- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Garanciális javitás után ujra lett rakva a rendszer a telefonon 4.4.2 -re de ugye van már újabb 4.4.3 viszont ha most rákeresek a szoftver frissítésnél azt írja a legfrissebb van telepítve.Most akkor már nem fog frissülni?vagy miért nem engedi?
-
Sziasztok.
Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, milyen tokot ajánlotok s4 hez? Olyan kellene ami védi a széleit az esetleges eséstől,a térerő sem rosszabbodik,és nem lesz túl vastag tőle a telefon.Köszönöm a választ.
-
válasz
Parallaxis #37284 üzenetére
Köszönöm szépen tökéletes lett
-
Sziasztok. 4.4.2 re frissült a napokban a telefonom ,azóta viszont fagy a Flash fox tudtok rá valami megoldást?Vagy mit rakjak fel flash tartalmak lejátszásához? Már ujra is raktam a flash foxot de az sem segít egy keresés után már az oldalt sem tölti be rendesen vagy csak nagyon lassan.Köszi
-
Sziasztok.
Hol tudom kikapcsolni a telefonban,hogy amit szg-en a google-ba írok ne jelenjen meg a telefonon is?Köszi.
-
Legtöbb esetben úgy hirdetik a szolgáltatótól vásároltat is,de ha nézed amiket felsoroltál baj nem lehet,de papír nélkül ne vedd meg.Sőt ha csak simán garilevél van akkor is az csak arra ad okot hogy eredeti,de arra nem hogy lefogják e tiltani?Mert ugye ami nekem van garilevél (t-és) azon sincs rajta hogy előfizetésre lett vásárolva
De mivel a tied Mediamarkt-os így könnyű helyzetben vagy.
-
Szerintem olyan nincs hogy nem adnak számlát,meg garancia papírt,ha ajándék volt,ha nem.Ha nem volt még eredeti Samsungod akkor is szerintem látszik,legalábbis én 3 db ot láttam és mind,elég gagyi volt.Olyan volt mintha ragasztva lenne rá a samu logó meg mintha lemaradt volna egy picit az alja a betűknek.A kijelzője sem volt szép,fakó volt a színe meg kevés kényerő,és elég lassú is volt.Egyébként szerintem ha nincs papír inkább azzal lesz gond hogy tiltani fogják mintsem hogy clón.Nekem is volt aki 70eft kínált függetlent de papír nélkül.Volt aki azt mondta ha elmegyek Pestre előttem veszi meg olyan szolgáltatótól amilyet csak akarok,és adja át nekem úgy ahogy kapta ez is 70k lett volna
Hát nem tudom,de papírok nélkül én nem venném meg.Jah még a clónnak a kamerája is szar volt,40eft adták volna egyébként db ját.meg úgy emlékszem nem volt 16gb sem a belő tárhely,csak valami 2-3gb más nem jut az eszembe.
Most hogy néztem clónokról képeket hát én elég gagyikkal találkoztam,vannak szinte teljesen gyári kinézetűek.Szóval inkább a kies ,meg a papírokban bízz jobbat nem tudok.
-
én nem nagyon értek hozzá,de ha media markt-os akkor van hozzá számla stb,,és imei alapján megtudod nézni,hogy az a telefon e?a meg nincs papír akkor meg kitudja az eredetét letiltják stb..ha hülyeséget írtam majd helyesbítenek.Egyébként én még csak gagyi clont láttam már a Samsung felíratnál elvérzett be sem kellett kapcsoljam.
-
Köszönöm nektek,mint nagyon szép
érdekes hogy eddig nem találtam egy normálisat se,de ezek szerint csak van
-
válasz
bulikavagyok #23885 üzenetére
Nem rossz,de azért még várok
hátha lesz más is. köszi
-
Sziasztok!
Biztos gyenge kérdés itt a hozzáértők között,de tudnátok ajánlani egy normális élő háttérképet?Sajna én semmi normálisat nem találok,Köszi
-
Sziasztok!
Ha a t-mobiltól vettem egy gs4 et ,és szeretném igénybe venni a helyszíni javítást akkor az megoldható?Mert azt írja hogy kell számla,meg garancia levél is.De a t-mobile csak számlát adott garancia jegyet nem! Köszi a választ.
-
válasz
Gizmo94 #22887 üzenetére
ez a krómspray -es dolog érdekes lehet szerintem megpróbálom azt
Mert nekem pont a vékonysága tetszik,a tokkal meg vastagabb lenne hát nem tudom.Egyébként tényleg kis részről van szó kb 1-2mm De azért még is bánt szinte új még,de hát nem vagyok egy szerencsés alkat ez van!
-
-
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy netezés közben sok videót nem tudok megnézni,elvileg Flash Player kellene.Viszont azt olvastam hogy az új android rendszerekre már nincs?Nekem gyári T rom van,van valami megoldás?Köszi ,és bocs a lustaságomért hogy inkább írok mint olvasok
-
válasz
ricsi0307 #13998 üzenetére
Igazából én is nézegettem a részleteket miként alakulnak ha nagyobb díjcsomagot váltok.
Nyilván ha valakinek alapba is 20eft a tel számlája, akkor megéri megvenni mert szinte ingyen megkapod,de az én kis díjcsomagomra elég húzos 186eft kér
Nyilván ha te lebeszéled a havi 6eft akkor szerintem már 145eft megér, főleg hogy rendes garancia lesz rá.Viszont ezt tényleg neked kell tudnod,nekem újan 145eft megérne,de 186eft már nem,és mivel telefonálni használom legkevésbé a telefonom így várnom kellMég annyit hogy nekem is úgy érné meg a 145eft ha részletre venném
-
válasz
supertrezi #13981 üzenetére
igaz 54000 volt az
hát tudod én is nehezen mondok nemet mert ha még 100eft ba lenne is akkor is jó áron lenne a 186k hoz képest,annyit nem adok érte,de már nehéz várnom kb 2 hónapja figyelem mikor megy lentebb az ára hogy megtudjam venni .
Kb 4 hónapja egy 3310es telefonom van miota eladtam az s3am gondolhatjátok mennyire kellene már egy telefonde ezt inkább kihagyom.
Mondjuk a srác a végére legalább korrekt lett és elmondta hogy mit akar,amíg a net tele van 100k független s4 el ,ahol nem biztos hogy tudni fogod mit veszel esetleg majd csak 3 hónap után
Arról nem is beszélve hogy aki rendes független, vagy kártyára vásárolt telefont akar eladni,az se tudja normális áron,mivel az ilyen telok leverik az árat.
Ezért sem akarom megvenni 186k ért én sem mert ha még is eladnám pár hónapon belül bukok rajta vagy 90-100eft -
na ezt nem tudtam elnézést kérek érte.akkor van hivatalos függetlenítés
egyébként hallani valamit arról hogy t nél mikor megy entebb az ára?mert nagyon durva hogy 186eft kének még mindig előfizetésre.Már lejárt lassan egy éve a szerződésem szóval vehetnék,de annyiért?
Mondjuk az érdekes hogy a samsung s3 lte milyen gyorsan 180k ról 98eft lett
De mivel 2 évre kellene tartósabb telefon kellene ezért keresem az s4et.
-
-
válasz
supertrezi #13968 üzenetére
75eft adná,de szerintem kihagyom,.főleg hogy azt írják hogy követik letiltás után,mit csinálok ha azt mondja ellopták?
szóval majd veszek inkább drágábban de biztos helyről.
-
Sziasztok!
Abban kérném a segitségetek hogy tudnék venni egy s4et ami elvileg független,de elég bizonytalannak tűnik ha most pl eredetileg 2oas volt akkor csak a 2oas hálozatból tiltjàk le? vagy hogy müködik ez az egész?elég olcson adná a srác ez ad okot a bizalmatlanságra ráadásul papir sincs hozzá. De bontatlan új.Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest