveget le lehet melegíteni a kijelzőről, és így egy üvegrepedés miatt nem kell kijelzőt is cserélni. Hivatalosan ez a megoldás viszont nem létezik, a kijelző és az üveg szervizszempontból egy alkatrész.
-
Gizmo94
veterán
Ezen kívül kb. semmire nem kell figyelned. Amikor átveszed, arra, hogy sértetlen legyen. Jól álljon mindene, keret, stb. Meg próbáld ki még a helyszínen, hogy mindene rendesen működik-e. Elvileg megvárhatnád, a gyakorlatban szerintem ez nem így fog történni, de legyen szerencséd!
-
Gizmo94
veterán
De cseréli, a kijelző egy év után is garis, csak az akksi nem. Egyébként milyen alapon utasította el a háznál javítást? Erőszakosabbnak kellett volna lenned. Ettől függetlenül ki fogják cserélni a kijelződet, csak éppen lehet, hogy jó karcosan kapod vissza a telefont. (Volt már ilyen eset.) Mielőtt elviszik, dátummal, stb. fényképezd körbe.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41899 üzenetére
Ha van biztosításod lopás-törésre, akkor szerintem semmibe, vagy a szerződésben foglalt pár ezerbe. Akkor sima ügy a gari. Hívd fel őket telefonon, megmondják egy perc alatt pontosan. Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a Samsung prémium gari cseréli-e háznál, de nem hinném. Sosem volt még biztosításom telefonra.
Munez kolléga a szakértő ilyenben azt hiszem, írj rá. -
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41886 üzenetére
Tudunk.
A vakon nyomkodásnál, ahol ha egy nyomást véletlenül nem vesz a telefonod recoveryben akkor baj van, létezik egy sokkal egyszerűbb módszer.
Felhúzod elsőnek azt a négyfájlos-repartos romot Odinnal, amit linkeltél. Ehhez nem kell kijelző, cserébe semmi nem takarítja úgy le a telefont, mint az, ugyanis repartot is csinál.
Ezután felflasheled Odinnal a T-s romot, ha akarod, (bár szerintem tök felesleges) de ehhez megint nem kell kijelző, és készen is vagy.SteveJobs: Többnyire. Majd megszokod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szabónagymer #41868 üzenetére
Nem volt bántó szándékom, de mindenesetre azt gondolhattad, hogy bármit ügyködsz a telefonodon, az kevésbé fog beavatkozni a Vodánál szerverszinten, hogy mekkora sávot adnak neked.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41856 üzenetére
Hát végülis rossz nem lesz, de ha nincs baj a telefonnal, minek a repartos? Bár az tutira gyalul az biztos.
Amúgy a legújabb független magyar XEH 4.3 i9505-re az ez.
Viszont, ha a négyfájlost rakod amit linkeltél, akkor kelleni fog ugye Odinban a pit fájl is, meg pipálni a repartitiont, stb.. Ezt ne felejtsd majd el. ;-)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41854 üzenetére
Miután már keverednek itt a modellek, ha megmondod milyened van, megnézzük.
fcbarca: hr2 nyilván tud angolul.
és nem először rak custom romot. Már csak azért, mert ez egy kifejezetten nem egyszerű, körülményes és eléggé szétcincált egy fos, ahogy nézem.
Ja, miután vettem a fáradságot és átolvastam az egészet (csakis a kedvedért) csak mondom, hogy a samsung billentyűzet már azért sem megy, mert az embered minden kiszedett belőle ami samsung. Ezeket utólag roppant okosan visszamásolhatod egyenként a telefonodra, majd onnan futtathatod, kiválogatva azokat, amikre neked van szükséged. Na most minimál angol meg android ismeret nélkül ez nehéz lesz..
Én kipróbálnám, hogy mi ez az egész fos, de nekem i9550-em van, tehát ez nem műxik.
Szerintem legegyszerűbb, ha most dobjuk ezt a projektet, és írsz hr2-nek, hogy ő miket rakott bele, melyik kernellel használja, mi hogy fut neki, mik a tapasztalatai, mielőtt ebbe így mélyebben belemerülnénk most. Nem volt buta aki csinálta ezt a lego romot az tény, de nem az egyszerűség híve az ember. -
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41851 üzenetére
Akkor az már mindegy. Rendben, flasheld fel a gyári romot...
Nálad most éppen ez történik. :
If you fail, the whole process might fail and you will then have to flash the original 4.3 firmware and start all over again.
Szutyok herélt romoddal kapcsolatban? Nyugivanmá. Majd lépésről lépésre írom, hogy ne baszd el megint, mert akkor újr flashelheted a gyári 4.3-at megint.
Mások is chatelnek itt, meg blogot írnak, akkor ez is mehet, ez legalább "szakmai" LOL téma.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41845 üzenetére
Szerintem ott már összekeveredett minden. Kellene egy négyfájlos repartos romot rádobni elsőnek, mondjuk innen a békától.
Nyilván, ha 4.3-on vagy, akkor a 4.3-asra van szükséged, ott van a sorban.
Beregelsz, letöltöd, felflasheled, az ottani leírás és képek szerint, pit-tel, kompletten, ez rendberakja a dolgokat.
Utána kezdheted újra a customot. -
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41842 üzenetére
Ja, ugye azt elfelejtettem, hogy mivel ez egy kétrészes rom, így nyilván kétszer flasheled a telefont Odinnal ugye, elsőre a romot, másodjára a csc-rejtett fájlok kiegészítőt?
Mindkétszer reboot pipa nélkül flasheled, elsőre a romot a pda-ba tallózva, majd utána ha Odin végzett és a telefon kikapcsolt, lehúzod, újra download módba teszed, a csc és rejtett kiegészítő fájlokat a pda-ba tallózod, ezt is felflasheled reboot pipa nélkül, majd ha Odin végzett és kikapcsolt, telefont lehúzod, majd utána indítod recoveryben, hogy befejezhesse a műveletet. . ;-)Ha nem flasheled fel másodikként az elsővel megegyező módon a csc-és rejtett fájlokat, egy rom roncs lesz csak az eredmény, és nem csak a samsung bill fog ott fc-zni szerintem.
Egy rakás android cuccnak nem lesznek meg a szükséges fájljai.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41842 üzenetére
Szóval szerintem két ponton van ez elkúrva.
Az egyik, hogy alighanem nem veszed ki a pipát az auto rebootból, amit az odin automatikusan berak, ezt vedd ki.
A második, hogy amint írja ugye, Now you MUST go directly to RECOVERY MODE - IMPORTANT!While in recovery mode, phone now installs the CSC and hidden files and should then reboot.
Tehát azért kell kivenned a pipát, hogy miután az Odin végzett, ne induljon újra a telefonod, hanem csak leálljon. Ez NEM a hagyományos telepítési mód, tehát ebbe be kell avatkoznod a fentiek szerint.
Miután leállt, ekkor FONTOS, HOGY RECOVERYBEN INDÍTSD ÚJRA, mivel ekkor telepíti a telefon a csc-t, a rejtett fájlokat,
és ezután indíthatod újra, ha ez végzett.Próbáld így. ;-)
Szabónagymer: Teljesen jól értelmezed, de erre már akkor rájöhettél volna, amikor tudtál netezni lassulás nélkül, ehhez minek kellett a speedtest? .
Az ugye teljesen alapszintű ismeret, hogy egy video vagy radio stream bőven felette van annak a sávszélnek, amit neked írtak sms-ben. Alcatelt nem használtad multimédiára?
-
Gizmo94
veterán
válasz
madkiller #41820 üzenetére
Ez a módszer nem a knoxot fogja ugrasztani, hanem az egészet vágja haza, de hajrá, úttörőkre mindig szükség volt.
Lehet kísérletezni, van ugye a Béka, neki is kell a meló, sok mindent meg tud csinálni, végső esetben alaplapot is cserél.Bééékaa!! Tartsd a szemed az S4 fórumon, lehet, hogy kuncsaft lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
madkiller #41818 üzenetére
Kicsit olvass bele a fórumba, hogy milyen "sikereket" értek el, mielőtt ajánlod...
Ahogy én átolvastam, főként azt láttam, hogy szerteszét baszták vele a telefonjaikat. Csodálpkozam is volna, ha nem. Ez pl. csak egy vélemény a fórumból. :
Kérdés: Did anyone have any luck in getting this working 100%.
Ive tried many times and I either get a phone with no sound or a crashing phone when I make or receive calls?Válasz: This is not a downgrade after the bootloader remains the same
Just some crapErről dióhjéjban ennyit.
-
Gizmo94
veterán
válasz
pixelblondie #41771 üzenetére
Márpedig rángasd , mert a gomb kattogása egyértelmű csere ok.
Szombó: ha rootolt a telefonod akkor recoveryből küldj egy wipe partition cache meg wipe dalvik cache kombót, ekkor újraoptmalizálja az összes android appot. Nem tudom, hogy a gyári recoveryben van-e valamelyik, mert sosem használtam. Ha ez sem segít, a képeidet, stb. húzd át PC-re és a romot simán újraflashelve sem veszik el semmid, öt perc az egész . Ha utána sem jó, akkor sérült valami a képfájlokban. De ezt meglátod a PC-re másolva egyből, hogy ott nyílik vagy sem. Ja, és az egész mutatványhoz vedd ki az sd-kártyát.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szabónagymer #41757 üzenetére
Ha már ennyire otthon vagy az android világában, ennyit láthatnál..
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szabónagymer #41725 üzenetére
Kicsit tájékozódj először.. Itt a tulajdonosok 99.9%-a nem adja szervizbe a telefont, hanem a prémium garancián belül a háznál javítás lehetőségével él, mert tök hülyeség is beadni, utánamenni, várakozni, telefont összekarcoltatni, szarul romolva visszakapni, (igen, volt már ilyen is) stb. ilyen lehetőség mellett. Na most, hogy milyen szervizest fogsz ki, aki kimegy hozzád, az szerencse függvénye. Egyébként kopásnál is lehet cseréltetni, ha kijelzőproblémád is van. Gondolom, érted...
A szoftver üzemszerű használata pedig kiválóan és egyértelműen definiálva van a Samsung részéről a garanciát illetően, magyarul bármilyen beavatkozás a garancia megvonásával jár. A root is beleesik bőven, igen. Más kérdés, hogy embere válogatja, leginkább nem foglalkoznak vele, de ha valaki kifogja, egy roottal úgy el lehet bukni a garanciát, mint a szart. Csak segítségképpen mondom...
Ennek ellenére érdemes rootolni, mert szükség szerint unrootolható.
Amúgy az sem egyértelmű, hogy ugrott knox esetén a garancia is ugrott, mert mindenre van megoldás, de ennek a részletezésétől itt és most eltekintenék. -
Gizmo94
veterán
válasz
Szabónagymer #41703 üzenetére
Konx.
Nem.
-
Gizmo94
veterán
Nem tudom, hogy ez volt-e az , de ez eléggé jól megmutatja. Ugyan S3 akkun modellezi, de ugyanez érvényes az s4 fake akkuira is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Austin F. #41533 üzenetére
99% USB modul csere, de végső elkeseredésedben, mielőtt cseréltetnéd, megpróbálhatod a következőket:
1, Ha a többféle töltőt mind egy és ugyanazon usb kábellel próbáltad ki, akkor egy másik kábellel is próba.
2, A telefon visszaállítása data/factory reset segítségével.
3, Négyfájlos-repartos rommal történő kísérletezés.Ezek voltak a megnyugtató szektor tartalma, a hátha faktor.
Kérdéseidre a konkrétabb vélaszok:
Kérdéseim:
- Valaki tapasztalt már ilyet?
- Mi okozhatja ezt?
- Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást? (Lehetőleg a telefon USB moduljának a cseréje nélkül - azt utolsó lehetőségnek tartogatnám.)A válaszokat előre is köszönöm.
1, Nem.
2, Véleményem szerint a telefon USB moduljának meghibásodása
3, Igen, a telefon USB moduljának cseréje (utolsó, de eredményes megoldásként)Igazán szívesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #41547 üzenetére
Akárhogy van írva bárhol, nincs benne fm radio modul így a projekt helyből szoppa. De ha ennyire utánanéztél, megpróbálhatsz rakni bele, pl autórádióból, vagy hifi toronyból kiszereltet, csak nyilván egy pöttyet nagyobb hátlapot kell készíteni, vagy a rádió kibelezése után megpróbálhatod a maradék házakból összeállítani az egységet. Igaz, hogy kevésbé leszel mobil, de lesz fm rádió modulod. Az biztos. Hogy működni fog-e? Nem, de a modul volt a lényeg, az lesz benne-hozzá.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Arolotifar #41277 üzenetére
Be fogják, ugyanezt kapták annak idején az S3 LTE tulajok is.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #41258 üzenetére
Lejárt... Fontos még tudni, hogy a Prémium Assistance önmagában bőven nem egyenlő a " Házhoz megyünk (helyszíni javítás) szolgáltatással", ami utóbbi már sokkal kevesebb készülékhez vehető igénybe, mint a Prémium Assistance.
Helyszíni javítás a következő S4-ek esetében van:
GT-I9505
(Galaxy S 4) GT-I9505DKYXEH
(Galaxy S 4) GT-I9505ZBAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEZ
(Galaxy S4) GT-I9505ZNAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZPAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZRAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZWAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZWXXEHTehát míg Prémium Assistance rendesen sok Samsung telefonhoz van, addig a háznál javítás kb. az egy negyedükre érvényes csak. De amint látható az S4-eknél szinte mindre. Szerintem az I9506 csak véletlenül maradhatott ki a listából, de egy telefonhívás és kiderül.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Arolotifar #41256 üzenetére
Beléptem, szétnéztem, és semmi nem utal arra, hogy megszűnt volna. Mindösszesen az általatok vásárolt típus nincs a listában, máskor is volt már így, amikor az S3 LTE kimaradt. Szóltak nekik, reklamáltak, és felvették. Konkrétan ez van ami aktuális, ebben pedig a ti modelletek, a Galaxy S4 GT-I9506 nincs benne jelenleg, ezért nem tudtad regelni Assistance-ra.
Csak az S4 típusait másoltam ki, mert nem akartam egy egész oldalas postot, de ott van az S5 összes variánsa is, A Note 3-ak és az S4 Active-ok is.A Prémium Assistance szolgáltatás jelenleg az alábbi termékkategóriák egyes prémium készülékeire igényelhető, a garanciális időszak alatt:
Mobiltelefon / Érintőképernyős
GT-I9505
(Galaxy S 4) GT-I9505DKYXEH
(Galaxy S 4) GT-I9505ZBAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZKAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZKXXEZ
(Galaxy S4)
GT-I9505ZNAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZPAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZRAXEH
(Galaxy S4)
GT-I9505ZWAXEH
(Galaxy S4) GT-I9505ZWXXEH
(Galaxy S4) GT-I9515
(Galaxy S4 VE)Tehát hívjátok fel őket és érdeklődjetek, hogy miért nincs a listában, egyébként biztosan érvényes lesz rá szerintem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
szrobi66 #41229 üzenetére
Minden Samsung drivert törölj le a gépről, utána futtass egy ccleanert vagy más registry tisztíttó, majd amit migabi24 linkelt, telepítsd fel. Ha nem jó, próbáld meg másik portban, másik kábellel, takarítsd meg az usb csatlakozót a telefonon és a kábel csatlakozóit is. Ha ezután sem jó, vagy usb kábel, vagy usb csatlakozó hiba. Ugyanígy szívtam egy Tab-bal nemrégen, a vége az lett, hogy másik kábelt kellett venni hozzá.
S4-nél könnyebb dolgod van, nincs speciális csatlakozó, bármilyen micro usb kábel jó neki.
Nyilván eredeti S4-ed van, de ha bármid lenne, akkor is el kellene indulnia a winfos usb felismerésének, tehát lazán látnia kellene az eszközt. Ugyanígy szívtam pont mint te, akárhogy dugtam a gépre, mintha semmit nem csatlakoztattam volna, miközben az S3-S4-et azonnal felismerte. A Tab-nál ez kábelgond volt, nálad hátha csak a driverek.. De ha más Samsung eszközt lát, akkor nálad is az lesz, vagy a csatlakozó..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest