- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
ubisali #39787 üzenetére
Tárcsázd a 1430-at és majd az ügyfélszolgálatos megmondja, hogy pontosan milyen díjcsomagod van, és hogy az mire jó. Én most ránéztem a T oldalán, és már nincs mátrix díjcsomag, úgyhogy jó eséllyel váltanod kell egy korszerűbb csomagra, hogy legyen LTE. Pl a mostani eco csomagokban sincs ha jól láttam.
Most nézem a Vodafone oldalát. Ott volt mátrix díjcsomag valamikor. Vodás vagy? Mert a vodánán nincs LTE.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
ubisali #36050 üzenetére
Ismersz más mondatvégi írásjelet is a felkiáltójelen kívül?
Ha szigorúan nézzük, csoda hogy csak 1db S4-et ír ki a tiéden kívül. Ugyanis az S4 3 változatban került a piacokra. És ebből 1 mind felett, durván.
i9500- Exynos 5 Octa processzor, Mo-n nincs forgalomban mert bizonyos frekvenciákat nem kezel amit Európában kéne. (ha jól tudom)
i9505- Qualcomm Snapdragon 600 processzor, Mo-n ezt lehet kapni hivatalos forrásból.
i9506- Qualcomm Snapdragon 800 processzor, Mo-n ezt sem lehet kapni.. bár semmi oka nincs. Pedig ez a leggyorsabb (majd 30%-al) és legjobb üzemidővel bíró. -
Valken
tag
válasz
ubisali #35746 üzenetére
Életem egyik legnagyobb hibája volt (a többi nem publikus
), hogy váltottam a T-s 4.3-ról a XEH 4.4.2-re, de mindig azt vallottam, hogy az újabb a jobb. Hát most mellélőttem.
Komolyan gondolkozom azon, hogy ugrasztom a KNOX-ot és felrakok bármit, de amilyen szerencsétlen vagyok, biztos, hogy utána két nappal romlana el a készülék és kifognék egy eminens szervizest, aki a kákán is csomót keresne...
-
Gizmo94
veterán
válasz
ubisali #35735 üzenetére
Én nem jártam így, de többen ismerősök közül már igen. Sokmindent veszek Ebayről és érdemes is onnan venni, de az SD kártya pont nem igazán az a kategória. Dupla vagy semmi, és ugyan paypal-lal vissza tudod húzni a pénzt, de akkor is felesleges idegesség amikor nem jó a kártya. Nem tudok mit mondani a 128-as kártyáról, hogy viszi-e vagy sem, nekem 64-esek vannak, Samsung és Sandisk, ezeket gond nélkül vitte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest