- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Laca1212 #21823 üzenetére
Azon kívül, hogy az olimpikonok kaptak ajándékba Note3-at, nincs más uraskodás. (hozzáteszem így én is elfogadnám) [cáfolat]
Kivételesen igazat mondhat a Samsung, mert igaz nem sokat néztem a megnyitóból, de láttam két sportolót is aki almával fényképezett, és tisztán látszott a logó.
Ettől függetlenül a 14 milliárd $-os marketing költségvetés elgondolkodtató, és már-már pofátlan a konkurenciával szemben. Ha abból indulunk ki, hogy a média hogy mossa az emberek agyát, a Samsungot nem lehet ledönteni a trónjáról, de még beérni sem sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest