Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FtcFeki
csendes tag
Hali!
Jött ma egy frissítés az s4-emre, független készülékem van. Nem találtam semmit a neten, hogy mi lehet és változást sem tapasztaltam. Tudja valaki, hogy milyen frissítés lehetett? (:
-
FtcFeki
csendes tag
válasz
nfsu17 #38342 üzenetére
Az a vicc, hogy a helymeghatározáson kívül minden úgy van beállítva ahogy leírtad. A frissítés előtt is így volt minden beállítva és akkor két napot vígan kibírt a teló. A további amit észrevettem, hogy iszonyat melegszik most normál használat mellett is a telefon. Akku töltése közben pedig szó szerint éget... tehát telefonálni töltés közben nem lehet.
-
FtcFeki
csendes tag
Korábban írtam, hogy az új frissítés óta fél nap alatt lemerül a telóm. Csináltam egy gyári visszaállítást. Két napig minden rendben is volt. Ma pedig szörnyen elkezdett merülni az akku. Képet alább csatolok. MI lehet a probléma? Köszi a segítséget.
-
FtcFeki
csendes tag
Akitől én vettem annak a neve spigen volt. Amcsiból jött 6000 + 3000 posta. Minősége kiváló. Egyszer ejtettem le a telót eddig, de tökéletesen védte. Hátlapot nem karcolja. A leejtéstől a műanyag része a toknak egy helyen karcos lett, de nem zavaró. Ebay-en árulnak ugye cégek is. Ez most vagy a cégtől jött, vagy az egyik ott dolgozó spájzolta be magának a raktárból, mert több száz volt neki készleten.
-
FtcFeki
csendes tag
válasz
sultansmith #38266 üzenetére
Ebay-ről. A drágábbikat vettem. Elég sok fent a gagyi is.
-
FtcFeki
csendes tag
Én is tapasztalom a gyorsabb merülést a frissítés óta.
-
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok.
Ez a frissítés érkezett most a telómra: i9505xxugne8
A gyerek módon és a knoxon kívül változott valami? Semmit nem találtam róla a neten.ui.: Amúgy észre vettem még egy idegesítő változást:
A "gps" helyett a noti bar-on "hely" van, és a gyári weather appot csak a hely bekapcsolásával együtt lehet frissíteni, eddig ment simán wifiről vagy mobilnetről, nem kellett a gps-t bekapcsolni :/ -
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok, nem jut eszembe annak az app-nak a neve ami megakadályozza előre beállított programoknál a kijelző kikapcsolását. Elég zavaró úgy híreket olvasni az S4-en, hogy állandóan kikapcsol a kijelző. Tudna valaki segteni?
-
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok Azokhoz intézném első sorban a kérdésem akik spigen neo hybrid tokban hordják az s4-üket. Milyen autós tartót tudnátok ajánlani amibe tokostul belefér a telefon?
Válaszokat előre is köszönöm. -
FtcFeki
csendes tag
http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html
Ezzel a tokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Amennyiben igen akkor hol vette? E-bay-en találtam occsóért is
-
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok, péntek óta én is büszke tulajdonosa vagyok egy fehér s4-nek. Péntek óta most sikerült a leesett államat felszedni a földről azért írok csak most.
Kérdésem az lenne, hogy tudna e valaki jó minőségű szilikon tokot ajánlani és olyan autós tartót amibe tokostul együtt belefér?
A tok ami tetszene az a http://www.yourpoetic.com/p/561/atmosphere-case-for-samsung-galaxy-mega-63-by-poetic de ebben a kivitelben s4-re nem találtam, ami s4-re van poetic az már nem jön be annyira :/
-
FtcFeki
csendes tag
Úgy néz ki pár napon belül én is egy fekete s4 -reméljük- büszke tulajdonosává válhatok. Kérdésem az lenne, hogy mire kellene odafigyelnem a vásárlásnál, az 1. hsz-ben leírtakon túl?
2 év gyári garis, független készülékről van szó elvileg, viszek magammal 2 sim-kártyát biztos ami biztos. Dead pixelt majd futtatok rajta, bár ha eddig nem jött ki rajta akkor ez után már nem hinném, hogy jelentkezne ilyen probléma.
Van arra valamilyen mód, hogy megtudjam, hogy milyen rom van a telefonon, tehát, hogy az eredeti e, vagy belepiszkáltak? Ideális esetben milyen szoftververziónak kellene rajta futnia?
Több kérdés hirtelen nem jut eszembe, de minden releváns hozzászólást szívesen fogadok.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Keresünk dokkolókat
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest