Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212
üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.