Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
sanyek2 #36137 üzenetére
Sajnos tényleg nem értek hozzá, de az első gondolatom (azon túl, hogy költözz el
)) ), hogy vmi jel erősítővel talán stabilabb lenne. Majd akik értenek hozzá megmondják, hogy van-e ilyen az ugrálást megszünteti-e vagy sem.
Egy biztos, hogy abban a székházban, ahol dolgozom (míly meglepő) a Vodafone-nak kb. 0 volt a térereje (Bp. közepe...), ellenben megnyerték a szolgáltató tendert, ezért telenyomták a székházat jel erősítőkkel, mindenhol figyel egy gombóc a plafonon, ami csak a Vodafone jeleit nyomja.
-
Sword
őstag
válasz
sanyek2 #36135 üzenetére
Nem lehet, hogy sokat tartózkodsz cellahatáron és le fel át stb. jelentkezget folyamatosan?
Nem értek hozzá, de én anno olyat tapasztaltam, amikor a T hülyéskedett a székházunk teteje környékén, akkor ide oda ugrált a 3G/H+/Edge stb., amiből arra gondoltam, hogy ezerrel váltogat a cellák, torony tosz tudja mi között. Nem mellékesen majd megsült a telefon, olyan meleg volt és persze merült is ezerrel.
Ebből gondolom, hogy egy sima cellahatáron létezés alapból - kevesebb ugrálással ugyan - hasonlóképpen viselkedhet a telefon. -
Sword
őstag
T-Mobile-os Android frissítés érkezik, 739 Mb!
Más:
@Kali: mondtad, hogy nem érted, hogy miért fogy nekem a hely annyira. Na, most megint nem volt helyem. MC4 2 gigája az alkalmazáskezelő szerint az SD kártyán van, de ha az Android/obb alól kitörlöm, le akarja újra tölteni. Tehát egyszerűen úgy tűnik, hogy hazudik, nincs SD-n...
Le kellett törölnöm (move-oltam SD-re), hogy elinduljon a frissítés letöltése. -
Sword
őstag
Érdekes dolog történik a telefonnal vagy az sd-vel. Sandisk 64 gigásom van és mostanában fényképezés után látom, hogy "megsérülnek" a képek, vagy eltűnnek (dropboxba még van, hogy fel bírja tölteni és utána). Ha átállítom, hogy a telefonra mentse, akkor minden oké, vissza, hogy sd-re, eltűnik. Unmount, format!!! után mindne változatlan, annyira, hogy meg sem formázza, úgy csinál, mintha, de semmi. Restartolom a telefont, ugyanolyan rossz. Kiveszem az sd-t, visszarakom, szintén.
Egy dolog javítja meg (egyelőre úgy tűnik, hogy csak átmenetileg), ha power off és utána bekapcsolom.
Itthon vettem 20 ezer környékén, nem ebay-en összevadászott csoda.
-
Sword
őstag
Biztosításnak akkora önrésze van, hogy így sem biztos, hogy megérné. Most néztem a T-set egy másik telefon miatt. 25 ezres önrész, havi kétezer valahányszáz ft. Ha egy év után történik valami 50 ezredbe kerül a biztosítással megcsináltatni. Pl. display csere, ami 46 ezer...
-
Sword
őstag
válasz
mgTerminator #23623 üzenetére
Nova-nál beállíthatod.
-
Sword
őstag
válasz
Rengete #21890 üzenetére
Nekem úgy ennyi 10 óra után, ha nem nyúlok hozzá, ennyi kijelző használattal nálam lemerülne
Szóva jó... Bár a kijelző használat se mindegy, hogy tök sötétre levéve vagy reflektornak használva, gondolom a kettő között lehet egy erős 6-7x-es szorzó is akksi használatban. -
Sword
őstag
válasz
kecsetihunor #20884 üzenetére
Nem, de megnéztem, nem tűnik rossznak (én a Sony connect-jét használom, a smartwatch miatt feltelepült
), de megkérdezném, hogy location (gps koordináta) alapú feltételt is be lehet állítani? Pl. Naponta 8-17 között néma, és figyelje, hogy tényleg a munkahelyen vagyok-e, különben ne némítson vagy ha hamarabb érek be, akkor is némítson, ha tovább maradok bent akkor is maradjon néma stb. stb. remélem nem bonyolódtam bele
)
-
Sword
őstag
Azt mondták, hogy jövő hét végére kész. Remélem tényleg.
Nem tudom hol van a kp-i szervíz, a garancia füzet a T-s honlapra irányít, a T-s honlap a garancia füzetre...
A samsung.hu-nál meg kiválasztottam a várost és a lakhelyemhez legközelebbit választottam. Mivle meg akartam kérdezni, hogy mi ez, garanciális javítás esetén akartam csak átadni a telefont, ezért nem akartam futárra bízni.Ja, látom szervizest írtál, bocs. Gondolod display-t cserélnek a konyhaasztalon? Ebben nem gondolkodtam valóban.
Miért gondolod, hogy lassú lesz?
-
Sword
őstag
Ide is:
Nekem péntek reggel megjelent (természetesen nem esett le a telefon, nem ütöttem meg, neoprén tokban volt) egy kis csík a bal felső sarokban, kb. 2-3 mm hosszan. Ez nőtt estére (bekanyarodott a készülék bal széléhez) kb. 1 centisre, majd a közepétől a másik szél felé elindult egy nagyon pici rész. Elvittem a szervízbe (Oktogon), ahol azt mondták, hogy garanciában javítják, de beküldik a kp-i szervízbe és majd ott végzik el. Látott már ilyet az ügyfeles, "megfolyást" írt fel hibának (szerintem az üveg belső felének repedése inkább a gyanús, mert mászik). Felvetettem a készülék karcmentes állapotát a hibalapra. Bár nem fényképeztem le, hogy mekkora nagyságú volt a hiba a display-en (ez lehet, hogy hiba volt), mindenesetre tanúkkal tudom egy későbbi vita esetén bizonyítani a méretét, ha esetleg visszajönne, hogy nem garis és már keresztbe van az egész "repedve", megfolyva.
Mivel pixelhibás is volt a panelem (állítólag nem túl gyakori hiba), így nekem mindenképpen jó a csere, eléggé zavart egy 190 ezres néhány hónapos telefonnál.Most, hogy visszagondolok akkorra, előtte délután volt, hogy a T megmakkant és a mobilnet elment. Össze vissza ugrált 3g, H+, LTE között a telefon és nem kicsit melegedett. Lehet, hogy az okozta?
-
Sword
őstag
-
Sword
őstag
A loser user meg áll, hogy van 500 mega szabad hely, a teló meg kiirja, hogy nincs elég tárhely egy 4 megás frissítésre, rendszerfunkciókra stb..
Úgy rémlik ilyen nem volt az eddigi ROM-okal egyébként, csak a legutolsó T-s csinálja. Reméljük egy frissítés megoldja, mert gyakorlatilag a nagyobb méretű programok felét uninstalláltam, hogy használható legyen a telefon. -
Sword
őstag
Szeretném mégegyszer megkérdezni, hogy találkoztatok-e olyan problémával, hogy a tárhelyet rosszul számolja a teló (9.- - szabad hely kisebb, mint a szerinte feltelepített egységek összesenje - alkalmazások + képek stb.). Olyan jelenség is van, hogy az SD-re áttelepítés után is a fő storage-ből van levonva mondjuk egy 2 gigás játék és azt hiszi, hogy tele van a storage, pedig elvileg nincs.
-
Sword
őstag
válasz
Don't Panic #17638 üzenetére
Remélem megkarcolgattad
-
Sword
őstag
Na persze: "tegnap elmentem egy nem mondom milyen üzletbe és a nem mondom milyen tárggyal a kezemben kicsit megkapartam.
Nem tehetek róla..utána kellett járnom.."
Pont úgy hangzik mintha ezért lenne kitéve... azért nem tudott részleteket, mert közölted, hogy nem mondod meg, hogy hova mentél és mit vittél magaddal.
-
Sword
őstag
Találkoztatok olyan problémával (eredeti, legújabb T-s ROM), hogy hibásan számoja a belső tárhelyet? Pl. megvettem egy 2 gigás játékot, feltettem, SD-re tette egy nagy részét (majdnem az egészet), mégis levonja a belső tárhelyből és úgy mutatja, mintha semmi hely nem lenne a telefonon.
Ja, ami még szép az egészben, volt olyan állapot, hogy ott van, hogy 9.3 gb a storage, abból 8.8 application x kép, y misc stb. stb. úgy, hogy utána kiírta, hogy még van 500 mega szabad hely. Persze, ha összeadom, jóval több, mint 9.3 gb, de egy 4 megás gmail-t nem tudtam update-elni,
-
Sword
őstag
válasz
mr.szabados #15682 üzenetére
LTE
T-nél 3 dolog kell hozzá:
- jó APN megadás (internet.telekom vagy valami hasonló, megmondják)
- 4g képes előfizu (+ 1 gigás kiegészítő már mozaik s-nél is 4g-sít)
- legújabb fajta sim kártya -
Sword
őstag
Megjött a powerQI-m (ebay: egyben pad + receiver).
Első tapasztalatok (azon túl, hogy tetszik, jól néz ki, meg funkcionálisan is jó):
- melegszik
- telefon is melegszikValaki megmérte, 37 fok, nem vészes, de érezni.
- van benne egy csipogó, ami mindenáron ordibál, ha elkezdi tölteni a telefont (szét kell szedni és leforrasztani róla, még nem vitt rá a lélek)
- egy óra alatt tölt kb. 30%-ot (ha a Wireless charger felirat fölé rakjuk a telót, állítólag picit gyorsabban tölt)
- vastag eléggé a pad
- alu hátlappal nem töltAmit olvastam valahol, nem áll le a töltés 100%-nál, hanem leugrik 95%-ra az akku töltöttség (hogy miért, nem tudom) és tölti újra és újra. ezt még nem vágom, majd néhány óra múlva megnézem
Ja, ebay, tracking numberes, kb. 2 hét alatt itt volt Kínából.
-
Sword
őstag
Na, lett egy dead pixelem.. Hurrá..
-
Sword
őstag
T-s telo most gilingalangolt, hogy új firmware érkezett
-
Sword
őstag
válasz
Daryl Dixon #5684 üzenetére
Szerződése?
Kiegészítés rulez...
Battery Guru-t kikapcsoltam, nekem nagyon nem jött be. -
Sword
őstag
válasz
Moorzsa #5678 üzenetére
Javaslom a Smart remote-ot, elég jó!
-
Sword
őstag
válasz
._.Dante._. #4859 üzenetére
Skullcandy HEAVY METAL In-Ear Chrm/Blk Mic fülhallgató (s2hmcy-016) 22860.- volt az eboltban anno.
"Füldugó" szerű habszivacs is van a gumiharangokon kívül hozzá, de idővel elszakadnak, a pótlását nem tudom, hogy lehet megoldani.
Tehát olyan, hogy megsodrod, beteszed a füledbe, ott a melegtől kitágul és "illeszkedik" a hallójáratodhoz. -
Sword
őstag
Lehet tudni, hogy mikor várható az első FOTA frissítés (T-s telefon)?
-
Sword
őstag
válasz
kissandras20 #4100 üzenetére
T-s
-
Sword
őstag
Tud valaki segíteni, hogy miért nem megy az LTE?
Engedélyezve van auto módon: (LTE/3G stb.)
APN egyeztetve a T-vel, helyes: internet.telekom.hu, resettel vissza is állítva.
mozaik s + LTE képes 1 gb-os kiterjesztés.Bp. belváros kellős közepe, T-szerint (megnézték, hogy hol vagyok), kéne itt lennie LTE-nek.
Valakinek van ötlete? -
Sword
őstag
Térerő fullon (de a belvárosban ez nem számít annyira nagy durranásnak), levéve a hátlapot a wi-fi jel nem változott.
Súly: Konyhai mérlegen mérve: 0.0008 vs 0.0016
Hátlapokat lefotóztam egymás mellett (mivel a telóval fényképeztem, nem tudtam rajta).
Összegzés: vastagabb, nehezebb, nem zavaróan, sőt akit túlzottan zavart, hogy vékony és játéktelefon súlyú, annak szuper. Ami lehetne jobb, a felirat nyomásának minősége, nagyon picit az anyag nyúlása, púposodása látszik a betűk körül.
Szerk: NFC-t nem tudtam kipróbálni (a szolgáltatást meg nyilván nem kapcsolta ki a hátlap, az fut
)
-
Sword
őstag
Van aki már megkapta a T-s ajándék tokot?
-
Sword
őstag
válasz
ForRedGlory #3620 üzenetére
Beszállok seed-re én is (persze előbb le
).
Ezek a rom-ok várhatóak FOTA frissítésként?
-
Sword
őstag
válasz
Daryl Dixon #2738 üzenetére
Az első mobilom
-
Sword
őstag
válasz
mate198712 #2514 üzenetére
Valamiért úgy rémlik, hogy a telenor nem szokott sim lock-kal vacakolni.
-
Sword
őstag
válasz
robi baggio #2439 üzenetére
Köszi, én is csak kerestem Majesticnek
De megnézem akkor mi ez -
Sword
őstag
-
Sword
őstag
válasz
HUTCHDB #2407 üzenetére
Bocs nem kötekedés és jön a kötekedés
Először is kezdjük ott, hogy eddig 32 gb-os (minimum 29 elérhető + oprendszer) tárhelyhez voltam szokva, azért vettem meg a 16-ost, mert sd-vel bővíthetem. Gőzöm sincs, hogy SD-re milyen módon és miket lehet telepíteni (ahogy nézem, kb. semmit....), a kérdést ezért tettem fel, ha lesz arra is válaszod, megköszönöm.Egyébként:
- NFS Most Wanted 1.98 Gb
- Asphalt 7 majdnem 2 Gb (most letöröltem, hogy legyen helyem, ezért nem tudom pontosan)Storage jelenlegi állapota (törlések után!):
- apps: 3.6 gb (ne mondjuk, hogy sok szerintem)
- misc: 1.6 gb (ebből document sync 1.2 gb)
Hozzá jönnek a nem offline navik állományai, amik ki tudja mikor törlődnekÉs még ezer apró vacak, ami a mailekhez, letöltésekhez, dropbox stb. favourites-hez kapcsolódók.
Ha ezt itt fent összeadjuk elérjük a 6-7 gigát és mondom, hogy töröltem 1-2 nagyobbat, mert fullon volt.Remélem nem jön ki a Fifa 13, mert az 4 giga volt anno iPhone-on kb. ide tuti nem fér fel
-
Sword
őstag
válasz
migabi24 #1777 üzenetére
Találtam egy trükköt (nekem trükk, sorry, ha nyilvánvaló). A csúszkán + és - értékekben eltérhetsz az automatától. Rá tappolsz és húzod jobbra vagy balra. Én +5-re állítottam, az teljesen automata sötét volt, így az ő általa kalkulált értékénél 5-el veszi világosabbra. Amikor sötétít, akkor full sötét állapot + 5 egységnyi fény lesz az én telefonomon a legsötétebb kép.
-
Sword
őstag
válasz
Vertigo #1770 üzenetére
Anélkül, hogy elindulna, a verziót nem tudom megmondani. De azt hiszem nem is akarom, ha unatkozol, nézz utána, hogy mit adtak anno hozzá.
Mindenesetre config file feltúrás nem warez, nem letöltési linket kértem, nem feltört szoftvert, semmit sem. Úgy látom, itt néhányan nagyon unatkoznak és a mindenkibe belekötésben élik ki magukat. Részemről be is fejeztem, nem kívánok hétvégi szórakoztatása lenni senkinek, átváltottam ezen a fórumon read onlyba. -
Sword
őstag
válasz
Vertigo #1766 üzenetére
Nem tudom, hogy ki vagy, hogy beszólogatsz, de látom ez egy ilyen fórum...
Van NavNGo 2 gigás microSD jogtiszta, androidos szoftverem, persze nem full hd felbontású, ennek a heggesztése lenne a lényeg (a license szerződés nem vonatokozik a megfelelő felbontásra), anno a T adta a Spicahoz. Szóval, ha van értelmes válaszod (gondolom az nincs), várom
UI: ha kérsz fotót is, hogy megnyugodjál, hogy no warez, szólj
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest