Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
gyuri2008 #67582 üzenetére
Én az Aqua-ból ezt vettem 3 hónapja: [link]
Nem mondom, hogy tudja az eredeti kapacitást, de a 4 éves aksimnál jobb.
Sajnos sok a hamis és/vagy túltárol S4-es akku, aminek a kapacitása már közel sem hozza az eredetit.
Ez előtt én is vásároltam egy másik helyen egy ugyanilyen gyári,vagy legalább is gyárinak kinéző akkut, de az annyit tudott, mint a 4 éves cserélni kívánt akku. Vissza is küldtem, persze bukóval....
Érdemes On-line rendelni, mert akkor van 14 napos elállási jogod és ha rossz a termék, akkor "csak" a kiszállítás és visszaküldés költségét bukod. -
-
-
válasz
gyuri2008 #67377 üzenetére
Felrakhatsz független romot akkor is, ha nincs függetlenítve a telód. ( Természetesen ettől még nem lesz független.)
Arra viszont vigyázz, hogy a telód típusának megfelelő romot válassz, tehát még véletlenül se rakj rá 9505-re valót.
Azt hiszem, a legelső 9506-os telók 4.2.2-vel jöttek ki ( legalábbis Mo-n ), szal sztem a 4.1.1 felejtős.
Tehetsz rá custom romot is ( CM vagy LineageOS ), de ehhez előbb rootolnod kell a meglévő romot, és custom recovery is kell hozzá. Ha nem csináltál még ilyet, előbb olvass utána alaposan, nehogy kinyírd a telód. -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #63214 üzenetére
Létezik több színben csak már nem találni webshopokban. Max itt a fórumon valaki aki nem használja.
-
Keem1
veterán
válasz
gyuri2008 #59727 üzenetére
Mi lenne, ha nem letöltéskezelővel, hanem a böngészővel töltenéd? Az ilyen oldalak, mint a sammobile is (ahol van fizetős és ingyenes letöltés), általában nem engedélyezik a letölésvezérlőket. A másik, hogy nekem eddig sose szakadt meg a sammobilos letöltés, "csak" tetves lassú.
-
Alister71
nagyúr
válasz
gyuri2008 #59702 üzenetére
Én előtte nem szoktam, utánna mindenképp, mert van, hogy el se indul a teló, csak újraindulgat. Ha biztosra akarsz menni, csináld előtte is és utánna is.
Az odinban vedd le a pipát az autó restartról. Ha jelzi, hogy kész, húzd le a kábelről, vedd ki az aksit pár másodpercre, majd miután visszaraktad, rögtön lépj be a recoverybe. Full wipe, majd restart.
Nekem eddig így minden Samu és odin párosítás működött.Én is visszaraktam 1x a 4.4.2-őt, de a fekete felületet már nem tudtam megszokni, nekem a lollis sokkal jobban tetszik, és azt a szemvillanásnyi időt amivel 1-1 progi lassabban indul, simán elnézem neki.
-
Keem1
veterán
válasz
gyuri2008 #59671 üzenetére
Tisztelt Ügyfeleink!
Ezúton is értesítjük Önöket, hogy 2015.09.20. után regisztrált termékeinkhez igényelhető szolgáltatásaink köre megváltozik. A Házhozmegyünk szolgáltatás a jelzett dátum után regisztrált mobiltelefon- és táblagép termékeinkre megszűnik. Természetesen a fenti dátum előtt regisztrált készülékekre az eddig is érvényes szolgáltatások elérhetőek maradnak, amennyiben a készülékek regisztrációja 2015.09.20. éjfél előtt megtörténik. -
Eclips21
őstag
válasz
gyuri2008 #59653 üzenetére
Mert amit te írtál az nem butaság? Ha adnak hozzá egy samsung garancia pappírt számlával az samsung garancia nem más, így a kockázat meg nulla. Persze a Knox-ot meg kell nézni, de erre is van program ha nem menne a 2 gombos módszer. Ha azt nézzük akkor újat venni S4-ből tiszta átverés, csak nem a használtat áruló ver át hanem a samsung
(#59654) chubby2o6 aki hosszútávra tervez annak pont nem jó döntés 5.0 van rajta, most aktuális az 5.1 most jön az 6.0 idén. Hosszútáv az legalább 2 év telefonos szinten el se lehet képzelni mit hoz ez a 2 év.
Na jó de befejezem
Igaz ami igaz mindenki maga dönti el.
-
Eclips21
őstag
válasz
gyuri2008 #59643 üzenetére
Nem azt mondtam nem szabad hanem hogy újat 90ezerért totál pénzkidobásnak látom. Mikor használtan is tökéletes állapotúakat lehet venni garanciával, közel fele ennyiért. Még egy garis S5-is kijönne belőle ami jóval korszerűbb és jön hozzá frissítés is. De akinek van pénze újra és nem zavarja hogy megvétel után a felét éri a telefonja az vegyen, még hogy csórók a magyarok XD
-
nfsu17
veterán
válasz
gyuri2008 #36151 üzenetére
minél nagyobb, annál rosszabb.
tehát a 100dbm rosszabb, mint a 65dbm.nekem is 65dbm, de én csak 2G-n tolom a készüléket.
a cella készenlétben és eszköz készenlétben ált. akkor magas, ha nem használjátok agyon a telót.
ekkor simán a kijelzőidő fölé megy a sorban az akkustatban.
ha nyomkodjátok rendesen, mindig a kijelző lesz az elsőMaxentius
így van, 4.4 alatt ezt (is) elqrták, normál esetben 4.3 alatt alig mennek azok 10% fölé.
(nekem 5% fölé sem) -
válasz
gyuri2008 #34666 üzenetére
nem kizárt, bár annyi negatív tapasztalatom van már, hogy csak a gyártóknak hiszek, a forgalmazóknak nem!
a samsung jótállási jegy fillérekért beszerezhető, itt a fórumon is találsz olyan hozzászólást, ahol olyan készülék mellé adott a gsm üzlet, amelyik mellé alapban nem járt, ezért nem is volt érvényes a 2 év gyártói jótállás, hiába adták a samsung jótállási jegyet.
nem emlékszel, a készülék oldalán volt fóliacsík?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest