Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zx6r
aktív tag
válasz
Szabónagymer #41648 üzenetére
A gyàri recoveryn mindig kihasal a droid ,felkialtojellel a hasàban mind addig amig nem adsz neki valami parancsot!
-
zx6r
aktív tag
Baràtnőm vett egy galaxy s5 telót,ès akàrmennyire tiltakoztam ellene,meg nem tetszett vègülis elcsàbított engem is.Tegnap bementem a T-hez ès kihoztam egy kèk pèldànyt.Vègre azt hozza sebessègben amit az s4 től vàrtam eddig nagyon tetszik nem bàntam meg.
-
zx6r
aktív tag
válasz
balazs.b9311 #38203 üzenetére
semmit az ott van mindegyik fozott romnal...azèrt működik rendesen nem?
-
zx6r
aktív tag
válasz
realmadrid #37637 üzenetére
Hala Madrid!!
-
zx6r
aktív tag
Nem tudtok valami megoldàst arra ,hogy az összes app hasznàlhatò legyen a multi window funkciòban?pròbàltam az xposed modullal ès a multiwindow managarrel is de semmi
-
zx6r
aktív tag
válasz
Gizmo94 #37021 üzenetére
Hàt az baj,hogy az eredetinek a mintàzata,ilyen szàlcsiszolt fémre hasonlìt ennek meg ilyen pöttyös csak ìgy tudom leìrni
meg az érintő gom szìne is kék lett sajna,na meg a vissza gomb kék is meg fehér is mert pont lehetett egy sérülés az üvegen és elég gàzul néz ki még jó ,hogy ki lehet kapcsoni a vilàgìtàst
Ezt leszàmìtva tényleg ügyes a Gabe sràc mertbkorrektul ràrakta.Ami pozitìvum ,hogy folia nelkul hasznàlom azota is ,és mikro karc sincs rajta
-
zx6r
aktív tag
válasz
Weeman1 #37016 üzenetére
Megàllapodok most én is egy kis időre úgy érzem
Az eddigi GE romokkal az akksi idő volt a legnagyobb bajom ezért vàltoggattam ....nem tudom hogy ebben hogy sikerült ìgy megoldani
Egy másik kérdés.Mit gondoltok ha kihîvnàm a samu szervizest észrevenné hogy lett üveg cserélve a telon meg persze knoxos?
-
zx6r
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657322
-
zx6r
aktív tag
válasz
Weeman1 #36866 üzenetére
Kipróbàltam ma a miui v5-öt két verziót is az egyiken nem volt magyar nyelv viszont egész gyors volt,a màsikon volt .magyar,de eléggé laggolt a c-romhoz képest...Viszont valóban fasza kis rom lenne
....belinkelem ha érdekel amit kipróbáltam a nem multit mert ez a jobbik....a leìrásban az van all langauge de én magyart nem talàltam benne
-
zx6r
aktív tag
válasz
Ghostman78 #34567 üzenetére
Az az érdekes hogy nálam minden romnal eljatsza ezt 1 hét után.
-
zx6r
aktív tag
Valaki tapasztalt már fagyást az új 4.4 es gyári romban??repartos telepites volt ,de 2 hét után most ugy állok hogy napont a ujra kell indítani a telót.
-
zx6r
aktív tag
Most nèzegettem eladò s4 hirdetèseket....durva ,hogy 75 ezerèrt már lehet kapni hihetetlen mennyit esett az ára
Gizmo94 mègegyszer köszi a segìtsèget ,már vissza is kaptam a telót ügyes volt a srác igazad volt
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok.4 fájlos repartos változat mèg nem jött ki a kitkat romból?
-
zx6r
aktív tag
Talàlkoztatok màr olyannal ,hogy alvò mòdbòl nem èled fel a telefon?Ge romnàl is előfurdult màr ez a jelensèg lehet a telo fog befosni...
-
zx6r
aktív tag
de most tènyleg sràcok ugye làtjàtok,hogy baloldalt a kèpen az nem maga a telefon
-
zx6r
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #31681 üzenetére
Lehet èn vagyok vak ,de mèg a telòt sem làtom a kèpen
-
zx6r
aktív tag
válasz
scofield89 #31526 üzenetére
Nàlam akkor csinàlt ilyet amikor win xp volt a gèpemen...ez nem lehet a gond nàlad?
-
zx6r
aktív tag
Azért a negyvenedik másodpernél jó nagyot laggol az új s5
[link]
-
zx6r
aktív tag
Szia.Ez 4 fàjlos rom?
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok .leesett ma a telom ès sajnos pont ùgy sikerült a landolas ,hogy összetört rajta az üveg
legolcsobban ,hogy tudnàm meguszni a kijelzõcserèt??minden megoldàs èrdekelne
felhivtam a szervizt azt mondta a sràc 60000 ft ,de ennyim nincs na meg a telon is van meg 1 èves rèszlet.
-
zx6r
aktív tag
Okès köszi srácok.
-
zx6r
aktív tag
Srácok, erre a 4.4.2 leakad romra nem lehet egyik repartos romot sem rátenni?
-
zx6r
aktív tag
válasz
Gizmo94 #29154 üzenetére
Hát sajnos ez ilyen èn mèg rosszabb helyzetben vagyok mert rèszletre vettem a trènèl ès mèg jó ideig fizethetem
Azèrt ezzel az új touchwiz felülettel mèg egy próbát majd teszek ha egyáltalán mi megkapjuk valamikor.Viszont azt mèg hozzá kell tennem hogy GE rommal nagyon megvagyok elègedve,akku időbrn is meg sebessègben is....olyan mint egy nexus csak bővìthető,ès az akkut is lehet cserèlni
-
zx6r
aktív tag
Hali.próbáltam feltenni ezt az új 4 fájlos leak kitkat-et,de csak eddig jut e az odin: Get PIT for mapping.....és failed üzenettel megszakad kb 5 perc múlva.Valaki járt már így?
-
zx6r
aktív tag
válasz
biker10 #28332 üzenetére
Én nem is foglalkoznék a helyedben ilyenekkel ,hogy mi mennyi,hanem a kedves haverodnak legyen a gondja menjen a bótba azt hozza ki hitelre vagy ahogy akarja....ennek a telonak annyi semmi értelme rákölteni egy százast akkor már egy új ,de az legyen a haver dolga nem?
-
zx6r
aktív tag
Én is többet kipróbáltam már,eddig tényleg ez a legjobb.
-
zx6r
aktív tag
válasz
vick33 #27864 üzenetére
Hát igen a touchwiz nem hasît rajta úgy ahogy kell,de pl egy GE rommal mint ami a nexuson is van bátran egymás mellè lehet állìtani a kèt telot.Egyik ismerősöm most vett egy g2-öt csináltunk egy kis sebessèg tesztet meglepő lett az eredmèny.....nem nagyon kellett szègyenkezni az s4-nek sőt.....
-
zx6r
aktív tag
válasz
stnstn #27612 üzenetére
Úgy emlèkszem ezt is próbáltam már...de az az èrdekes ,hogy mindegyik kitkat romnál csak lezárt kèpernyőnèl jött elő ,nyomkodás közben sosem jött elő a dolog.Ezt a modem csere dolgot èn is olvastam már ,de ezt odinnal kell gondolom,csak azt nem tudom melyik modemre,vagy hogyan
-
zx6r
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretnèm kèrdezni,hogy van olyan GE kitkat rom amiben megoldódott már a random reboot problèma??
-
zx6r
aktív tag
Èn ezèrt kèrdeztem,hogy fontos e ,hogy gyári rom legyen,ha már úgy is ugrott a knox...
-
zx6r
aktív tag
válasz
Don't Panic #26317 üzenetére
Hát tènyleg elèg olcsó volt:/
-
zx6r
aktív tag
az tényleg nem sok
használd egészséggel
-
zx6r
aktív tag
válasz
Steelheart2 #26311 üzenetére
Mennyièrt sikerült ha szabad kèrdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest