- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #35282 üzenetére
Igen.
Ha joltudom az arfolyamok widgetjenek a frissiteseert felelos -
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #35219 üzenetére
Nekem a Samsungtol ment el a kedvem, G2 -t jobbnak tartom!
-
Vikooo
addikt
Alul a fomenu gombnal lilas a kijelzo. Talalkozott mar valaki ilyennel?
-
Vikooo
addikt
válasz
mgTerminator #35050 üzenetére
Szerintem brutal jo lett az S5. Nem csak a felbontast kell nezni es szidni a Samsungot hogy nem 4k kijelzo kerult bele hisz szinte tokeletesre fejlesztettek ezt a kijelzot. Olvassatok el a Display Mates tesztet na ok tenyleg ertenek hozza es muszerrel vizsgaljak minden korulmenynel
-
Vikooo
addikt
válasz
bébi67 #35012 üzenetére
Az előttemszóló minden lényeges különbséget elmondott, amit kiemelnék az a cserélhető akku, bővíthetőség és a prémium garancia. Ha hiba van a telefonnal, legyen az bármekkora, javítják nem kérdeznek.
Plusz amitől félnék a HTC -vel kapcsolatban az pont a javítás: baromi nehéz szétszedni roncsolás nélkül -persze szakszervíz tuti jól megcsinálja -de senki nem szeretné karcosan visszakapni a telefont.
-
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34976 üzenetére
Igen sajnos
-
Vikooo
addikt
4.4.3 -ban javítják a hálózat eldobálós problémát...
-
Vikooo
addikt
En a letiltasokat kovetoen nem vettem eszre kulonbseget a gui viselkedeseben meg ha tobb ram is marad...
-
Vikooo
addikt
válasz
Gizmo94 #34744 üzenetére
Erdekes mert a legujabb rommal az S3 tetu lassu az S4 mellett. Visszalepes a kezdokepernyonel eltunnek az ikonok ujrarajzol mindent plusz amikor felebresztem a kijelzot eltelik vagy 3 masodperc mire megjelenik es reagal, S4 nel mar ezido alatt megtortenik a feloldas es a fomenube belepes.
Kamerat lassan inditja stbstb -
Vikooo
addikt
válasz
migabi24 #34716 üzenetére
Ha megnezitek screen testerrel a feketejet az S4 nek meg az S3 nak latni fogjatok hogy az S3 nem kapcsolja ki teljesen a pixeleket fekete kepnel, 1-2% on vannak es az S4 mellett szurkenek hat.
Ezert nem jelentkezik ez a problema az S3mon mert nem 0 rol kell bekapcsolni a pixeleknek es igy javitottak 4.3 ban is amit gondolom most kifelejtettek a 4.4 bol.
Kijelzocsere nem oldja meg varni kell a szoftveres javitasra. -
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34546 üzenetére
Mondj egy ket idegesito tulajdonsagat a G2 nek, hogy maradjak S4 nel
-
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34519 üzenetére
Nekem is ezt csinalja eleg bosszanto.
Plusz 100% rol kb 87% ig nagyon gyorsan merul, leveszem a toltorol 2perc kijelzohasznalattal mar 97% -
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34504 üzenetére
Aztmondod? Az igaz, hogy a 4.3 collbol elvesz meg a virtualis gombsor, a keszulekhaz vaskosabb meg vastagok a keretek...de jo az anyaghasznalat meg az akku.
Nemtudom, G2?
Rajottem, hogy szamit az akkuido foleg, hogy igy el lett cseszve mert ovatos hasznalattal birja csak ki keso estig -
Vikooo
addikt
válasz
Ghostman78 #34492 üzenetére
Pont ezt akartam irni! Negyed annyi mint barmelyik sportauto es jobban is megy
Amugy en Z1 Compactra szeretnem cserelni az S4 et ezzel az akkuidovel botrany nameg a tobbi hiba... -
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34473 üzenetére
En is ezt fogalmaztam meg kicsivel feljebb.
Nagyon idegesito hiba es ezmiatt cserelve is lesz a telefon... -
Vikooo
addikt
válasz
FrankMonzano #34467 üzenetére
Szo sincs ilyen hibarol, Tirexi szerint legalabbis. 4.4 rol beszelunk
-
Vikooo
addikt
válasz
Tirexi #34445 üzenetére
Akkor sorolom:
Kis fenyeronel lilasodik a kep scrollozasnal
Nincs glonass pozicionalas csak gps (ennek ellenere ugyan olyan gyors)
Kernel akkuhasznalat az egekben
Akkustatisztikahoz nem fernek hozza 3rd party appok
Sd kartya irasi jogosultsag hiba
Pontatlan autofocus
Szerintem az nem veszi eszre aki nem foglalkozik vele melyebben -
Vikooo
addikt
válasz
vrgkrisztian #34397 üzenetére
Minimum fényerőnél sincs lilás utánhúzás?
-
Vikooo
addikt
válasz
Don't Panic #34395 üzenetére
Valóban, de én az 1/3 - 1/2.3 -as CMOS kategóriában gondoltam (Sony).
Lumia 1020: 1/1.5 (Toshiba).
Valóban gyönyőrűek a képek, de 100%, hogy állványt használt stb, én csak "point and shoot" -ként, kézben tartva. -
Vikooo
addikt
válasz
Gizmo94 #34389 üzenetére
BKV, szerinted?
Örültem, hogy kiláttam
Raktam fel még pár képet, ezek sem éjszakaiak de az nem is érdekel két okból: ha a zársebességet lejjebb is venné, nem tudnám kitartani, ha állványt vinnék akkor már viszem a DSLR -t.
Ha ISO -t emel őrült módra, akkor zajhalmaz az egész.
Jó ez nekünkSzerk.: Még felkerült 3 éjszakai is, ennél nemhiszem, hogy bármelyik mai telefon jobbat csinál...
-
Vikooo
addikt
Azért annyira nem készít trágya képeket az S4...
Dropbox -
Vikooo
addikt
válasz
Viktor0610 #34358 üzenetére
Bocsi, GDRIVE- ot most használok először, adtam jogot a linkhez
Amúgy nekem is zörög ha nincs elindítva a kamera. Gondolom a lencsék, mivel az autofocus elektromágnese nem aktív. iPhone 5 is zörög, de az mindig
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Hülye kérdés, de azért felteszem
Nektek milyen színű a hátlapi kamera lencséje? Én mindenhol zöldes színűt látok, de az enyém inkább lilás és kisebbnek is tűnik.
Ez ugyan a 9500 -as lencséje, de idáig az összes 9505 -ösnél ilyet láttam kivéve az enyémet
Az autofocus amúgy botrányosan működik 4.4 alatt, közeli tárgyakra 10-15 alkalommal kell fókuszálni, hogy éles legyen plusz néha touch fókuszra lefagy.
-
Vikooo
addikt
-
Vikooo
addikt
G2 -t azert nem vennek mert recseg ropog a haza meg LG
Z1 Compactot siman elfogadnam S4 helyett! -
Vikooo
addikt
-
Vikooo
addikt
válasz
mgTerminator #34091 üzenetére
Egyértelmű, csak még egy ok amiért örülök, hogy nem Nexust vettem
Root illetve custom rom amúgy is csak garancia lejárta után jöhet szóba nálam, szóval KNOX nem zavar, inkább élvezem a 2 év 2 hónap garit, cserélhető akksit, bővíthetőséget stb.Csak úgy eszembejutott gondoltam megosztom veletek
-
Vikooo
addikt
válasz
mgTerminator #34086 üzenetére
Tobbek kozott ezert sem erzem a nexus eszkozok elonyet, a 3rd party app nem fog elobb mukodni hiaba kapjak meg az uj os t elobb.
-
Vikooo
addikt
Hello!
Ha a media sokat tekeri a cput akkor azt mi okozhatja?
Kep fel/le toltes nezegetes fotozas nem volt. -
Vikooo
addikt
Várjuk
4.4.3 -
Vikooo
addikt
Idáig én is ezt tapasztaltam de mostanság azt veszem észre, hogy netezés közben kiírja, hogy nem lehet megjeleníteni a lapot, ránézek az állapotsorra és látom, hogy nem jelzi ki az adatkapcsolatot, majd hirtelen vagy E vagy H(+). Idáig a váltás egy pillanat alatt, észrevétlenül történt meg, nemtudom mi okozza ezt...?
-
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Két napja vettem észre, hogy a telefon aktív adatkapcsolat mellett (mobilnet) csak EDGE és HSPA hálózatok között váltogat, 3G -t kihagyja és szerintem ez eredményezi azt, hogy váltásnál eltűnik az EDGE (ergo nincs hálózat addig) majd átáll HSPA -ra, megjelenik a H(+) és újra van hálózat. A telefonos elérhetőséget nem befolyásolja.
Mi okozhatja ezt?
Elméletileg észrevétlenül áll át, de most valamiért nem... -
Vikooo
addikt
Nekem most a tererom ingadozik, akkustatisztikaban latszik is a sok piros csik.
Picit elegem van ebbol a fosbol... -
Vikooo
addikt
Valaki segitsen, hogy lehet alkalmazas adatot (jatekallas pl) lementeni a legegyszerubben nem rootolt eszkozon?
Google play nemtudja azt mint az Alma fele appstore? Ha joltudom ott felhobe menti a beallitasait az alkalmazasnak?! -
Vikooo
addikt
válasz
migabi24 #33819 üzenetére
Igen de a felesegem S3 ma fogja a glonasst az en 4.4.2 es S4 em meg nem, ugyan abban a szobaban. 4.3 alatt jo volt mindig.
Tovabba kulfoldi forumokban is sirnak ezmiatt.
En azert szeretnen ha fogna a glonasst is mert benne van, tudja akkor csinalja. Arrol nem is beszelve, hogy a belvarosban vagy hegyek kozott kirandulas alkalmaval sokat segit. -
Vikooo
addikt
Hello!
Valaki megtenné, hogy megnézi hány műholdat lát az S4 4.4.2 -vel és hányra csatlakozik? Nekem jelenleg egyet sem lát, idáig 16 körül volt... Note 10.1 -en is nézem, ott csak 1 amerikait lát. Napkitörés vagy az én eszközeim haltak be?
-
Vikooo
addikt
Android operacios rendszer tobbet fogyasztott ma mint a kijelzo 1 ora alatt, egeszen pontosan 2ora 23 percet hasznalta a cpu -t. Keszenlet 11 ora.
4.4.2. 4.3 alatt ket nap alatt nem porgette ennyit a cpu es meg meg se tudom nezni ki a tettes -
Vikooo
addikt
válasz
mgTerminator #33741 üzenetére
Alltalaban az android rocog...
-
Vikooo
addikt
válasz
DeathAdder #33703 üzenetére
Elobb a beallitasokban engedelyezni kell, utana hasznalhato a vissza gomb hosszan erintve.
-
Vikooo
addikt
válasz
migabi24 #33695 üzenetére
Akkustatisztikaban rakattintottam a google keresesre, alkalmazas info, es mutatta, hogy le van tiltva. Erdekes
Mindenesetre ez nagyszivas, hogy a google a 4.4 folotti verziokban tiltotta a harmadik feltolt szarmazo akku programoknak, hogy melyebben beletekinthessen az akkustatisztikaba. Nagy szivas igy. -
Vikooo
addikt
válasz
adamka36 #33693 üzenetére
Tenyleg nagyon hasznalatfuggo mert nekem wcdma/gsm auto modon, mobilnet vagy wifi mindig bekapcsolva, keves hanghivas sok whatsapp/viber/net elmegy egy napot es este meg van 30-40%. Az este az este 8orat jelent. Kepernyo 2,5 - 3ora kozott megy.
Annak sok ertelmet nem latnam hogy ne toltsem fel este mert masnap azzal a maradek 40% al ugysem birja ki, a felhasznalasi modomat meg nem valtoztatom meg, hogy megis kibirja. -
Vikooo
addikt
Erdekes dolog tortent ma. Letiltottam par napja a google keresest mert nem hasznalom, kenyszerbezarasra azert meg ranyomtam a tiltas utan.
Ma azt vettem eszre hogy az akkum 65%rol leesett47%ra par ora alatt es legnagyobb meglepetesemre a google kereses tartotta ebren a telefont tobb mint 4 oran keresztul. Hogyan lehetseges ez ha le volt tiltva es le is volt utana allitva? -
Vikooo
addikt
válasz
laszlolczka #33657 üzenetére
Samsungnal is?
-
Vikooo
addikt
válasz
baszenszejj #33504 üzenetére
Ugyan azok a FW -ek vannak Sammobile -on mint amit rolloutol a Samsung.
-
Vikooo
addikt
Kitkat ota gyengebb az AF foleg kozeli targyakra.
-
Vikooo
addikt
Nekem kitkat ota az Android rendszer es az Android operacios rendszer sokkal tobbet fogyaszt. Reset mar volt. Nalatok egy nap alatt 1ora 44 perc kijelzohasznalattal wifi/3g vel mennyit van ebren es hany % ot eszik?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest