Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #30028 üzenetére
Az S4 hol van? Középkategória?
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #29283 üzenetére
A note 3 galériájáról küldtem neked videót
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #28819 üzenetére
Valóban... felettébb.. :S
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #28741 üzenetére
Köszi!
Néha meg olyan van,hogy hívásom van, veszem elő a zsebemből és már hallom a hívó hangját vagyis attól veszi a hívást ha hozzáérek a kijelzőhöz. Mondjuk ez ritkán van. Sokkal többször van az,hogy nem tudom felvenni hiába húzogatom a kijelzőn az ujjam. De kipróbálom amit leírtál. Már be is állítottam. -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #28742 üzenetére
Überfasza csávó vagy vazz.
-
válasz
kavics325i #28506 üzenetére
tovább bírj az valamivel, ahogy minden más felhasználási módozatokban is, tesztelgettük eleget, kijön az a +600mAh többlet, a hardveres eltérés mellett is.
-
válasz
kavics325i #27975 üzenetére
érdemes lenne elolvasni a telefonon; beéllítások -> egyebek -> az eszköz névjegye -> jogi információk -> samsung jogi nyilatkozzat!
ez minden telefonon megtalálható, már az első firmware verziók alatt is, tehát azt a felhasználó már az első pillanatban elfagadta a telefon - és annak rendszerének - használatával, ellenkező esetben nem használhatja a készüléket.
a 5. pontban leírtak pláne lényegesek, részletesen leírták, hogy a frissített szoftver új funkciókat vehet fel, meglévő funkciókat törölhet...stb, és igen, ezt is elfogadta a felhasználó már akkor, amikor használatba vette a készüléket, tehát felhívták az általuk eszközölhető változtatás jogára a figyelmét! -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #27522 üzenetére
Jahh.
Viszont is!
Btw: G-data malwaremotyó repült. Kula kategória.
-
SG3rg0
őstag
válasz
kavics325i #27471 üzenetére
Köszi akkor lehet ez lesz.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
kavics325i #27395 üzenetére
Nem értem.
A füles 3 éve ugyan az.
Hidd el (vagy inkább próbáld ki) ,hogy nem lehet összehasonlítani a hangzást. -
Kakael
újonc
válasz
kavics325i #27441 üzenetére
Köszi a választ!
Bízom én is a garanciában, bár félek attól, hogy, mivel a telefon kicsit sérült, nem foglalkoznak vele. (Picit leesett szegény, és bibis lett a kijelző
)
Mondjuk nekem a szoftver probléma sem esett ki egyelőre. Mennyi kb most egy új akksi?
-
Csillag01
aktív tag
válasz
kavics325i #27394 üzenetére
Penteken vittem be es kedden kaptam smst a galaxy mini2 csere telefonra h mehetek a keszulekert mert kesz.megis lepodtem milyen gyorsak.mar banom h elfelejtettem elhozni a szerviz lapot annyira siettem vissza meloba,meg sokan is voltak mert ebedido 11.30 -12.00 volt amit nem tudtam.2 nyanyaval ossze is vesztem mert elmentem enis a mekibe addig es mire nyitott mo.dtam en mar itt voltam elobb es sietek.erre az volt a valasz,okis sietnek bekell venni a gyogyszeruket.
Azt h te miben hiszel (mikulasba,ufokba,jezuskaba stb)az 1 dolog,csak engem ne allits be szavahihetetlennek.
-
migabi24
nagyúr
válasz
kavics325i #27397 üzenetére
Nekem volt ilyen azért írtam, pedig vidéki vagyok, 1 nap elvitték, 1 nap javítás, 3. nap visszakaptam
-
migabi24
nagyúr
válasz
kavics325i #27394 üzenetére
Dehogynem, a futáros dolog is 3 nap
-
zlatan77
aktív tag
válasz
kavics325i #27374 üzenetére
Rosszul fogalmaztam.Nem a torzítás a jó szó.
Egyszerűen csak nagyon messze van az eredeti hangzástól.
Viper-el,olyan hangok jöttek elő egy számnál amit PowerAMP-vel sosem hallottam ki.(#27379) fater1969
Ha GG meg tud karcolódni (meg tud sajnos.S3-am tele volt hajszálkarccal annak ellenére,hogy tokban volt), akkor a plusz üveg is meg fog.
A ragasztott home gomb meg tényleg rettentő gagyi hatást kelt.
Ettől függetlenül akinek bejön a plusz üveg az használja egészséggel. -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #27359 üzenetére
Én is megtartottam nosztalgiából a freemail fiókokat, ezért is írtam le, hogy hogyan oldható meg a probléma. Sajna máshogy nem, de így igen.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #27314 üzenetére
Szerintem nem a romolástól szakmai egy topic xD. Igaz én sose csináltam, mindig is a "buta" felhasználók közé tartoztam xD, de ezt vállalom is, sose érdekelt, hogy mit jelent a product kód, vagy a cyanogen mod
. Bocs az offért senkit se akarok megsérteni vagy felzaklatni.
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
kavics325i #27286 üzenetére
Igazából az a baj, hogy ameddig ki nem próbálod, addig sajnos nem tudod miről beszélek. A Poweramp tényleg egy remek kis lejátszó, de a sokak által kiemelt hangzása valósággal eltörpül a fent említett összelítás mellett... persze ez 4.3on már nincs így, tehát lehet visszatérek egyenlőre az előző 4.1.2re...
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
kavics325i #27284 üzenetére
A gyári az valóban nem túl rózsás, viszont az eddig remekül teljesítő Equalizer nevű app, offical 4.3ra való frissítés után nem működik, sőt, ha nyomom fel a basst meg a virtualizert, úgy lesz egyre halkabb a zene. Powerampot egyébként próbáltam, de a Playról letölthető fizetős Equalizer nevű app mellett olyan mint egy beteg tücsökciripelés... Egyébként S3am van és ez a jelenség a 4.1 utáni romoknál egy ismert probléma, elég sok külföldi oldalt böngésztem át a témáról, de elég nagy a tanácstalanság, mindenki csak vár, hátha a Google javítja, de nem... Lehet kevesen használnak eq beállításokat, vagy egyszerűen csak botfülűek sokan és úgy gondolják nem olyan jelentős a probléma hogy foglalkozzanak vele.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #27272 üzenetére
Most miért mondod?
Egyesek itt egyenesen istenítik és helyeslik, ráadásul még megpróbálják megmagyarázni, hogy miért is jó ez neked... Mondjuk, nem sok sikerrel..
-
Gyula84
veterán
válasz
kavics325i #27249 üzenetére
az hogy fel lehet törni
-
gaborm69
aktív tag
válasz
kavics325i #27238 üzenetére
Ez milyen hátrányt jelent?
-
gaborm69
aktív tag
válasz
kavics325i #27232 üzenetére
Elite gsm webáruházból van.Vodás kártyával megy.
Remélem nem clón. -
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #27232 üzenetére
Általában a "vagy" utáni rész szokott jönni xD
-
flegga92
senior tag
válasz
kavics325i #27216 üzenetére
Pedig itt olvastam valamelyik nap
Itt is van[link]
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #27134 üzenetére
Óvatosan a kódokkal, az nem S4-es, hanem egy S4 mini .
-
blt.62
őstag
válasz
kavics325i #26828 üzenetére
Oké. Köszi nektek.
-
iSonic
addikt
válasz
kavics325i #26830 üzenetére
hogyne
adjad már meg légyszíves a címed meg az emelt díjas számod.. a kavics a fétisem..
-
Steelheart2
őstag
válasz
kavics325i #26719 üzenetére
Én is véletlenül jöttem rá 2 napja.
-
macsek18
aktív tag
válasz
kavics325i #26717 üzenetére
Megpróbálom.
-
Steelheart2
őstag
válasz
kavics325i #26713 üzenetére
Üzenetek-Beállitások-Szövegbeviteli üzemmod és ott az ékezet nélküli. Itt már megvan a 160 karakter.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
kavics325i #26713 üzenetére
Ezen az sms mms probleman en is fent akadtam anno szal kíváncsian varom vki valaszat
-
kengyel
nagyúr
válasz
kavics325i #26711 üzenetére
Én már csak megvártam a 4.3.at is, így kivárom a következőt is. Most T. ide-oda nekem stabil lett a 4.3 is. Ha ilyen lesz a 4.4, akkor egy szavam sem lesz. ( szvsz)
-
csabám
addikt
válasz
kavics325i #26304 üzenetére
Ha van root, akkor Titanium Backup.
Ha root nincs, akkor Helium. -
zseko
veterán
válasz
kavics325i #26304 üzenetére
A progin belül, a beállításoknál ott van a mentés lehetősége, dropboxba, gmail-es küldésre. Viszont visszaállítani nem tudod.
-
biker10
tag
válasz
kavics325i #26274 üzenetére
Romot nem fogok töltögetni, mert én nem amiatt vettem ezt a telefont, hogy mókoljak vele, romokat telepítsek rá orba-szájba...Nem is értek hozzá, meg nem is érdekel, mivel tökéletesen működött a 4.2.2-vel, most meg a 4.3-al is!
Én amiatt vettem a T-nél, mert oda szól az előfizetésem több éve, emiatt nem is kell független teló, s nekem többet ér, ha tudom, hogy Prémium garanciát kapok a Samsungtól.
A fő kérdés az az volt, hogy melyik azaz programja a Samsungnak, ahol meg tudom azt csinálni, hogy USB-n kersztül netre csatlakoztak a laptopon, mert egy e-mailt át kell küldenem magamnak a céges iPadre. Ez amiatt van, mert az iPaden nincs lehetőségünk excell sszerkesztésére, csak olvasásra.
Nokiánál ez így működött: megnyitottad a Suite-ot, eszközök, csatlakozás az internethez.
Na erre van szükségem, csak Samsunggal.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #26229 üzenetére
Ha a galeria nem is fog ki rajta azt megteszi mas, 10 perc jatektol osszefossa magat szegeny note a snapi 800 miatt...gondolom ismeros neked is a "tulmelegedes" mert kollegam emiatt panaszkodik, hogy a szaros vice city elkezd szaggatni 5 perc utan.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #26229 üzenetére
Nem vagyok S4 fan
és én is note 3-at akartam venni, csak nem voltam annyira hülye hogy 200at kiadjak érte
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #26224 üzenetére
Tessék! Most már te is láthattál ilyen videót
-
xxxpepe
tag
válasz
kavics325i #26175 üzenetére
Hogy hogy mire próbáltam????
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #26072 üzenetére
Akkor itt az ideje, hogy belépj, máshogy nem megy
-
lefkosia
őstag
válasz
kavics325i #26069 üzenetére
Itt adhatod le a rendelésedet. Az első 100-nak féláron volt/van. Sima feketét rendeltem, egy kis képpel, illetve szöveggel.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #25803 üzenetére
Ha az ember mérési eredményeket néz akkor nem mindenben jobb a note 3 kijelzője, ha meg a szemével nézi akkor meg látja a különbséget a note javára, ami a kijelző növekedésével is összevethető. Mondjuk a fényerő számomra nem sokat jelent mert csak maxon jön ki nagyon a különbség és én még felesen se használom az s4et.
-
mycso
veterán
válasz
kavics325i #25803 üzenetére
Na de hol a kép?
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25797 üzenetére
Csak picit...
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25801 üzenetére
Jobb az, összességében nem is kicsit. Csak a hsz. elején a topikban általános véleményt fogalmaztam meg.
A végén meg a sajátomat..
-
migabi24
nagyúr
válasz
Azért ekkora különbség nincs köztük, fényerőbe jobb az tény
-
Gizmo94
veterán
válasz
Dehogy jobb. S4-nél nincs jobb.
Pláne, hogy most már óccsó, megfizethető, nulla %-osra meg pláne.. Ami meg is látszik, minden szinten..
-
Macsorsi
tag
válasz
kavics325i #25759 üzenetére
Igen, T-Mobile, írtam is
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25683 üzenetére
Hóógyne! Egyértelmű, gyors visszajelzést ad.
Előtte kapcsold be.
Próba?sunfleur: és mit mondtál öcskösnek?
-
szaboba2
tag
válasz
kavics325i #25343 üzenetére
Köszönöm még egyszer
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #25343 üzenetére
Hunitthunott?
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #25045 üzenetére
Tudom, hogy nem nagy durranás. Mondjuk az is idegesít, hogy nem tudnám rádugni a pendrive-ot pedig folyamatosan használom az otg-t. Sajna az ios egy buta rendszer, nem egy ismerősöm megbánta, hogy megvette mert még egy képet se lehetett csak úgy átküldeni a zenéről nem is beszélve. De mivel van táblagépem lesz is mindig így lehet lemondanék a nyugalomért ezekről a funkciókról telefon tekintetében, és még izgulni se kéne, hogy az app amit megvettem nincs optimalizálva.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25040 üzenetére
Eszük ágában sem lesz csinálni vele semmit. Nyilvánvalóan itt vannak a samsung magyar oldaláról néhányan, de őket sem érdekli ,hogy ki mit csinál meg mit vergődik itt, ebben biztos vagyok. Falon a légyszar ez az egész PH egy multicég még országos képviseletének szempontjából is, nemhogy a gyártónak. Hogy ki hogyan nyal alá itt a samsungnak, meg fényez bármit, az az ő dolga, de ha elégedetlen vagy, az sem fog érdekelni senkit, tehát kár is ezen vergődni..
Ami számít worldwide: vedd meg a terméket, utána le vagy szarva vele együtt. Ha nem tetszik, dobd ki, add, vagy ajándékozd el, kit érdelesz vele együtt, kifizetni már úgyis kifzetted, a pénz befolyt. A következő modellt meg úgyis megveszik, ha éppen nem te, majd mások, már csak az újdonság varázsa miatt, továbbá mivel az emberi kíváncsiság örök.. Különösen tőlünk nyugatabbra, ahol azért is megveszik, mert unatkoznak, nem tétel az ára, vagy ajándékba kapod, mert hűséges vagy a szolgáltatódhoz, az meg vett x tíz vagy százezer darabot így is-úgy is, tehát a pénz újfent ömlik.
A sok csilivili szaral, mutogass neki, integess, beszélj, (amikor androgün kis majmok, meg szálkapálcika csajok nyomkodják fossásminkelve a gyári marketinghadjáratban az új csodát és mind éktelenüldekurvára boldogok, amint ez látszik is rajtuk), meg úgyis eladják az új modellt. Innentől az írás első fele lép érvénybe és a kígyó a farkába harapott. Majd az S5...Revesz: Biztosan fog jönni rá még ez vagy az, de nagy flasht nem fog hozni már egyik sem. Addigra bőven kifutó modell lesz.
-
RedCat
senior tag
válasz
kavics325i #25038 üzenetére
De hol veszek ennyiért note3-at samsung prémium garival? Mert igazából azt szerettem volna, de nem találtam jó árban. Mediában pl 230k, ami rengeteg. Hűséget meg most nem tudok vállalni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25031 üzenetére
Csak a kamera az egyforma, a "háttér nem egészen".
Egyébként szemétség volt kiadni az S4-et kétfajta hardverrel, amiből mindkettő vérzik valamilyen szinten. De az eladások őket igazolták, akkor meg hajrá.
Ettől függetlenül csinálhatnának valamit a nyilvánvalóan problémás szofttal. Nem teszik, már nem is fogják, nem érdekük. Ilyenkor már a következő modellre hajtanak, amit megint úgyis megvesz majd mindenki, ez az S4 már le van szarva részükről. Majd kapni fog még egy összatknyolt Kitkat-et és ennyi volt. Ez általános gyártói mentalitás, samsungra is érvényes. :/ -
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #25031 üzenetére
Hát azért a note 3ban jóval erősebb hardver van... a Snapdragon 800 odabasz, de rendesen
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #25029 üzenetére
Hogy rendbetegye a szemét szoftvert az S4-en az igen, hogy átportolja a Note3 -ról az nem.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #25017 üzenetére
Már ne zavarjon, de ugyan az a két kamera xD. Nézz be az n5 topikba és ott kioktatnak majd, hogy szétveri a nótát ^^. Amúgy grat hozzá, szerintem is a legjobb eszköz a piacon csak kár, hogy phablet!
-
Depyangel
tag
válasz
kavics325i #24953 üzenetére
Nekem is GSM bolti garanciám van, akkor most azt mondod hogy nyugodtan kihívhatom a samsung futárt mert s4 függő a gari?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24743 üzenetére
bbela: nekem is. Begyulladt a fogam, éktelenül fáj. Ennél rosszabb napod nem lehetett..
Don't Panic:
-
zseko
veterán
válasz
kavics325i #24651 üzenetére
Zsebre tenni se lesz jó. Bár ha a hátsó zsebet nézzük, ahhoz jobb a formája ha leül az ember
-
Gyula84
veterán
válasz
kavics325i #24651 üzenetére
De meg egyáltalán minek hajlított kijelző
-
válasz
kavics325i #24377 üzenetére
ezzel az a gondom, hogy aki nem nyúl szélsőségesen a rendszerhez, annak akár a fota/kies frissítés is okés lehet, legfeljebb kell a gyári alapra történő visszaállítás, de ezt a készülék leírásában is jelzik, viszont sok ember erre sem hajlandó - és ilyenkor az szokott külön fájni, ha olyanra hivatkoznak, hogy elszáll a tört navi...stb, hát csesszék meg...
aki tényleg nem ért hozzá, az jobb esetben hozzáértőre bízza, abból nem lesz baj, aki meg nem akar vele foglalkozni, annak is joga van mással megcsináltatni, a baj akkor kezdődik ha a butaság lelkesedéssel párosul...
a gyártó csak egy bizonyos szinten tud garantálni valamit, azzal nem számolhat, ha a tulajdonos nem megfelelő szinten nyúl hozzá a rendszerhez.
amennyiben én nem értek valamihez, úgy nem nyúlok hozzá, hanem először kitanulom legalább minimális szinten, vagy szakemberre bízom.
sok ember írja rendre a fórumon, hogy nála a fota/kies frissítés után is megfelelően működik a rendszer, akár gyári visszaállítás nélkül is, na ők az alapeset a gyártók számára, a szélsőségeket meg helyén kell kezelni. -
kengyel
nagyúr
válasz
kavics325i #24274 üzenetére
Gondolom valami javítás lesz a 4.3 hoz. Bár más országot megnézve a mérete alapján igen nagy.
Model: GT-I9505
Country: Hungary
Version: Android 4.3
Changelist: 2082040
Build date: Tue, 19 Nov 2013 08:28:16 +0000
Product Code: XEH
PDA: I9505XXUEMK8
CSC: I9505OXXEMK3
MODEM: I9505XXUEMK8(#24275) kali
Mekkora a mérete ? Akkor gondolom a szolgáltatók is megkapják. Lehet erre vártak a T. vel is
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24252 üzenetére
Persze..
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #24200 üzenetére
Jo valasztas, sokan mondjak, hogy nincs tokeletes telefon es ez igaz is, de tokeletes phablet az van a note 3.
-
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #24195 üzenetére
Nezz be az n4 topicba, hogy mi van ott, nem is csodalom, hogy tiltjak a rootot a fele tarsasag szetbarmolja a telot mert nem kepes megvarni az OTAt es imagebol meg nem tudja feltenni(amugy en sem xD)
Fireblade: tiltsd le oket a pi..aba xD
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kavics325i #24195 üzenetére
samsung bekaphatja, nem a főzött romok miatt kell hanem h kigyomláljam, nem kell hangouts,se ez se az,haszontalan ram zabáló programok
-
válasz
kavics325i #24047 üzenetére
-
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #24081 üzenetére
Itt hiányzik egy menüpont. ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
kavics325i #24081 üzenetére
Melyik romod van?
-
pixelblondie
senior tag
válasz
kavics325i #24073 üzenetére
Magenta nem szarozik, egyből a Kitkat jön
..csak győzzük kivárni
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #24073 üzenetére
Lesz.. Eccer majd lesz.
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23845 üzenetére
Jahh. Ez a fajta pite kb.ennyi.
mgTerminator: Találkoztam már jópárszor. Rendszerint, amikor ez egyre gyakoribbá vált, ezután szoktam újrahúzni a romot, tiszta telepítéssel, wipe-olásokkal. Android keh, rendszerszinten a baj, nem sok jót jelent. Már régen volt nekem szerencsére..
-
válasz
kavics325i #23845 üzenetére
nem sok köze van hozzá...
-
Vagany
őstag
válasz
kavics325i #23806 üzenetére
Gondolom a Jézuskától
.
-
válasz
kavics325i #23764 üzenetére
Nono!!!
-
mgTerminator
veterán
válasz
kavics325i #23753 üzenetére
Tudjuk tudjuk, szerinted az egész telefon egy szar, a márkával együtt -.-
-
válasz
kavics325i #23735 üzenetére
nem eq-zok, és megfelelő fülessel a gyári lejátszó is jól szól.
bár jórészt csak mp3 szól, de az csak és kizárólag a legjobb 320-as, ráadásul nem kérdéses minőségű cd-ről, hanem eredeti(bb) forrásból készítve, szóval ahhoz képest okés az anyag minősége is. -
poli27
veterán
válasz
kavics325i #23513 üzenetére
hát ettől megoldhatnák könnyebben is..... mire ezt végig zongorázod eltelik 2 nap.... ráadásul mindig visszamegy a sor elejére.....
Telenor MyTV ez micsoda tudja valaki? -
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23497 üzenetére
Részemről a megtiszteltetés, uram. Ha egy vidám percet szereztem, már megérte.
ferrari1:
-
válasz
kavics325i #23430 üzenetére
sosem akarok én senkit megsérteni, normálisan leírtam korábban, hogy melyik beállításokat érdemes ellenőrizni, de te arra annyit sem reagáltál, hogy megnézted az általam leírt beállításokat, és azok valamelyike segített vagy sem, hanem a telefon árával jöttél, hogy sms hangot sem tud annyiért, ami nem azt vélelmezi, hogy magát a hibát szeretnéd orvosolni, hanem a készülék általad eszközölt szándékos lehúzásra utal...
alapesetben bekapcsolt állapotban a funkció egy gyári állapotú szoftverben, azt csak kikapcsolni lehet.
csak furcsa, hogy másnál működik, szóval nem a drága telefonnal van a baj, hogy nem tudja - de ez ugye vicc...
a gyári beállítások visszaállítását követően azonnal teszteld le, mielőtt bármilyen beállítást is eszközölnél, mennie kell, utána meg már beállítások kérdése. -
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #23430 üzenetére
1.A személyeskedést tiltja a topik szabály szabályzata.
2.Az eszközzel kapcsolatos szabatos megfogalmazást nem.
Te az egyest megsértetted. Spongyát rá.
Én a kettest nem. -
b.bela1
őstag
válasz
kavics325i #23409 üzenetére
Az sms, emil értesítési hangok alapfeltétele, az hogy érkezzen üzenet. Ha jön ilyen, alapból sípol, csenget, csobbanik, dudál, mindenféle hülye zenéket játszik, sőt, ha akarod eljátsza a kedvenc indulódat, vagy annak bármelyik részletét. Mindezt olyan hangerővel, ahogy Te óhajtod. Ezeket a lehetőségeket mind megkapodtad a 180k leszurkolásakor. Viszont a beállítások nagyon fontosak, és egyénileg kell elvégezni úgy, hogy Neked megfeleljen. Ez nincs benn az árban, garancia sincs rá.
Javaslom, keress a készülék által alapból felkínált hangjelzések közül egy Számodra megfelelőt, vagy tölts le egy szép emlékeket idéző dalrészletet, majd beállítások-hang-hangerő-értesítések lehetőségnél, húzd fel a picsába, had szakadjon a membrán, nem baj, ha a kibaszott szomszéd is hallja, adjálnaki, ne kíméld, a büdös életbe hisz azért vetted száznyóócvanezerért! -
zakrafein
csendes tag
válasz
Öcsém, én egy 1.0-s felhasználó vagyok és nálam működik ... ebből két dolog következik. Az egyik, hogy ez nem a telefon hibája alapból, hogy nálad nem megy ... ebből egyenesen következik a másik, de ezt próbáld meg te kitalálni.
-
válasz
a hiba nálad van, elszúrtál valamit a beállításokban, mert már alapban is működik a dolog, azt lenémítani csak szándékosan lehet.
leírtam, hogy hol ellenőrizd a beállításokat, a többi rajtad múlik.
amennyiben csak szándékosan lehúzni készülsz a készüléket, meg olyan hibára hivatkozni, ami alapban nem adott, akkor annak nem sok értelme van, így inkább ne tedd, mert csak magadat járatod le...
amennyiben a telefonnal van probléma, úgy kimennek házhoz és díjmentesen megjavítják, de ha olyan hibához kell kivonulni a szervizesnek, ami nem garis probléma, úgy szépen kiszámlázzák a kiszállási díjat, és minden problémájuk megoldva. -
válasz
kavics325i #23370 üzenetére
üzenetek -> menü -> beállítások -> értesítések; pipa
üzenetek -> menü -> beállítások -> csengőhang kiválasztása; bármelyik, csa ne a csendes
beállítások -> saját eszköz -> hang -> hangerő -> értesítések...stb ne legyen minimumon -
Revesz
aktív tag
válasz
kavics325i #23363 üzenetére
Hallottal mar az egyoldalu szerzodesmodositasrol? Bankok, telefonos cegek eloszeretettel alkalmazzak mert jogukban all. Nem egyszer jon az sms, hogy ez meg az valtozott es senki sem all fejen miatta. Hiaba irtam ala 2 eves husegszerzodest bizonyos tarifara ha valtozik az ASZF valtozik az elofizetesi dijam is es meg sincs jogom reklamalmi pedig tobbet fizetek es nem ezt irtam ala, de a kisbetus resznel mindig ott van, hogy valtoztathatnak
. A 2 forintos adot is rameroltettek pedig fix szamlas 20as voltam anno es az 20 forint nem 22 xD
Inkabb csak altalanossagbam szol ez az egesz es nem konkretan neked. En valtanek a helyedben az istencsaszar N5re egy nova launcherrel mar hasizana is mint a fene, de jatekot meg semmi procigyilkos alkalmazast ne szedj le mert 5 perc mulva hasznalhatatlan a snapi800 miatt, ezert ko az s4 meg sose melegedett tul nekem, minek uj telo hab5 perc milva kissebb orajelen fut mint ez xD
-
zlatan77
aktív tag
válasz
kavics325i #23363 üzenetére
Akkor idegesítsd magad a végtelenségig,ha jól esik.
Vagy váltsál egyszerűen másik gyártó készülékére.
Csak kérlek ne írd le ezt naponta.
Elsőre is megértettük,hogy elégedetlen vagy.
Viszont vagy elfogadod,hogy ez van vagy váltasz.
Nincs alternatíva.Pont.A Samsung nem fog ezen változtatni,mert kb.a vásárlók 1%-át érdeklik ezek.
-
válasz
kavics325i #23323 üzenetére
ez legyen a gyártó gondja, ezt vállalta, de csak úgy lehet behajtani rajta, ha a végfelhasználó mindent szabályosan csinál.
vannak adott szempontból még "problémásabb" gyártók, náluk is így mentek/mennek a dolgok, adott irányban halad a fejlődés, nagyobb üzlet van a biztonságban, biztonsági tanúsítványokban, mint a gyártó számára jelentéktelen létszámú romolgató tábor kiszolgálásában, és ha ezzel még a warez is visszaszorításra kerül valamennyire - azt gondolom senki sem tagadja, hogy például a root annak is az alapja -, akkor már elég sokan és sokat nyernek a dolgon.mycso; nem is büszkélkedtél vele, hogy note 3 telefonod is van...
-
nggabi
félisten
válasz
kavics325i #23319 üzenetére
sok sikert
máshol se zöld a fű ám. pl lehet booloadert nyitni amivel ugyanúgy ugrik a gari.
eddig jó világ volt, most egy kicsit más szelek fújnak. nem lázadni kell hanem hozzászokni
mycsó: kezdj el franciául tanulni
-
válasz
kavics325i #23297 üzenetére
nem látok rációt az írásodban, pedig sok érdekes esetet láttam a bő 15 év alatt, amíg a paragrafusokat püföltem.
a szoftver változtatásának a jogát fenntartja a gyártó, ezt mindenki elfogadta a készülék használatával, akinek problémás valamelyik későbbi változtatás, az nem használja tovább a hardvert és a szoftvert, ezt világosan leírja az eula.
az nem igaz, hogy a firmware használhatatlan buherálás nélkül, hiszen nem akad, nem fagy, semmilyen probléma sincs vele, különben nem használnám.
azt támogatom, hogy a warez visszaszorításában is segít a knox.d.beni; magyarországon hivatalosan csak lte képes s4 (i9505) van forgalmazva.
stnstn; érdemes lenne elolvasnod a végfelhasználói (licensz)szerződést, illetve a kapcsolódó eula...stb szövegét is, mert nem minden jogot vásároltál meg a készülékkel, és ez különösen igaz szoftver tekintetében, amihez csak licencet szereztél, tulajdonjogot nem!
-
stnstn
tag
válasz
kavics325i #23315 üzenetére
Ez így megy mióta világ a világ.
Én úgy tervezem, hogy megkérdem a leendő vevőt, milyen szoftverrel akarja és rootolva vagy nem rootolva.
(Mondjuk lehet, hogy ez a többséget inkább elrettenti, de ők használjanak továbbra is bloat-al agyonterhelt, laggoló official csodákat. Lassan olyan lesz ez is mint az almás aranyketrec. + még ez is, persze csak a mi biztonságunk érdekében!) -
FrankMonzano
őstag
válasz
kavics325i #23315 üzenetére
Igen. En ezert veszem hasznaltan a megjelenes utan par honappal,mivel kezdeskor irrealisan magas az ara. Ra 2-3 honapra jopar tizezret csokken az erteke az aktualis S-nek. Sajnos tenyleg rossz ez az irany a Samunak. Erre a Tizenre leszek kivancsi mit alkotnak.
-
stnstn
tag
válasz
kavics325i #23308 üzenetére
Pontosan! Nem bérlem, megvettem! Enyém! Miért ne cserélhetnék szoftvert, ha nekem úgy tetszik? Ez csak egy mini számítógép. Ha nem winfost használok ugrik a pc-m garija?
-
Gizmo94
veterán
válasz
kavics325i #23308 üzenetére
Csak maximálisan egyet tudok érteni mindennel amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robot fűnyírók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest