Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum PI
tag
Ha már így szóba került, akkor melyik tokot ajánlanátok a telóhoz? Annyit láttam már itt a topikban, hogy nagy a kavar
Ja és persze jól jönne egy védőfólia is.
-
Magnum PI
tag
válasz
kelemenkelo #14627 üzenetére
Az elég pofátlan összeg már nem azért...na nem a 300 Ft
-
Magnum PI
tag
Nem szolgáltatónál venném ezért is kérdezem
-
Magnum PI
tag
Sziasztok
Úgy néz ki, hogy a napokban veszek egy ilyen telefont. Az lenne a kérdésem, hogy a sim kártya cseréje hogyan zajlik? Mert ugye nekem a régi van és ebbe micro kell amúgy a T-mobile-nál vagyok. Hogy kell egy ilyet kérni mondjuk ha bemegyek egy T pontba? Azért kérdezem, mert van aki azt mondja pénzbe kerül, van akinek pedig nem került semmibe.
Köszi
-
Magnum PI
tag
Helló
Látom éppen aktuális a téma. Ezért szeretném megkérdezni, hogy melyik üzletek ajánlottak S4 vásárláshoz?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy melyiket érdemes megvenni az i9505-öt vagy a i9500-at? Van e az egyik ill. a másik mellett nyomós érv? A technikai különbségeket kivéve persze.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest