- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!Volna egy kis gondom.Ha a PC-ről egy "APK" fájlt átmásolok a teló SD kártyájára ezt írja ki:Színtaktikai elemzés hibája,Gond volt a csomag elemzésekor.Ez vajon mi lehet,és mi okozhatja?
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!Tegnap én is frissítettem,azóta random újraindul a teló.Vajon rosszúl frissített vagy mi a fene lehet vele?
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!Hogyan lehet VÉGLEG letiltani a szabadkezes módot?Ha a beállításoknál kikapcsolom,és utána bekapcsolom a Wi-Fi-t újra "zaklat".Már megőrjít.
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!Van akku ikon színét "lecserélő" progi S4-re?
-
gamer04
csendes tag
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!"A megadott mappába nem menthet,válasszon másik mappát!"Ezt írja ki,mikor a számítógéppel netezek,és valamit le akarok menteni a telefonban levő SD kártyára.Ez miért van?Előre is köszi a válaszokat!
-
gamer04
csendes tag
Sziasztok!Miért van az,hogy meg root-oltam a telót és ellszállt a Wi-Fi bekapcsolás lehetősége+legalább 3 percen keresztül bootol be?Bocsi a hülye kérdésekért,de még nagyon új vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest