- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lefkosia
őstag
válasz
Magnum PI #33560 üzenetére
pl.: Instant Heart Rate
-
kengyel
nagyúr
válasz
Magnum PI #14682 üzenetére
Részemről elégedett vagyok vele. Nagyon elegáns benne a telefon, de ide-oda pakolgatva látszanak a használat jelei. Fóliából a matt verziót választottam, igaz kicsit sötétít ,de nem látszik rajta az ujjlenyomat. Így összesen, olyan 6500 forintból megvolt mindkettő
De ebből is ki kell venni takarítani, mert a por ugyan úgy alámegy. Idáig még kopást nem tapasztaltam a keret körül.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Magnum PI #14676 üzenetére
A részemről Protectiv Cover + , és mellé egy jó minőségű matt fólia
-
válasz
Magnum PI #14632 üzenetére
az, mivel ugye papíron fizetős, és saját felelősségére kell beírnia valamit, hogy például hibás a sim kártya...stb, ami indokolja a díjmentes cserét, de egyrészt nem mindenki mer kockáztatni, másrészt néhányan eleve nem úgy állnak hozzá az ügyfelekhez, végül pedig nem közvetlen t-sek, tehát anyagi érdekeltségük is van/lehet, mert százalékot kap(hat)nak minden fizetős ügymenet után.
amikor az s4 telefont vettem, akkor azzal kezdte a srác az üzletben, hogy megkérdezte a jelenlegi sim kártyám milyenségét, mondom nem kell csere, mert már korábban is több telefonom volt, ami ilyen méretű kártyát fogad, meg amúgy sem azzal az előfizetésemmel használnám, amelyikre vásárolom - több előfizetésem is van a szolgáltatónál -, mire mosolygott, és mondta, hogy az nem lett volna probléma, pedig ha szűken vesszük a szabályozást, akkor adott esetben is fizetős lett volna.
valahogy mindig korrekt ügyintézőket fogok ki (többnyire westend city center és duna plaza), a nagyobb probléma inkább a hiányos hozzáértésük szokott lenni, azt szeretem a legjobban, ha egy komolyabb kérdés után, már ketten vagy hárman dugják össze a fejüket, hogy akkor most miként is kellene/lehetne... -
válasz
Magnum PI #14630 üzenetére
t-mobile esetén 4500 ft a sim kártya cseréje - amennyiben az ő oldalukról semmi sem indokolja a díjmentes cserét -, illetve ha kifogsz egy jófej ügyintézőt, akkor díjmentes, de szerintem ne azzal kezd a dolgot, hogy hazudsz a telefon eredtét illetően, mert azt ugye pillanatok alatt látják, hogy mikor és milyen készüléket vásároltál a szolgáltatótól.
én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ügyintéző korrekt, ha én is úgy állok hozzá, nem hazudok és nem nézem hülyének őket, nekem is cseréltek már díjmentesen, pedig csak utána vettem meg a telefont, amibe szükségeltetett az apróbb kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest