Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safari
tag
válasz
dodoroli #26002 üzenetére
az én esetemben azért volt érdekes, mert rootolt, én az s3-at sem állítottam vissza soha gyáribeállításokra, de most lehet vissza fogom, ez egyén/telefon/app függő. lehet, hogy a tiéden gyári visszaállítások nélkül is fürge/smooth lesz..
kali pl még azt is szokta mondani, hogy előtte is és utánna is gyári visszaállítások pl.charlie1975
szerintem kingo root-al lehet, mint a 4.2.2őn, de nem vagyok benne 100%, meg ugye most XDA-ról is kitiltották őket.. -
boletus
aktív tag
válasz
dodoroli #17826 üzenetére
Szia !
A legkisebb hangerőn használom Poweramp alkalmazással,lenyűgöző a hangzása.
Nyugdíjas vagyok,sok időm van zenehallgatásra,ezzel kelek,ezzel fekszem,nagyon elégedetten.
Még valamit,néha a Nexus 10 - hez kötöm,szintén kiváló a hangzás.
Tudod,mindenkinek más a "fülhallása",de ha zeneszerető használja a Sennheisert,biztosan nem csalódik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest