Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodoroli
aktív tag
Üdv!
Hoztak hozzám egy s4-et elfelejtették a képernyőzár Pin kódot,hogyan tudnám adatvesztés nélkül visszaállítani(képek fontosak)?A képek természetesen belső táron vannak.Köszönöm szépen!
-
dodoroli
aktív tag
válasz
N.otorious #28373 üzenetére
-
dodoroli
aktív tag
Boldog új évet mindenkinek!
Akit esetleg érdekel eme tok,az kérem jelezze!
Köszönöm! -
dodoroli
aktív tag
válasz
nfsu17 #26000 üzenetére
Szia!Tehát akkor jó lenne nálam is visszaállítani mindent gyárira mert ugye nem akar automatikusan értesíteni a frissítés meglétéről!Csak ha én keresek rá kézzel akkor van frissítés.Viszont nekem rengeteg alkalmazásom van a telefonon,tehát akkor ajánlod a gyári visszát?
-
dodoroli
aktív tag
Szintén T-s vagyok és nekem nem dobja fel automatikusan,hogy van friss 4.3 csak ha kézzel rákeresek.
-
dodoroli
aktív tag
válasz
gatto_ #18438 üzenetére
Ez engem is érdekelne!Viszont van egy alkalmazás a play-en !
De ehhez kell root! -
dodoroli
aktív tag
Sziasztok urak!
Ajánljon már valaki nekem valami spéci fülest illetve fülbedudós hallgatót S4-hez természetesen!Jó nagyot szóljon lehetőleg, köszönöm! -
dodoroli
aktív tag
''Kevesebb ram'' ''több ram fogyasztás'' Tehát akkor ajánljátok ezt az új frissítést vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest