- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
Maxentius #55661 üzenetére
Az kifejezetten remek! Mivel én nem vagyok annyira power user, valamint éjszakára kikapcsolom a telót, így 4-6 naponta kell töltenem. De KK alatt így se volt még 2-2,5 óránál több kijelzőidőm. Érezhetően jobban merült az akksi. Remélem még 1-2 további töltés után jobb lesz. Ma jön a 2. L-s töltés.
-
zoltan6
addikt
válasz
Maxentius #53252 üzenetére
észrevettem hogy egyáltalán nem jelent semmit a kijelzőidő,attól függ ki hogy használja a telefont,én keveset használom a kijelzőt,nekem ilyen 1-1,5 órás kijelzőidőim vannak,így megy kb 2 napot a telefon,mert sokszor csak telefonálok sms-t írok.tegnap délben töltöttem fel,most 60%-on van 11 perces kijelzőidővel.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Maxentius #51480 üzenetére
Eddig procit/ramot nem tudtál bővíteni, S6al már háttértárat sem. Nincs az egy SD kártya kiszolgál 3-4telefont elég egyszer megvenni.
bonusz, hogy 32gb és 128gbs közt speedshop lista szerint van 60K difi. 60kból nem 96gbs sd karit veszek hanem 30ból 10év garis 128ast. (Ha ragaszkodik vki a Magyar vásárlás 27%áfához akkor 34KFt)
Nagy üzlet. Samsungnak.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Maxentius #50957 üzenetére
Bázz tényleg.
Telepítve van, de sokszor elfeledkezem róla.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Maxentius #48107 üzenetére
Ez most miért is annyira reális? Ok, 4.4.2-höz képest lehet az. De amiről te beszélsz azt szerintem a többség 4.3-al éri el. Most 60%-on vagyok 2,5 óra lte böngészéssel, 5 perc telefonálással, folyamatos gmail, facebook, messenger szinkronizációval. Akkor most ez semmit nem használásnak minősül?
-
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Maxentius #47689 üzenetére
Alap NG8-as független rom (4.4.2) , "gagyimax" féle utolsó kernel (asszem 1.27) sok samsungos gané törölve/fagyasztva!
Viber
Retrica
Swiftkey
Poweramp
weather and clock widget
Here mapsAsphalt 8
Asphalt overdrive
Rival knights
Dead trigger 2
Redline rush
Into the dead
Fruit ninja
Plants vs zombie
Black jackNagyjából ennyi, átlagban 3,5-4 óra kijelzőhasználat jön össze, persze azért ez erősen játékfüggő is!
-
BigBear
senior tag
válasz
Maxentius #45881 üzenetére
Hát jah... apróság, de bosszantó mindenesetre. Nekem is 9505 van, még az év elején vettem, t-től. Persze akkor még a biztosítás is jóval drágább volt, így kimaradt... Elromlani meg nem akar ez a nyavajás, hogy újabbra cserélődjön. Egyébként néha csinál fura dolgokat. Pl. néha előfordul, hogy egy egész éjjel alatt se tölti fel a töltője teljesen, mintha nem venné a telefon a töltést. Utána meg ahogy kell, szépen töltődik. Teljesen rendszertelenül jön elő a dolog. Ami még bosszantó, hogy baromira be tud lassulni, komolyan visszasírom néha a 2 magos Jiayu G3-as telefonomat. Hívni akarok, elővesz, felold, vár. Telefonra bök, vár-vár-vár... Híváslista, vár... na ekkorra földhöz tudnám b..ni de rendesen. Kíváncsi lennék miért csinálja. Őszintén szólva csalódtam benne. Nincs millió program telepítve, gyári 4.3.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Maxentius #45131 üzenetére
Gondolj bele, majd 30 egy alaplap csere, ha azt hozzárakod a használt i9505-hoz, akkor pont tudsz venni egy zsír új i9506-ot, egyébként, szerintem megéri, ez az i9506 olyan mint egy tökéletesített i9505, kijelző ugyanolyan, viszont a kamera tényleg jobb, hogy szoftveresen vagy hardveresen azt nem tudom, de szebb képeket csinál, ezt nem emlékezetből mondom, hanem úgy hogy mellérakom az i9505-öt, gyorsabb laggmentesebb, kernelbe is különböznek itt több governor és i/o scheduler érhető el, így elég jó konfigokat lehet csinálni custom kernel nélkül is, nekem nagyon tetszik, 2 i9505 elfogyasztása után azt érzem, igen ennek ilyennek kell lennie
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest