- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zseko
veterán
válasz
nfsu17 #39379 üzenetére
Nincs gond, én meg későn láttam meg, hogy mások ezt már mutatták neked.
Egyébként mióta csináltam egy FR-t azóta nem indul újra, szépen fut. 20h30m készenlét, 3h20m képernyő és 39% maradt, ez nálam elég jó. mindez úgy, hogy wifi, gps folyamatosan bekapcsolva. De sajnos ez valószínűleg csak egy egyedi eset, nem ez szokott az általános lenni
-
Kerio
őstag
válasz
nfsu17 #39164 üzenetére
Több mint valószínű, hogy az a pár ember itt nem írt igazat...(#38978) metosz
Mivel a hölgy közölte velem a telefonban, hogy még hazánkban nem jelent meg ez a verzió. Itt már csak a hibaüzenet okára szeretnének fényt deríteni. Mert ez állítása szerint valóban valami rendszerhiba lehet. Ezt fogják holnap meglesni.A Kies-es kép nem az enyém. Azt az egyik fórumtárs szúrta be, pár hozzászólással arrébb. (#39114) Sunfleur
Csak arra írtam, hogy nekem is ugyanezt írja... Nyilván XEH-vel.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
nfsu17 #38877 üzenetére
rájöttem mitől lett "gyorsabb".
beléptem a fejlesztői beállításokba és láttam, hogy ki volt kapcsolva az áttűnési animáció.
én biztos nem kapcsoltam ki, mivel most léptem be először ide.
valamelyik progi kapcsolhatta ki akkor véletlenül.
egyedül az xplore fájlkezelőt telepítettem és töröltem mostanában, szerintem az kavarhatott be.
de ha nem is az, valami biztos, mert ki volt kapcsolva.
de nem gáz, úgy is kikapcsoltam volna.
most mind a 3 animációt kikapcsoltam, sok minden nem változott ezzel most, maradt olyan, mint tegnap. -
-
FtcFeki
csendes tag
válasz
nfsu17 #38342 üzenetére
Az a vicc, hogy a helymeghatározáson kívül minden úgy van beállítva ahogy leírtad. A frissítés előtt is így volt minden beállítva és akkor két napot vígan kibírt a teló. A további amit észrevettem, hogy iszonyat melegszik most normál használat mellett is a telefon. Akku töltése közben pedig szó szerint éget... tehát telefonálni töltés közben nem lehet.
-
Tibcsi68
tag
válasz
nfsu17 #37882 üzenetére
Én úgy gondolom, de aki jobban tudja, az kérem, javítson ki, hogy ez természetes, hiszen a digitális képstabilizálás úgy működik, hogy egy kicsivel kisebb lesz a képméret (valószínű, hogy ebből jön nálad a pici zoom), ezáltal a széleken felszabaduló pixelek mértékéig tologatja a program a képet a kézremegéssel ellentétes irányban. Gondolom én...
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
nfsu17 #37602 üzenetére
igazából komolyabb kéne,hogy tudjam mikor van térető...
pl beállítom,hogyha van térerő,két másodpercenként villanjon egyet fehéren!
de már azzal is előrébb vagyok,ha folyamatosan villogtatja nekem készenlétben a megadott színen pl...
ezt amúgy alapból tudnia kéne egy ilyen telefonnak,mivel még a 10 évvel ezelőtti állapotledes samsungok is tudták... -
Maxentius
addikt
-
T0rnad0
addikt
válasz
nfsu17 #37427 üzenetére
Google Fényképezőt próbáltad?
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
nfsu17 #36576 üzenetére
Tudom, hogy azért kérdezted, mert nyilván önrekordokat döntögetsz. Valaki múltkor besírt valamelyik topikba, hogy pont ezer óra előtt állt neki fejre.
Én ugyan nem foglalkozom ilyesmikkel, ha eszembe jut kikapcsolom, ha nem-nem. Nálam is volt, hogy elment hetekig is, máskor meg öt nap után összefosta magát. Ez Android, ez ilyen.
-
ubisali
csendes tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
nfsu17 #35446 üzenetére
Arra próbáltam volna utalni, hogy ha valakinél egy ilyen szintű okostelefon ekkora kijelzővel többet bír ki mint maximum szűk két nap, akkor kár volt megvenni, mert nem arra használja, amire készült.
Ugyanis, ha valaki kihasználja az okos funkcióit, aakkor estére már töltésgyanús, ha meg nem, akkor minek?
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
nfsu17 #35056 üzenetére
Nálam sose volt ilyen gond a YouTube-al, mindig fasza volt. A Sygic-et meg tényleg ne vedd mert a falhoz fogod baszni a telót hogy kiadtál annyi pénzt egy szarért, ami szépen alád is vág
Egyébként én meglepődtem hogy milyen kevés adatot forgalmaz a Maps, mert volt amikor nem cache-eltem be csak elindultam, és csak pár mega volt az egész...Petyyyyy: Média és tényleg elég vacak a hátlap, a szép fehér sárgás...
Vikooo: Egy szóval sem említettem a kijelzőt, az tényleg szép, mint az S4-ben, szóval én nem vettem eszre különbséget. A 4K felbontás meg totál értelmetlen, max tabletnél de pl a Z2 tablet a maga 1920x1200-as felbontásával is gyönyörű tűéles képet ad.
kali: ha neked megéri és van kidobni való pénzed akkor hajrá
Többen is vagyunk itt a topikban akik teljesen felesleges pénzkidobásnak tartjuk. Egyszerűen nem fogott meg, azok az újítások amiket hozott meg, hát
A hülyeségek nagyrészét most se használom / használjuk, az újakat se hiszem hogy sokan fogják... Ujjlenyomat olvasó meg pulzusmérő, na bumm egyik sem hiányzik...
FrankMonzano: a hardvernek nagyobb a teljesítménye, de maga a rendszer nem gyorsabb, meg a Snapdragon 600, 800, 801 már "túlnőtt" a rendszeren, így jóhogy nem gyorsabb
-
jeanvaljean
tag
válasz
nfsu17 #33867 üzenetére
Én sem használnám állandóan, nem vagyok az a fajta. Játszani sem játszom rajta.
Fénykép? Kint is, bent is. Hát úgy nem fontosan, hogy nem kell tökéletes minőségnek lennie. Fényképezőt meg nem akarok mindenhova hurcolni magammal, azért kényelmes a teló, hogy csak előkapom, és hipp-hopp.
Posztoltam itt néhány képet, alul láthatod őket. Ezek a feleségem Lumia 610-esével készültek zárt térben, vaku nélkül, néha buszon, vonaton. Számomra teljesen elfogadható képek egy telefontól. De ha egy kicsit jobbat is lehetne, örülnénk neki.
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_moto_g_nekunk_is_kene/friss.html
-
válasz
nfsu17 #33682 üzenetére
Nem mondtam hogy rosszabb, de a telekom szeret rajta ülni és ha nem tetszik nekik nem fogja az emberek elé dobni mint más szolgáltatók. A 4.4.2 elég tré lett a 4.3hoz képest, föleg akku idöben.
A Telenor meg a voda sz@rja ki az uj romokat amint megjelennek mert hogy ök legyenek az elsök. A samsung is tolja mert ugye lássuk hogy milyen jó a support. A T legalább veszi a fáradságot és megnézi mit dob a nép elé... Nem lepödnék meg rajta ha nem lenne 4.4.2-es T-és rom.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest