- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scapegt
őstag
Ha helyben lenne a bolt, akkor talán visszavinném és kérnék egy másikat, bár ahhoz sem lenne nagyon bőr a képemen, hiszen a telefon működik kifogástalanul, a csíkok nem gátolják a működésben.
Számolj utána, nekem lenne csak károm a visszaküldésből, ráadásul napokig nem lenne telefonom sem. Valami monokróm kijelzős Nokiám van még otthon, de azt elő nem merném venni
Legalább 4e Ft-omba lenne, ahogy az előbb is írtam. Akkor már inkább szervizfutár, az ingyen van és bármikor beküldhetem. -
lefkosia
őstag
-
-
kipróbálom majd hosszasan, bár egyrészt az i4s után egy jó wp8 telefon érdekelt volna, és a lumia 920 volt a kiszemelt, de azt jól elcseszték, várom a következő jó(nak mondható) wp8 rendszeres csúcstelefont, és az i5 sem győzött meg, szóval kérdésekkel áéllok az i5s elé...
néhány hónapig biztosan marad még persze az s4, de "félek", akár jóval tovább is, muszájból, mert nem lesz normális jelölt az utódlásra. -
b.bela1
őstag
Simán felhasználói szempontból nem egy gagyi valószínűleg. Valami igen jó értékelést kapott. Olyasmit olvastam, hogy az usa állami szervei dobják a blackberryt, meg a hasonlókat. Knox biztonsági rendszert fognak használni rövidesen. Vagy már megy is, arra nem emlékszem. Ha nem csak vaker, akkor azért nem semmi. *#12580*369#
-
mycso
veterán
Hát ha téged elhajt e miatt a szerviz, akkor nem ők a balf@szok. (nem bántásból)
Engem pl nem tudna elküldeni, hanem szépen átvenné garis javításra, mint ahogy eddig is tették.
Ja meg azért említettem a saját garancia papírjukat, mert ugye azon is ott van. Ha pampogna betolom az orra alá fa arccal és sakk-matt.
-
-
Tirexi
addikt
Próbáltam már de az is FAIL-al végződik mert modemként ismeri fel a telefont nem pedig rendes eszközként...
(#10491) mycso:
Értsed meg, hogy nem jó... a KIES nem megy akkor amikor az ODIN. Soha nem is ment.
Egyszerűen a windóz nem ismeri fel rendesen a telefont...Emberek.. valaki nézze már meg és screenshot-olja ki nekem mit ír ki az eszközkezelője akkor amikor a telefon be van dugva.
Csak ennyit kérek... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest