- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
poli27 #56586 üzenetére
Azért ne túlozzunk kérem, járt már a kezembe párszor S6, inkább hajszálnyi különbségeket fedeztem fel, semmi extra, sőtt multitaskba agyonveri az S4 a 6-ot ahogy olvasom a topikját 2-3 alkalmazást alig tud a ramba tartani, az S4-en kipróbáltam 20 alkalmazás után kezdte bezárni a régieket
-
poli27
veterán
válasz
poli27 #56239 üzenetére
Visszajött a szervizből főpanel csere volt benne,mikrofon és usb !Ráadásul Telenoros a teló de megkértem egy papíron őket a telő mellé rakva, hogy a függetlent tegyék fel és azt kaptam meg, rendesek voltak. Most hasít mint állat a telefon! Csak nem értem a 4.4.2 vel nem volt baja az 5.0.1 meg kinyírta a telefon panelt?
-
Winchester95
őstag
válasz
poli27 #56239 üzenetére
Nekem 4.4.2 alatt volt ugyan ez, ujratettem a rendszert és jó lett minden(minden app nelkul) majd fel tettem par appot akkor sem volt semmi, miutan feltettem a face messengert akkor ugyan az mint neked es meg a betuk is elallitodtak neha
(hatha ez a tapasztalat segit
)
-
-
rb26dett
aktív tag
válasz
poli27 #55071 üzenetére
Addig örülj míg nincs rajta az a sz.. Ma is olyan szinten belassult hogy valami hihetetlen az enyém, az SII nem volt ilyen lassú agyonpakolva mindennel, pedig a facsén viberen igo-n kívül semmi sincs még a telefonon, még 1 darab játék se... és számomra használhatatlan...
-
-
b.bela1
őstag
válasz
poli27 #23514 üzenetére
De az hogy ott a playben miért zavar? Semmi jelentősége sincs. Ha törlöd a telóról, átkerül az "összes"-be, ott meg elfér. Volt olyan, amit később onnan halásztam ki, mert nem emlékeztem a nevére. Azok nem frissítgetnek. Ha jól értem a problémát.
Szakiii: gépen régebben mentettem ki egy vékonyabb kivitelt, ha érdekel megkeresem.
-
válasz
poli27 #23510 üzenetére
play -> opciók -> saját alkalmazások -> belépsz adott alkalmazás felületére -> eltávolítás.
az eltávolított alkalmazások szerepelnek még majd a listában, hogy azokat korábban letöltötted, de az "x" segítségével eltávolítható mindegyik adott helyről is.Maxentius; ez új, de az aktiválásos dolog akkor is áll, hiszen csak megfelelő régióst fogad el elsőre, a híváshoz pedig aktiválni kell előtte a készüléket.
megfelelő feltételek mellett a gyártó is segít megoldani a dolgot, de ez nem a sarki sufni gsm trükkösen behozott telefonjára áll. -
válasz
poli27 #23507 üzenetére
azt értem, de az alkalmazások a play útján kerülnek letöltésre és frissítésre, a gmail ilyen szinten nem mérvadó.
az alkalmazások letöltésének és/vagy frissítésének kikapcsolásához a play leírásos módosítást eszközöld.
amelyik alkalmazásra nincs szükséged, azt akár a play listájából is törölheted, így nem is fog emlékezni rá később, ezáltal letöltésre és frissítésre sem kínálja fel. -
válasz
poli27 #23504 üzenetére
szia,
gmail vagy play?
előbbi csak a leveleket szinkronizálja le, az alkalmazásokat utóbbi.
gmail; menü -> beállítások -> xy@gmail.com -> gmail szinkronizálása; pipa ki
play; menü -> beállítások -> alkalmazások automatikus frissítése; ne frissítse automatikusan az alkalmazásokatmagnusheron; be is tenné az ajtót, ha a független készüléket nem lehetne használni eltérő régiós sim kártyával, ha valaki kiutazik üzleti útra, nyaralni, rokonokhoz...stb!
csak a készülék aktiválásakor van lényege, megnehezítve ezzel azt, hogy a gsm üzletek behozzák az ázsiai...stb régiós készüléket, majd bontatlanul eladják újnak...stb. -
válasz
poli27 #20882 üzenetére
egyedi igények, használati szokások...stb kérdése, a páromnak is pont galaxy w volt a mostani s advance előtt, egyik sem csúcskategória, de nem volt/nincs velük gond, a nálam bevállt módszerek szerint frissítem és állítom be azokat, és probléma nélkül használta/használja, azokat sem kellett különösebben moddolgatni.
az s4 mellett használva valóban nem gyorsak és folyamatosak annyira, de nem is azonos kategória.
én már s2 alatt leszoktam a moddolgatásról, azóta több telefonom is volt, és mindegyik megfelelő volt a gyári rendszerrel.
sok olyan ember van itt a fórumon, akik leírták, hogy már jó a friss gyári rendszerrel az s4, one, g2...stb, mégis maximum csak néhány napig használják azzal, és már keresik és próbálgatják is a moddolt firmware verziókat, ebből gondolom, hogy sokan már csak megszokásból romolgatnak, inkább pótcselekvés vagy hobbi, mint szükséges művelet... -
Vagany
őstag
válasz
poli27 #20170 üzenetére
Úgy ahogy pl az enyém is. Nem tudom mikori vétel lehet a kollégáé de a Telenornál az első darabok függetlenek voltak.
csutizs:
Ha az első tulaja vagy és amikor megvetted XEH-s volt (recovery-ben írja) akkor 99%, hogy a tied is független, ha alapból nem xeh akkor nem független, de biztosat csak másik szolgáltató sim-jével tudsz, főleg ha nem te vagy az első tulaj, vagy már nem tudod mi volt alapból. -
[P]laci
senior tag
-
válasz
poli27 #19633 üzenetére
igen, főként a régebbiek jegyzik meg a korábbit, vagy akinek régebbi az oktatója és hasonlóan régit tanít, így a későbbiekben még akkor is ragaszkodnak hozzá, amikor már más technológia van használatban, bár ez annak a hibája is lehet, hogy az újat nem különösebben tanítják, vagy már nem verik beléjük annyira.
elég megkérdezni a régebbi ügyfélszolgálatos embereket, amikor még saját alkalmazottak voltak, nem pedig "bérmunkások", hogy milyen oktatás volt akkor, és milyen most.
a saját szolgáltatómnál ilyet elképzelni sem lehetett a westel900 és a westel korszakban, hogy sorra félretájékoztatnak az ülzletekben bizonyos szolgáltatásokkal kapcsolatban, vagy nem is tudnak válaszolni adott kérdésre, néha ketten vagy hárman dugják össze a fejüket, meg hívják a górét, hogy mit is kellene mondani... -
válasz
poli27 #19365 üzenetére
mert mobiltelefon esetén nem jellemző a mimo, illetve nehéz rávenni a gyorsabb kapcsolatra, az s4 persze kezeli már az ac hálózatot is.
most néztem, nekem 20 megahertz beállítással 72 megabit/sec kapcsolat jön létre.álarc; a szolgáltató szerviztese nem megy ki háthoz szerelni, de nem is kell, hiszen szolgáltatós jótállás esetén nem csak a szolgáltatóhoz viheted a készüléket, hanem közvetlenül a gyártói/szerződéses szervizbe is, illetve szolgáltatós készülékre is érvényes a prémium szerviz, tehát pont úgy kihívható hozzá a samsung szervizese/futárja.
iphone esetén más a helyzet, ott a szolgáltatós készüléket csak és kizárólag adott szolgáltatóhoz lehet vinni cserére, a független iphone szervizes ügyet is intéző üzletekbe nem!Blaise; akkor ne is vegyél, ha már megfogant benned a negítv gondolat, bár én továbbra is tartom, hogy csak néhány darabról van szó - ahogy az xpreia z...stb típusok hasonló esete kapcsán is -, és nem teljesen magától történik a dolog, még akkor sem, ha a tulaj nem tud róla. lehet ezért szidni engem, és bár én nagyon vigyázok az enyémre, de több készülék is van a környezetemben, amiknél sajnálattal veszem tudomásul a használat módját, nem nagyon vigyáznak rájuk, dobálják...stb, és bizony nem pattog a keret, és nem törik/reped a kijelző.
én is azért nem vettem - többek között - iphone 5 típust, mert kopik a keret, és bár nem mindegyik - ezt is tapasztalom a környezetben -, de ha csak néhány is problémás - és bizony sokkal több az, mint s4 esetén az összes ilyesmi hiba -, akkor már félhet az ember, hogy bizony problémásat fog ki, és kopás miatt az iphone viszont nem cserés gariban.
s4 esetén azért szélsőséges problémákat - fizikai sérüléseket - is sokszor díjmentesen orvosoltak, nálam ez viszi a pálmát, magától ilyen nem keletkezhet; link -
válasz
poli27 #19332 üzenetére
van itt olyan, aki konkrétan tudna erről mesélni, de ugye maga a "vesztegetés" is jogszabályt sért, tehát nem valószínű, hogy leírja. hallani ilyet is, meg olyat is...
nem, magyarországon nincs "vesztegetés", és "korrupció" sincs!MunezXBK; az sem teljesen kizárható, hogy az ügyfél "előéletét" is nézik, de ez csak tipp részemről.
-
válasz
poli27 #19120 üzenetére
ejj, elég nagy ugrást eszközöltél, gratula!
bekapcsolhatod az energiatakarékos módot, és abban minden opciót kipipálhatsz, nem fog vissza annyit a rendszeren, hogy az problémát jelentene.
beállítások -> saját eszközök -> energiatakarékos mód
a kijelzőt is takarékos módba teheted;
beállítások -> saját eszközök -> kijelző -> képernyőtónus automatikus beállítása
a fényerőt tedd automatikusra, elég jól szabályozza, a skálát akár minimumra is húzhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest