- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
s3nsitivity #30763 üzenetére
Nem gondolnám:
néztem már a teló tulajdonságait és egyezik a gyári leírással.
SIM-ek is aktív módban működnek (Kínai telókra nem jellemző)Oh. Király lenne ha enyire penge lennék, hogy nyitok egy BL-t?? aztán recovery ?? és felpattintok egy romot?
-
Gino20
őstag
válasz
Loboda #30761 üzenetére
Mert ez china szoftver magyarán nincs rajta google (drive, map,........ play).
Market central van rajta ami full kínai, magyar szoftverket nem is találok vele). playt nem lehet rá telepíteni semmilyen úton módon: marketből sem és gépről sem.
Idegesít a sok kínai progi amit le se lehet törölni.
Az első oldal ami nem szerkeszthető tele van kínai hírekkel.
stb.Akkor ezek szerint nyitni szeretném a készüléket.
-
-
Gino20
őstag
Sajnos az alapvető problémák ott kezdődnek, hogy jelenleg elég gyatra a nyelvtudásom és nem találom a linkelt oldalon levő lépéseket az angol nyelvre állított telón.
Ha más nincs akkor ezzel fogok tovább próbálkozni, de a tuti az lenne ha magyar nyelvű androidot tudnék rá rakni -
Gino20
őstag
válasz
Nightfall75 #30707 üzenetére
Köszi a tippet
. Gyári visszaállítástól meggyógyult a kamera viszont nem tudom magyarosítani.
Dual SIM-es 802w -m van ami kínai szoftos és gyári visszaállítás óta a morelocale valami beállítási problémát ír.
Amúgy is jó lenne szóval a kérdésem az lenne hozzátok, hogy erre a dual simes 802W-re létezik magyar szoftver?
Ha igen honnan tudnám letölteni és nem utolsó sorban, hogy kell telepíteni?(sajna nem igazán értek hozzá)
Köszi
-
Gino20
őstag
Sziasztok.
Ehhez esetleg valakinek ötlet?
[link]
Köszi -
Gino20
őstag
Sziasztok. Az mitől van, hogy kamerám azt csinálja, hogy belépek, de egyből kifagy? Megnyitom és megáll a kép viszont ha valamire ráfotozók akkor azt fényképezi és videónál meg rendesen látom a mozgó kép rögzítést
-
Gino20
őstag
Elképzelhető, sőt ha azt mondod utána jártál biztos így van, de számomra nem releváns és a már említett árkülönbség miatt (persze én is jobban szerettem volna újonnan, de nekem nem ér 55-60 ezer forintot).
Szoftver: na rányomtam a keresésre és talált újabbat, de csak 4.2-t. Az elképzelhető, hogy végig kell lépegetni az előzetes szoftvereket, hogy eljusson a 4.4 szoftverig?
-
Gino20
őstag
A csomagolás nem probléma, a gari meg akárhol néztem csak 1 év teljes körű + 2 év szoftveres garit vállaltak.
A másik amiért a használt mellett döntöttem az az, hogy újonnan a one dual sim kb 130-140 ezer ez meg 80 volt. A desire 816 meg csak nem egy ONE. Amúgy még garival is mondhatni, hogy szerencsém van, mert eladó igaz ezt szóban, de garantálta, hogy pl ha fél év múlva bármi gond van a készülékkel szóljak neki és XXL-es rokona megcsinálja, de ha pl tönkremegy a hangszóró akkor veszek hozzá ebayról és szervizes ismerősöm akivel szoftvert akarom frissítetni kicseréli.
Szoftver: 4.1.2 sense 5 van rajta és ahogy elnézem a dualra nem is talált sense 6-ot -
Gino20
őstag
válasz
enginev3.0 #29205 üzenetére
Hát a gond az, hogy abszolút nem értek a rootoláshoz. Szerintem az a tuti ha nem most kezdek el gyakorolni hanem oda adom szervizes ismerősömnek (hátha a google play hibaüzenet is megszűnik).
-
Gino20
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Beléptem én is a one tulajok közé és végül a használt one-t vettem.
Iszonyat jó minden szempontból: sebesség, kijelző, kézben tartani, navi, kamera, hangszóró, fém burkolatAzt miért csinálja, hogy hibaüzenetként kiírja, hogy a play áruház leállt?
Azt mondjuk eladó elfelejtette közölni, hogy kínából származik ez a dual sim verzió a MORE LOACLE nevezetű progival magyarosítja és a hálózati töltő nem az itthoni szabványoknak megfelelő ( 2 dugvillás és nem 3) , de azt hiszem bőven belefér
Még jó, hogy cimbi szervízben dolgozik és oda adom neki, hogy dobja rá a magyar sense 6-ot
-
Gino20
őstag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok one m7 tulajokhoz.
A HTC összepakolt egy nagyon jó készüléket méghozzá a HTC desire 816-ot ami nagyon jó áron van nagyon jó tulajdonságokkal.
Az alap elvárásom, hogy DUAL SIM-es legyen.
A kérdésem az lenne, hogy Ti mit javasoltok?
Egy One M7 802w (dual simes) 80 papírért, ami használt és bolti gari nincs rá csak eladói ami olyan mint ha nem is lenne?
Vagy egy Desire 816-ot ami kb ugyan ennyibe kerül csak vadi új és kicsit rosszabb a kijelző, de nagyobb, elvileg rosszabb hardveresen, de tesztek alapján mégsem igazán marad el az M7-től....?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ford topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest