Hirdetés
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.